Откраднат живот: Антитела 🎬 тема 101

• 29 926
  • 761
  •   1
Отговори
# 585
За мен беше малко тъпо това, че ХХ отиде да помага на Кая като падна. Не ми се връзва с представения характер. А даже и да пробват обрат в образа му, пак прекалено ми се вижда. Интересно ми е как ще се развие. Не харесвам Алекс - и той е някакъв меланхоличен като Карагьозов. Този ХХ е свежарка и според мен си пасват. Даже и с Нора ще си ходят Joy

# 586
Куртева ми е много нечистоплътна - буквално и преносно.

# 587
Точно и на мен това ми допада при Кая и Хъхъ - че има мегдан за ведра и забавна, а не драматично-меланхолична връзка.

# 588
Това не е Коледно-романтичен филм за да има проволинеен път до щастието. Кая ще има още много да опитва и експериментира докато намери своя човек и няма да е от хората направили го с голям късмет. Засега дори и да си мисли, че й е по-добре сама, съдбата ще й предостави достатъчно предизвикателства. Ще й е нужен голям талант за да може да остане незабелязана, но не очаквам лесен път до щастлив край, особено в този сериал.

# 589
  • София
Аа, Кайчето ме кефи много Joy Гринчи като пусне нещо жлъчно, с каквото вдигаше кръвното на Зорница, Кая не го отразява 😜 Дано продължи така.
 Пеневица започва да ми харесва 🤪, за разлика от изкрейзващия Пенев. Бивша му е отпреди 4-5 години - нека се излага - така всички ще го разберат защо се е развел. Искам си свежарския зевзек, пък!

# 590
Е аз ХХ до сега не го бях виждала усмихнат като че ли, сега едни усмихнати физиономии... добреее

# 591
Ще цитирам Стаменова "не се кискат безмислено и не галят някакъв кон до припадък" Joy - Кая така бе живнала и се усмихваше с Алекс, пък той ми допадна много с нея, а и се получи спойката между Неда и Алек, която с Владо я нямаше.
Нора е далеч по-близка като темперамент с Гринч.

# 592
  • София
Между другото, мойто мъж, който гледа сериала с половин око, ако не се е изнесъл в другата стая, изтърси: “Абе, Фотев да не се окаже баща на малката?”- Аз: “Това не е латино сериал.”😂

# 593
Утре Любомира и Бинев в "Събуди се"

# 594
Може ли само Любомира😏

# 595
По-добре само Бинев.

# 596
😁 Абе по-добре едни други двама. Тъкмо може да побистрят и политиката😁

# 597
Една мисла ме мъчи и идвам да помогнете Grinning
Защо Фотев все повтаря, че Нора му е спасила живота? В операционната Зорница му извади куршума и го защи, после Поли и Зорница го обезвредиха лошия, Нора освен че му държа ръката, друго не е правила. То вярно,че трябва да стане заварката, ама...некси ми е странно той само да й обяснява,че е спасила живота му, а тя пък да му вярва Grinning

# 598
  • Ню Йорк
Куртева ми е много нечистоплътна - буквално и преносно.

Абсолютно! Изглежда като, че ли си е наплескала новия грим върху стария без да почисти лицето. Имах такава съквартирантка преди години и беше ужасно. Дори не се къпеше, брррр.

# 599
Москита, и аз това се чудя всеки път, като чуя тези думи. Зорница беше тази, която му вади куршума, Нора дори не се сещам какво правеше.

Общи условия

Активация на акаунт