Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - късметлийска тема 80

• 57 343
  • 766
  •   1
Отговори
# 555
RuzhaY то е ясно, че се пазим. Контактите са наистина сведени до минимум, предвид положението ни. Но вече има много болни, Дългото висене ми е било само в болницата. Но не ми стана приятно, че не искаха да ме тестват при положение, че съм била контактна на пункция, за тяхно успокоение поне. Другия път като ми пуснат бързия тест, ще се види какво ме е тръшнало,

# 556
  • София
В събота и неделя в болницата няма вирусолог. Бързите тестове ги отчитат в лабораторията лаборанти. И както знаем, те не са особено надеждни.

Съжалявам за случилото се. Но вече им наистина много болни. И лекарите също трябва да се пазят.

Назад питаха правят ли пункция и трансфер на ковид позитивни - не. Не правят.

# 557
То винаги има риск да се разболееш баш когато не трябва, но важното е да сме здрави, нали все пак искаме да станат нещата и да имаме здрава бременност.

# 558
  • София
...

Назад питаха правят ли пункция и трансфер на ковид позитивни - не. Не правят.

За трансфера е напълно разбираемо да не се прави и да замразят материал, но как процедират с отказа от пункция, понеже жената може да загуби яйчниците си и дори да пострада по-тежко. От лекари знам, че дори и при спукани яйцеклетки, правят пункция, заради риска за здравето на жената. Може и да греша, но знам от предните ми процедури, че е опасно да се отмени пункция.
Какво правят с жената? Ако е получила хиперстимулация или има друг проблем?
Не ми звучи логично да я изхвърлят като мръсно коте, без да коментираме хвърлените за стимулацията пари.
Още повече, че не всички могат да се изолират напълно от целия свят по време на стимулацията и дори много жени ходят на работа.

# 559
  • София
Какво правят с жената: бият й допълнително прегнил. Няма да й стане нищо на яйчниците.

Не знам с какви други доктори си говорила. В цяла Европа не правят пункции на ковид позитивни. Пазят персонала.

Пожелавам на всички ни да не ни лови ковид и да не затварят клиниката. И лекарите да са здрави.

Това вече ще бъде много кофти за всички

# 560
В други групи момиче беше споделило, че е излезнал преди пункция теста положителен, но е безсимптомна. Не са й направили пункция, всичко приключва. Друго момиче в Турция на мъжа й теста излиза в деня преди пункцията, айде и те в къщи. Риска наистина е голям, но за съжаление кое по този път е лесно.

# 561
  • София
Какво правят с жената: бият й допълнително прегнил. Няма да й стане нищо на яйчниците.

Не знам с какви други доктори си говорила. В цяла Европа не правят пункции на ковид позитивни. Пазят персонала.

Пожелавам на всички ни да не ни лови ковид и да не затварят клиниката. И лекарите да са здрави.

Това вече ще бъде много кофти за всички

Не съм говорила за Ковид. Имах такъв спомен от предните ми процедури през годините. Явно не съм разбрала правилно.
Щом с прегнил се разрешава проблемът, ок.
Благодаря за информацията!

Разбира се, че най-доброто е да се пазим всички. Интересува ме, понеже съм с 4 деца и 2те малки ходят на училище и градина (предстои да ги прехвърлим на домашно обучение), а ние работим с клиенти. Съпругът ми е често в съда, а в момента сме в процедура и се притеснявам за всичко. Колкото и да се пазим, няма гаранция.

Последна редакция: сб, 07 ное 2020, 09:17 от Fever Ray

# 562
Къде е тази гръцка аптека?

Обаждаш се на посочения телефон, пращаш инфо по вайбър, те потвърждават и пращат по Спиди с наложен платеж. Аптеката не работи събота и неделя

# 563
Здравейте момичета. Бременна съм и поставям прегнил и зарзио през ден (като ги редувам) и пролутекс и клексан. По принцип от 6гс си имам гадене (повече сутрин) и рядко повръщане, но от няколко дни забелязвам, че сутрин в деня, когато слагам прегнил (половин час по късно) и ми става много лошо и много повръщам. Някоя от вас имала ли е гадене и повръщане от прегнила? Утре съм на преглед и ще се консултирам с АГ, но исках да се допитам дали е възможно да е именно от прегнила или по скоро е съвпадение...?

# 564
На мен ми ставаше лошо пък от зарзиото, но аз не повръщах. Консултирай се с лекаря, но мисля, че е нормално.

# 565
Здравейте, момичета. Какви изследвания се пускат на 2-3 ден от цикъла, освен стандартните LH и FSH? Имам час за 14ч. и се чудех дали да не пусна сутринта някакви изследвания, за да можем да ги коментираме на прегледа? Как процедирате вие при проследяване на овулацията?

# 566
Dragon, мисля, че освен LH и FSH, са пролактин и естрадиол.

# 567
  • София
Никакви не се пускат без да ви ги назначат.

# 568
Дааа, хубаво е да ги назначат, ама как се стои гладен и жаден до 2ч? 😁

# 569
  • Sofia
Дааа, хубаво е да ги назначат, ама как се стои гладен и жаден до 2ч? 😁

Ама то за тях няма изискване да сте гладна и жадна Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт