Лидл 143 - Все още горещо, но вече септемврийско пазаруване

• 115 132
  • 2 112
  •   1
Отговори
# 885
Може ли някой да покаже как изглежда препаратът на W5, който бил като Доместос?

# 886
Момичета, заслужава ли кухненският робот? То май си е миксер с купа. Търся си точно такъв, но на този бъркалките са с някакво покритие.

# 887
  • Стара Загора
Снощи гледах якетата в немския Лидл, започваха или от 34 или 36. Не са едни модели от 34, а други от 40.
Скрит текст:

# 888
Не им вярвам на нашия сайт. Преди две седмици имаше сутиени, в сайта пишеше, че са до размер C, аз нося Д и точно Д си купих. Даже мислих, че съм се объркала и не съм видяла, погледнах в сайта, до С си бяха там.

La_Valletta, на мен две от бъркалките ми се виждат на снимката пластмасови, на живо не знам как са.

# 889
И аз имам такива съмнения, май ще се откажа, благодаря.

# 890
И аз се присъединявам към недоволните от зарежданията на дрехи. Не стига, че зарвждат по буквално 5 бройки от всяко (тъкмо се връщам, от мъжките тениски нищо не е останало), ами и малките размери никакви ги няма. За повечето блузи съм 34/ХС, но рядко мога да се възползвам, защото лидълци признават само от 36 нагоре. А за обувките да не говорим, 36 дамско никога няма (а често съм и 35), евентуално от детските ако си намеря Rage

# 891
  • София
По въпроса за ютията: аз си купувах ютия от Лидл някъде началото на юни тая година. Старата ме предаде изненадващо и някой ми каза, че скоро е имало ютии в Лидл, да видя останали. В кварталния магазин имаше цяла купчина, което много ме зарадва. 30лв. Пазя и касовата бележка, въпреки че смених кабела и гаранцията не важи.
Било е майска брошура

Иначе, по темата с номерацииите на дрехи и обувки, много ме дразни, че няма 42 номер дамски обувки, изобщо. Ами не искам мъжки, пък! Да не говорим, че мъжките обикновено са по-големи и по-широко.

# 892
Някой опита ли от новият им грах на Родна стряха?

# 893
На новорегистрираните тестващи системата вече достатъчно им обърнахме внимание, та да се върнем към темата и не случайно с  това почнах: наистина днес специално погледнах и пак всички течни сапуни бяха само с капачка на винт. Според мен са периодично ще има лимитирани серии с помпи, другото ще е все на винт. Не че е някаква драма де, но да си кажа предположенията, пък ще видим.

И аз също се оглеждах за тези сапуни с помпа.. последно бях взела на Cien /помпичка/ с аромат на бадем ми е любимия..

# 894
Ютията от 60 лв е 2800 вата, май има малко повече дупки отдолу за парата+ сензор на дръжката. Тази показана от майската брошура е 2400 вата- може би и от това идва разликата в цените...

# 895
За мен не е изобщо проблем, имам си достатъчно помпи. Но обръщам внимание за тези, които са си изхвърлили старите опаковки и сега трябва да преспиват.
За ютията - и аз забелязах, че тази сега е по-мощна.

# 896
За мен не е изобщо проблем, имам си достатъчно помпи. Но обръщам внимание за тези, които са си изхвърлили старите опаковки и сега трябва да преспиват.
+1. Също го няма оцета в стъклена бутилка ,а само в пластмасови

# 897
  • София
Може ли мнение за чугунените тигани другата седмица?

# 898
Може ли мнение за чугунените тигани другата седмица?
Преди имаше едни подобни.. на добра цена са мисля да си взема..ако ме изпреварите дайте мнение дали вършат добра работа.

# 899
Имам чугунен съд, но рядко го ползвам, защото е тежък. Иначе съм доволна, добър е, също и в печката може да се сложи. Но назад писах- в него не е същото като в гювеча, за заешкото предпочитам гювеч.

Общи условия

Активация на акаунт