Ясновидки/врачки - тема 39

• 90 166
  • 730
  •   1
Отговори
# 360
Да дам отзиви за дамата ,която предложихте и гледа на Таро .50/50 е моят отговор за познаваемост .
Не звучи много добре 😏. И дано да греша ,но тези 50 % ,които Ви е познала ,допускам, че са от това,че Ви е подпитвала и по този начин неволно сте я насочили .

# 361
Да дам отзиви за дамата ,която предложихте и гледа на Таро .50/50 е моят отговор за познаваемост .
Не звучи много добре 😏. И дано да греша ,но тези 50 % ,които Ви е познала ,допускам, че са от това,че Ви е подпитвала и по този начин неволно сте я насочили .
Когато на мен ми гледа жената, ме попита само за име и години. Повече нищо не искаше като информация. След като приключи ме попита дали имам въпроси,но аз нямах защото всичко ми каза което ме интересува, помолих само да хвърли карти за една ситуация. Това си е мое мнение и преживяване, и не задължавам никой да ми вярвате или не.

Аз пък седя и гледам, че регистрацията ви е от вчера във форума и днес вече сте много веща да давате мнение и така да се вълнувате какво на кой са отговорили.
Дали вие сама не сте въпросната?
Явно не сте ги научили много добре картите. Щото тия карти не се учат само по книга, за да сте добра в това има още много неща, които явно ви убягват.
Дадохте ми и на мен телефон на лични, сега аз ще проверя за кво иде реч и ще дам едно от обективните си мнения тук.
Поздрави Wink
Права сте,че регистрацията ми е от вчера,но това не означава че нямам право на мнение. Идеята ми беше да помогна,ако мога,а не да навредя! А чудесно би било ,ако имах способности да гледам на карти,щях да мога да си отговоря на доста въпроси и да спестя някой лев,но уви! Нямам тези способности! Хубава вечер Ви желая.

# 362
Ето в такива моменти _silence_ ми липсва да започне разследването и да докладва.
Без ирония.
Благодаря.
Преди да наберете номера направете справка в Гугъл кво излиза.
_silence_  действай. От мен толкоз.
Всеки преценява сам за себе си.
Честно казано започнаха да ми липсват  Начев, Лина и Мая. Аз за други положителни коментари не съм чела напоследък, само че да...някой изтри всичко.
Поздрави.

# 363
Въпросната авторка даже ми писа на личен. А в темата подчертах, че тя има само 3 мнения и ми е съмнителна, но беше изтрито.

# 364
Въпросната авторка даже ми писа на личен. А в темата подчертах, че тя има само 3 мнения и ми е съмнителна, но беше изтрито.
Този път съм пропуснала. Кой е докладващия този път?

# 365
Ето в такива моменти _silence_ ми липсва да започне разследването и да докладва.
Без ирония.
Благодаря.
Преди да наберете номера направете справка в Гугъл кво излиза.
_silence_  действай. От мен толкоз.
Всеки преценява сам за себе си.
Честно казано започнаха да ми липсват  Начев, Лина и Мая. Аз за други положителни коментари не съм чела напоследък, само че да...някой изтри всичко.
Поздрави.
За Мая си дадох мнението.Не знам дали е изтрито.

# 366
За 50 % познаваемост,безплатно гледа само на 1 въпрос.Аз исках за съвместимост с опр.човек.Иначе ако трябваше обширно до ми гадае за връзката и т.н.жената каза ,че не е безплатно .

# 367
За 50 % познаваемост,безплатно гледа само на 1 въпрос.Аз исках за съвместимост с опр.човек.Иначе ако трябваше обширно до ми гадае за връзката и т.н.жената каза ,че не е безплатно .

А ама кажете че е безплатно де. 😜

# 368
На един въпрос (безплатен) отговаря с точност 50% процента. Може да е "да", а може да е не". После ти прави "преглед", платен. Там познаваемостта е неизвестна, но едва ли повече от тези същите 50 %.

# 369
На един въпрос (безплатен) отговаря с точност 50% процента. Може да е "да", а може да е не". После ти прави "преглед", платен. Там познаваемостта е неизвестна, но едва ли повече от тези същите 50 %.
Ти пробва ли я? Че на мен хич не ми се слушат глупости и чакам още мнения.

# 370
Знаеш, че съм крайно скептична. За да отида трябва поне половината форум да е дал положителни отзиви.

# 371
Аз имам въпрос за Поли/Павлина. Някоя скоро възползвала ли се е от услугите й, защото последния път ми каза, че в момента си е дала почивка и не гледа?
Преди няколко странички потребителка в темата ми беше написала как да я открия във fb, но после се изтриха масово коментарите, в които се споменава за тази женичка, и не успях дори да й благодаря.

# 372
  • Варна
Здравей, аз ли бях? Simple Smile. За Попитайте Поля Анибел във фейсбук нали? Тя периодичнио прекратява за някакъв период гледанията, може би ѝ се понатрупват. Но пиши ѝ пак. Мисля, че някой беше споделил хубаво мнение за нея преди няколко страници също.

# 373
Здравей, аз ли бях? Simple Smile. За Попитайте Поля Анибел във фейсбук нали? Тя периодичнио прекратява за някакъв период гледанията, може би ѝ се понатрупват. Но пиши ѝ пак. Мисля, че някой беше споделил хубаво мнение за нея преди няколко страници също.
Да, ти беше. Благодаря! Simple Smile

# 374
  • София
а случайно забелязахте ли, че това е същата жена - същата тази Мая!?! колко телефона има тая жена!!!

моето мнение - никаква познаваемост

Общи условия

Активация на акаунт