Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - късметлийска тема 80

• 57 368
  • 766
  •   1
Отговори
# 540
  • София
А имате ли представа как процедират ако преди пункция тестът за Ковид излезе положителен? Все пак не могат да оставят жена със стимулирани яйчници, което е много рисково.

# 541
за цитонамазка мога да препоръчам Димитров.Аз ходех при него,докато беше в Щерев.Сега е в Надежда

# 542
А имате ли представа как процедират ако преди пункция тестът за Ковид излезе положителен? Все пак не могат да оставят жена със стимулирани яйчници, което е много рисково.

Ако теста за антитела излезе положителен, пускат ПСР за потвърждение. Ако и той е + си имат  протокол, по който действат. Взимат жената и по специален маршрут я водят в подготвени за тази цел помещения, за да се избегне заразяване на други пациенти. Миналата седмица бях няколко пъти в болницата и чух, че вече имат няколко случая на заразени служители, работят в намален състав, така че трябва да пазим докторите, за да има кой да се грижи за нашите процедури.

# 543
  • София
То е ясно, че и ние трябва да сме внимателни, но това не зависи от никой от нас. Все пак, вирусът се разпространява, въпреки желанието ни.
Въпросът е, че една жена след стимулация и с поставен тригер може да пострада физически, докато чакат резултата от пср. При всяко положение трябва да й се направи пункция, но, щом разполагат с помещения за целта, значи всичко е точно.

# 544
Здравейте, аз съм пациент на доктор Чапанова и днес ми казаха, че и тя отсъства до декември. Тъй като исках да запиша час след неуспешно инвитро, сега съм при доктор Тихомирова. Дали мога да очаквам, че тя ще е запозната със случая и ще можем да направим план какво предстои?

И още едно въпросче..от последната ми цитонамазна излезе препоръка за колкпоскопия. Тя дали може да се извърши от интиро лекарите или трябва да запиша час при някой друг?

Би следвало да има достъп до досието Ви, все пак работят с една система. На мен лятото ми бяха дали час за преглед при друг лекар, поради отпуск на моя и лекарят се беше запознал предварително за какво отивам.

# 545
Клексан 0.4 и 0.6

Здравейте мили момичета. Разбирам , че много не могат да намерят Клексан по аптеките тези дни. Тук сьм само да ви кажа, че Грьцката аптека има. Аз току щон порьчах на моя близка, която не може да намери в гр. Варна. Та да знаете, Грьцката аптека има поне засега Клексан инжекции.

# 546
  • Пловдив
Къде е тази гръцка аптека?

# 547
Село Кулата от бьлгарска страна. Преминава се Бьлгаро - Грьцката граница Кулата - Промахон и аптеката била на 3 метра от границата. При посещение само за аптеката се изисква само лична карта без пср тест, но незнам в момента дали са отворени поради Ковида в Гьрция и извьнредните мерки. Но все още приемат порьчки по Вайбьр.
Аз не ползвам Клексан, но да сьм в помощ писах емайл на БТВ, може и вие момичета, но незнам дали изобщо някой ще обьрне внимание. Дано скоро го има отново по аптеките! Моя близка вьв Варна не можла никьде да си го купи, включително и от някаква Турска аптека.

uote author=casablanka link=topic=1249647.msg41693263#msg41693263 date=1604663112]
[/quote]

# 548
То е ясно, че и ние трябва да сме внимателни, но това не зависи от никой от нас. Все пак, вирусът се разпространява, въпреки желанието ни.
Въпросът е, че една жена след стимулация и с поставен тригер може да пострада физически, докато чакат резултата от пср. При всяко положение трябва да й се направи пункция, но, щом разполагат с помещения за целта, значи всичко е точно.

А в такъв случай отлага ли се трансфера?

# 549
На моя приятелка преди 3г. отложиха трансфера заради един херпес /който също е вирус/ и замразиха отново Е, който сега е прекрасна млада госпожица Simple Smile  А Ковид е доста опасен и все още непознат вирус, та едва ли ще има доктор, който да направи трансфер.

# 550
На моя приятелка преди 3г. отложиха трансфера заради един херпес /който също е вирус/ и замразиха отново Е, който сега е прекрасна млада госпожица Simple Smile  А Ковид е доста опасен и все още непознат вирус, та едва ли ще има доктор, който да направи трансфер.

Ами при мен на два пъти ембрионите са крехки и не издържат размразяване, та затова се интересувам така.Ако жената няма никакви проявления , прави ли се трансфер по нейно желание?

# 551
Ще помоля някой да ми даде повече инфо за стимулация по дълаг протокол, как протича стимулацията.

# 552
Здравейте дами,
Преди 10-тина дни имах симптоми на грип, тъй като симптомите бяха леки ЛЛ каза да се изолирам без да правя ПСР. Симптомите вече отминаха и ми се иска да проверя дали съм се изчистила от вируса, обаче се обърках от всички видове тестове.
Според вас кой от всички тестове е най- добре да направя при отминали симптоми?

# 553
Мен ме заболя гърло в деня след пункцията, след два бързи отрицателни теста, Трябваше да давам втора кръв за рвмс в събота. Като съвестна пациентка отидохме по-рано и се обадих по тел,че съм с болки в гърлото, но нямам температура, ако може да влезна все пак през друг вход и да направим бърз антигенен тест и тогава да преценим какво да правим. Обадиха се на доктора и директно ме изгониха като мръсно коте. Дори не бяха уведомили имунологията, та звъняха да ме търсят къде съм, ами обратно на магистралата към вкъщи, Казаха ми при нас не може тест щото е събота, идете в големите болници. Как пък не съм отишла на опашката с болните. То не, че и аз съм здрава, но не им прави чест при всичката реклама, която правят колко са Топ, Та прекратихме всичко. 😢😣 При всичкото пазене, това е то лош късмет.

Последна редакция: пт, 06 ное 2020, 19:55 от Nina Nikol

# 554
Nina Nikol гадост, иска ми се да избегна подобна ситуация

Общи условия

Активация на акаунт