Ясновидки/врачки - тема 39

• 90 086
  • 730
  •   1
Отговори
# 390
Просто дадох все пак някакъв процент е така за шегата! 😁😁😁

# 391
Как да не искат пари като за консултация с Лина се плаща предварително

# 392
На мен преди време лина ми каза,че ще ми гледа без да й преведа пари и дори да не й ги преведа не е проблем!Тази Мая-Лина така й не пожела да ми вземе пари! А сега новата Михаела-Мая-Лина можех да й преведа 1лев няма такса! При разговор с едната жена,но с различни имена репертоара им е един и същ извън това,че всичко им е едно и също!Дори да не се замисляне в другата информация ,а само в това,че и трите имат добър собствен бизнес и между-другото гледат на таро без такса или колкото им дадеш просто това няма как да е реално!!Аз казвам как са нещата,пък който желае да си вярва,че това са различни жени и да се консултира с всички тях на мен ми е все тая,но нали сме тук уж да си помагаме и да не се заблуждаваме ,че са различни хора а то един от различни номера!

# 393
Много объркано стана,а жената която се препоръча тук от София с малко дете ?
Тя как се казва ?Гледаше на таро и отговаряше на един въпрос безплатно ?

# 394
  • Варна
Witch bar e тя-Мая

# 395
А от къде kiro8444  знае толкова много и за трите? Те едва ли ходят и си разказват живота, и каква кола карат на всеки, който се обажда... Не съм склонна са му вярвам

# 396
Разказват си живота за съжаление без да ги питам! И в повечето време се отплесват(отплесва)и разказват яко за живота си без да съм ги питал!Аз не държа изобщо да ми вярва който и да било,но аз не предлагам нищо и не правя реклама на някой и не печеля нищо ,а просто казвам каква е реалността!

Little heart можеш спокойно да разговаряш и с трите и въобще да не ми вярваш никой не те кара!Просто трябва да си мнителна ,когато човек с едно мнение във форума рекламира разни таролози и тн !Лека вечер

Последна редакция: пн, 30 ное 2020, 21:42 от Анонимен

# 397
Все питаме за някого от разстояние, който гледа и ето на, може Лина, Мая и Поля да са един и същи човек. До Лина не съм се допитвала, до Поля и Мая да, но през една година, а предвид имената, които ми дават за превод следва да са различни, ама знае ли човек с толкова подставени лица тук. Че и Нони имаше. По- добре никъде да не се ходи и да ползваме повече разума. От години раздаваме пари на някакви шарлатани. Някой реално има ли полза от някое посещение при велик врач/ка. Ама сериозно- някой имал ли е полза от подобни посещения и допитвания. Чувствам се глупачка и явно съм!

# 398
Аз мисля ,почти съм убеден на 100%,че Лина и Поля/Павлина от Попитай Поля са две различни жени и мисля ,че Мая е трета жена ,но с нея не съм се чувал.До колкото си спомням Поля ми каза ,че е учителка ,така че май няма собствен бизнес .Лина гледа ли на Таро ,че да е една и съща с Мая .Май не .А пък и Мая веднъж ми писа по Вайбър да се чуем по-късно и после ми писа към 23 :30 ч ,след като беше заспало дете й ,но аз не видях съобщението на време и не се чухме .Това ,ще го направят ли Лина и Поля ,да се чуят с мен по това време .Мисля ,че Не ,защото ми звучат големи жени.Така ,че почти на 100% за мен са три различни жени.

# 399
Mamato, не си глупачка, наивна си. И всички в известна степен сме такива (не само на тази тема).
Мен това ме дразни малко, не че искам да давам разни съвети. В крайна сметка всеки сам си решава. Но например една млада мама, вместо да купи нещо на детето си, тръгнала да си дава парите на "врачки". И не, че са и излишни, а с някаква надежда. Надежда за какво? Днес имаме един проблем, утре съвсем друг и тн. Цял живот ще ходят за "съвет". Не е нормално.

# 400
Аз казвам,че Лина ,Мая и Михаела-новата тароложка са едно ,а отностно поля за нея неЗнам! Иначе отностно възраста е около 85-86набор (Мая,Лина и Михаела).

# 401
Че Лина гледа ли на Таро ,на сайта й май не пише .Някой ,който се е чувал с Лина и Мая ,може да каже по гласа дали са две различни жени ,трябва да има някой от форума.На мен Лина не ми звучи този набор ,за мен е голяма жена.

# 402
  • София
А видяхте ли, че тази Bobvssileva е с прясна, прясна регистрация...?

# 403
Много объркано стана,а жената която се препоръча тук от София с малко дете ?
Тя как се казва ?Гледаше на таро и отговаряше на един въпрос безплатно ?
Ако става въпрос,за безплатния въпрос от Witch bar(аз не знам,как се казва),май промоцията и приключи Joy!Някой я похвали тук,спомена за практика и на един безплатен въпрос.Реших и аз да и пиша, един месец може и да стана вече-Никакъв отговор Joy.

# 404
Леле, тук стана манджа с грозде. Вече 4 имена една и съща жена били. Joy Аз се разрових в google, а и тук в самата тема някъде беше споменато цялото име на Павлина, и сама за себе си потвърдих информацията за нея. Тя е учителка, живее в Царево и няма нищо общо с Лина. Реална жена е по име. Сега обаче е в почивка и не гледа. Хубаво ще е да не замесвате нейното име с останалите 3-4 имена, за да се ориентират новите в темата и да не я отписват веднага като вариант. Прочетох отзивите тук в темата, в страницата й също, и нямаше нито един негативен коментар. Ще дам оценка за качествата й след като започне пак с гледането, в момента впечатления от първо лице все още нямам.

Общи условия

Активация на акаунт