Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 75

• 40 116
  • 723
  •   1
Отговори
# 450
Ами явно не са всички. Щом питам.
Благодаря! Ще погледна групата за ЦАР, че цял следобед им звънях и или дава зает, или не вдигат.

# 451
Ами явно не са всички. Щом питам.
Благодаря! Ще погледна групата за ЦАР, че цял следобед им звънях и или дава зает, или не вдигат.
Аз наистина мислех, че всички то предлагат като услуга, ние доплатихме 250 лева.
Чувала съм за Надежда че имат, Майчин дом, Афродита мисля също.
Може да провериш и сайтовете на клиниките, там има какви процедури предлагат.

# 452
За смяната на клиниката на мен ми казаха, че се подава заявление (може да го подадат от новата клиника, която избереш, ако не ти се занимава) и все едно чакаш нова заповед. Чакаш средата на месеца, когато разглеждат документите и тогава издават новата и после до края на месеца си я получаваш пак по куриер.

# 453
Аз мога да гарантирам само за Адела, че имат.

# 454
Благодаря! Аз видях на сайта на клиниката, която ме интересува, че имат.

# 455
Момичета, ново притеснение при мен, утре ще видя дали е основателно.

Питах док кои от изследванията е добре да видим пак, преди да стартирам следващата стимулация в началото на ноември.
Каза ми да пусна TSH и пролактин. Пролактинът е завишен Thinking ↑766.00 mIU/l  от допустими горни 635 Disappointed
Последните дни бяха неспокойни за мен, да видим утре дали е било от това или отклонението е вярно.
Последните 2 години съм го тествала неколкократно и е бил в норма.
Ще съм благодарна на тези от вас, които са имали подобен проблем, да споделят опит Heartpulse

# 456
Грейс , пролактинът е стрес хормон, не напразно има толкова изисквания преди да се изследва. Ако не е спазено някое от тях, е възможно да е повишен. Най-добре повтори пак изследването, а дори да е повишен бързо се повлиява от лечение.

# 457
Пролактинът се вдига от всичко - ако си правила секс последните 3 дни, ако си си пипала гърдите, ако си била притеснена преди изследването или от хроничен стрес. Така или иначе, при стимулация се дава Достинекс, който го сваля супер лесно, така че не се тревожи. Моят е 1200, при горна 635 и с четвъртинка Достинекс веднъж в седмицата вече е на долна граница.

пп. Моят се вдигаше дори, когато се грижех за осиротели котенца кърмачета...И мляко почнах да произвеждам Laughing

# 458
Моят бе граничен,но пречеше определено.Повлия се бързо от достинекс и вярвам,че и това помогна да имаме детенце.🥰

# 459
Ние правихме Macs в Аджибадем при Шефкетова 🙂
[/url]
Момичета, аз си чакам новата заповед, но клиниката тук затвори поне до нова година. Може ли да ми кажете каква е процедурата по смяна на клиниката и кои са клиниките освен Щерев , които правят МАКС?

# 460
[/url]
Момичета, аз си чакам новата заповед, но клиниката тук затвори поне до нова година. Може ли да ми кажете каква е процедурата по смяна на клиниката и кои са клиниките освен Щерев , които правят МАКС?
Може ли да споделите каква беше цената там?

# 461
400лв
[/url]
Може ли да споделите каква беше цената там?

# 462
Макс правят в Адела.
Първи опит в Адела с МАКС имахме само 3 ембриончета и на 5 ден не им харесаха и нямаше трансфер.
Втори опит пак с МАКС имаме 10 оплодени, върнахме, замразихме. Разликата беше в протокола. И двата пъти правихме и калциев йонофор на яйцеклетките.

Преди първия опит там сменихме заповедта, защото беше за друга клиника. Попълвате че не сте се възползвали от старата и подавате наново. В ЦАР обаче тези заповеди минават по-бързо защото те вече са одобрени и просто трябва да се препечатат. Много бяха мили от ЦАР и подходиха с разбиране.

# 463
Благодаря, Джеси ! Не знам какво да правя направо. Ако ще сменяме, ще се ориентираме към някоя от пловдивските клиники.

# 464
Ще стискам палци Иренче! Надявам се скоро да намериш твоето място и лекар! От там знам само Селена където близка приятелка забременя от първи опит и има 3 годишна принцеса.

Общи условия

Активация на акаунт