Откраднат живот: Антитела 🎬 тема 101

• 29 919
  • 761
  •   1
Отговори
# 600
И на мен Куртева ми е неприятна, има и доста грубовато излъчване.

# 601
Москита, и аз това се чудя всеки път, като чуя тези думи. Зорница беше тази, която му вади куршума, Нора дори не се сещам какво правеше.
Ами, доколкото помня трябваше да дезинфекцира раната и да му сложи упойка Grinning

Куртева и на мен ми е малко странна, изглежда ми все едно има 17пласта грим. Но пък й пасва на абсурдния образ Joy

# 602
Опитах се да гледам интервюто, но Бинев, с неговото маниерничене, и ококорената водеща с чудните гримаси не ми понесоха. Дали казаха нещо интересно, освен лошата новина, че Фотев и Нора ще се целуват!?
Обаче са си научили урока какво да казват относно спектакъла с Владо Пенев и Ковид.

Последна редакция: сб, 19 сеп 2020, 10:40 от HumbleDrumble

# 603
  • София
Хъмбъл, аз го хванах случайно, но изпуснах началото. Казаха че в един момент Нора щяла да се вслуша в думите на Тасев, но щяла да е на приливи и отливи и да ходи по ръба.
Ако питаш дали са казали нещо за останалите герои - не, не споменаха останалите.
А какво е ставало с Вл. Пенев? Аз мислех че е на море, защото от там качваше, а той бил болен.

# 604
Роси, кога какво да е ставало? Нали беше с корона вирус? Сега последно казаха,че вече е здрав, не знам за друг проблем.

# 605
  • София
Е да де, аз за “спектакъла” питам и какво значи това, че са си научили урока. Явно е имало някакво несъответствие в изказванията относно болестта му.

# 606
Историята на Кая и Ххр изглежда обещаваща. Първоначално идеята ми изглеждаше абсурдна, но добре са го измислили. Имам приятел, който първоначално се държи така с жените, но като се предаде мина в другата крайност. При Ххр е загатнато в отношението му към Зорница.

# 607
Росита, всеки повтаря едно и също, как се били уплашили, как всички си били направили тест веднага, и, за щастие, бил отрицателен.
Искам да кажа, че за миг не вярвам Владо Пенев да е бил болен от корона вирус, ама за миг.
Колкото и Том Ханкс беше болен..
Аз не съм очаквала да кажат за останалите нещо, исках да знам, ще се целуват ли Фотев и Нора. Исках да зная дали са казали колко ще са епизодите, например.
Гледах и обяснението на Владо Пенев как се е заразил. Дори не може да го изиграе като хората. Беше толкова смешен и нелеп в лъжите си.

# 608
  • София
Ясно Хъмбъл 👍
Казаха, освен целувката, че Нора ще се поддаде на чара на Фотев (жива да не бях, безумна история), но нищо конкретно. Не са казвали колко епизода ще е. С две думи, говориха алабализми.

Последна редакция: сб, 19 сеп 2020, 11:37 от rosi_ta

# 609
То, че Фотев и Нора ще се целунат въобще не ме учудва. Въпросът е да не вземат и да преспят заедно, че тогава ще е малко в повече.

# 610
Е сигурно ще преспят, да му мисли Борко. Smile

# 611
Между другото, мойто мъж, който гледа сериала с половин око, ако не се е изнесъл в другата стая, изтърси: “Абе, Фотев да не се окаже баща на малката?”- Аз: “Това не е латино сериал.”😂

Много ще стане. Нали Захариев замалко не спа с /забравих името на персонажа-внучката на Т. Колев/, която му се оказа дъщеря.

# 612
И защо му е на Владо Пенев да лъже? А не е ли смешно и нелепо да твърди някой, че знае по-добре от самия Владо Пенев болен ли е бил и колко зле. Аман от хора вярващи в конспирации, ПР и т.н....

# 613
И защо му е на Владо Пенев да лъже? А не е ли смешно и нелепо да твърди някой, че знае по-добре от самия Владо Пенев болен ли е бил и колко зле. Аман от хора вярващи в конспирации, ПР и т.н....
Абсолютно подкрепям това мнение.
Много ми е забавно, колко хора се мислят за по-хитри от живота, и че на тях всичко им е ясно, а ние балъците да се пазим. Добре, че Господ до някъде ни пази, че с тази си склонност към мнителност и хитрост щяхме отдавна да сме минали Италия. И дано продължава Господ да ни пази, че изпусне ли се положението после пак друг ще им е виновен на великите конспиратори.
Извинявам се за спама, просто се вбесих.

# 614
А искате ли да се върнем на това да обсъдим колко противно ще е Нора и Фотев да правят секс? Grinning

Общи условия

Активация на акаунт