Откраднат живот: Антитела 🎬 тема 101

• 29 931
  • 761
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Забавен епизод с доста свежи моменти, но не ми хареса как заавърши. Дано всичко с Кръстева е наред. Таман Цонев се оправи и айде сега драми с нея. Аман. Хубаво се получи всичко по оста Чили/Фотев/Тасев. Пенев, Петмеза и Мирослава в асансьора и извън него след това също кърти.
Башева пак на пилон? 'Въй'
Наков докога ще е в миманса? Иска ми се повече екранно присъствие за него.
Радвам се, че се завърна Кунка и е крайно време двамата с Пенев да се съберат. Бившата на Пенев ми е противна.

# 556
  • Ню Йорк
Много се надявам Пенев да се събере с Кунка и тя да натрие носа на бившата му.

# 557
"- Петмезов, като си гей, що спа с Лилия?
- Тя спа с мен."
😁😁😁

Любомира Башева май се пробва да танцува в "Ягодова луна" , не беше успешно. Предполагам, че не е станала по-кръшна оттогава до сега .

Последна редакция: пт, 18 сеп 2020, 07:30 от dany_nik

# 558
E, сега ще се вихри Наков 😉 Може и роговица да трансплантира ...
Две серииии не го даваха, пресъхнаха ми очите от сълзи. Добре, че са Петмезов и Пената с неговата разгонена женица, да ми оправят настроението.
Явно Врабо е имал нещо с Куртева, но аз не мога да си ги представя като двойка😏
Сега някое от децата на Пенев да не се окаже на Врабчев.

# 559
Ще стане боза със зелева чорба, ако Врабо е баща на някое от децата 🤣

# 560
  • София
Аз не разбрах как така Врабчев не знаеше, че Куртева е бившата жена на Пенев и майка на децата му? Или съм се объркала.

# 561
Аз не разбрах как така Врабчев не знаеше, че Куртева е бившата жена на Пенев и майка на децата му? Или съм се объркала.
Познават се май от студенстването.

# 562
Пенев е като обсебен от бившата, самото й присъствие в болницата му бърка в здравето и го побърква, а тя не го отразява изобщо и си право каквото си иска Grinning
Врабчев и Куртева са стари познати, не разбрах точно откъде се познават, но сякаш той не знаеше, че тя е акушерка.
Това с не е негово дете, не го ли гледахме с Владов?

Кая да вземе да се поочупи, отпусне и да живне, прекалено млада е, а се държи като пенсионер.

# 563
Пенев е като обсебен от бившата, самото й присъствие в болницата му бърка в здравето и го побърква, а тя не го отразява изобщо и си право каквото си иска Grinning
Врабчев и Куртева са стари познати, не разбрах точно откъде се познават, но сякаш той не знаеше, че тя е акушерка.

Кая да вземе да се поочупи, отпусне и да живне, прекалено млада е, а се държи като пенсионер.
И с Владов и със Захариев.

# 564
Учудващо за мен, но Кая и ХХ (има ли първо име тоз' човек?) ми харесаха, чак искам да им се получи Grinning

# 565
И за мен беше странно Врабчев да не знае коя е бившата на Пенев, та те от толкова години са колеги и то близки.

# 566

И с Владов и със Захариев.
И със Захариев ли? Това не го помня.
При него принципно е обратно - оказват се негови деца Grinning

# 567
  • София
Учудващо за мен, но Кая и ХХ (има ли първо име тоз' човек?) ми харесаха, чак искам да им се получи Grinning

Е как да няма - Владко е първото име на ХХ Wink

Доколкото разбрах, Куртева е работила в една болница с Врабчев, но май е била още студентка.

Ох, дано не измислят такава боза с тези деца, че ще ми развалят една от любимите двойки - Пенев и Врабчев. Те са тройка де, с Марио, но сцените в операционната с тях са ми особено любими.

# 568
  • София
Нее, не съм ОК за бизнес отношенията Тасев - Фотев! Мога да приема сделката с IT-бизнесмена, с Чакъров дори... Но Фотев 😡 Той се опита да убие Тасев и Стаменова, а това, че уби на Ина детето, а после и нея - НЕ!
Ако получи това, което иска и излезе свободен, кое гарантира, че след това няма да си отмъсти на Тасев / вече няма да му трябва/

# 569
  • София
Направо се потрисам като се сетя, че пак ще гледаме драми с деца. Хич не са ми интересни.

Общи условия

Активация на акаунт