Откраднат живот: Антитела 🎬 тема 101

• 29 929
  • 761
  •   1
Отговори
# 570
Алмаджи, нещата ще станат много кафяви. Нора ще убие Фотев, този път завинаги. Дано не се гръмне после и тя. Моят сценарий🤪

# 571
  • Разпиляна във въображението
Алмаджи, нещата ще станат много кафяви. Нора ще убие Фотев, този път завинаги.

И за мисля същото - Нора ще сложи точката на Фотев. Може и на лобното място на Ина, за да е поетично.

# 572
Може да е боза, но нали Пенев щял да премине през истински катарзис. Ми може тва да е- голямото дете да е от Врабо😁

# 573
Или да ликвидират Куртева Joy

# 574
Или да ликвидират Куртева Joy
По-скоро ще я затрият-да.

# 575
Аз не разбрах как така Врабчев не знаеше, че Куртева е бившата жена на Пенев и майка на децата му? Или съм се объркала.
Познават се май от студенстването.
Няма как. Разликата им е поне 15 години.

# 576
Да дадат децата, да видим на кого прилича голямото 😁
Да не се наложи преливане на кръв и да се окаже, че е детето е с кръвна група, която не съществува като вариант от комбинацията на кръвните групи на родителите 🤪😁 Пената може и да скочи от покрива. А Врабо да се окаже с отроче.
Но това все така остава боза с айрян и дано не се случва.

# 577
По същия начин с кръвна група Владов разбра, че синът му не е от него.
Ще бъде много тъпо да вкарат таксва линия отново.

Не вярвам да затрият Куртева - очертава се като много свеж и податлив за интриги образ. 😁

Последна редакция: пт, 18 сеп 2020, 15:41 от Вαнилия ♡

# 578
  • Пловдив
А вярно ли Петмезов спа с нея? Понеже не гледах...нали той имаше задявка със счетито?

# 579
А вярно ли Петмезов спа с нея? Понеже не гледах...нали той имаше задявка със счетито?
Не, тя спа с него😁

# 580
Това едно от децата на Пенев да е всъщност на Врабчев е толкова "Розалинда, 1867 епизод", че искрено се надявам да не са измислили подобна глупост.

# 581
Противно на моите очаквания от начало Кая и ХХ ми харесват! Вкарват свежест, приятно ми е да ги гледам, хм .. сега ще се чудя с Алекс ли искам да е Кая или с ХХ😄
Надявам се да няма подобни драми с децата на Пенев, хич не ми се иска да им развалят приятелството с Врабчев.

# 582
Противно на моите очаквания от начало Кая и ХХ ми харесват! Вкарват свежест, приятно ми е да ги гледам, хм .. сега ще се чудя с Алекс ли искам да е Кая или с ХХ😄
Учудващо, но и на мен ми харесват двамата като комбинация. Хаджихристев за първи път да ми допадне - и с грижата, която показа към Зорница и с държането си с Кая след това.
А да не цъфне Алекс, докато двамата правят джиджи-биджи в спалнята му. Ще бъде интересно...

# 583
На мен Кая ми хареса много с Алекс, и оттогава не мога да я възприема с друг. А и Буков не ми стои убедителен до жена😁

# 584
Актрисата, която играе Куртева има много интересни черти на лицето, но...като игра ми е слабичка нещо. И в комбинация с Петмеза...

Общи условия

Активация на акаунт