Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 75

• 40 161
  • 723
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте,момичета. Днес си пуснах АМХ и е 1.64 при.минимум 1.83, дали все пак е ок като резултат,знам че за инвитрото трябва да е минимум 0.50??

# 361
Здравейте,момичета. Днес си пуснах АМХ и е 1.64 при.минимум 1.83, дали все пак е ок като резултат,знам че за инвитрото трябва да е минимум 0.50??
Моя беше 1.57 и имах 6 Ф,6 Я,5 оплодени ,3 изкараха до пети ден,успешна бременност от ЗЕТ с последния ембрион.Така че,не е зле.Услех!

# 362
По темата с успелите и неуспелите и хвалбите...
Аз съм била пациентка на
АГ Варна, Майчин дом Варна, Тутракан и Адела в София. Пациент съм към днешна дата и на лекар в Турция.
В Бг ми загубиха 3 години да ми обяснават колко млада съм и как ни няма нищо. После пуснах амх и се оказа 1.4 на 29г. Изведнъж мн се забързахме...нали уж имах време🤷‍♀️
Общо взето мога да напиша книга.
3 инсеминации
1 Ин витро на ЕЦ
Цветна снимка
Лапаро
Милион изследвания
В София 2 стимулации...тоталния ужас.
3Я - не оцеляха дори до оплождане.
4Я, 3 оплодени, 1 оцеля до 3ти ден ЕДВА.
Накараха ме да се мисля за половин човек и жена, че качеството ми за нищо не става и ембрионите заради това не оцеляват...
Турция... 9 Я... 7 оплодени, 4 бластоциста. За съжаление тест (-).
Мога да похваля и оплюя за нещо всеки един от 5тимата ми лекари. Но това няма да промени факта, че още нямаме бебе.
Важно е да са хора... важно е да са мили и добри и да помнят всичката ни история.
Но по-важно е да ни дарят с дете.
Аз съм им била ядосана на всичките за нещо. Дори в Турция. Все мисля, че може още нещо да се направи, и не съм съгласна, че просто трябва да се оцели правилния ембрион. Ама ей на.
Май друг избор нямам 😁
С 2 момичета се запознах в Истанбул, и двете забременяха.
В Бг също много... за 5г...нормално Simple Smile
Относително е много. Не бих успяла обаче да похваля или препоръчам доктор, докато не видя 2те мечтани чертички.

Последна редакция: нд, 11 окт 2020, 23:22 от Mimoza88

# 363
Моля за съвет! Много съм притеснена, от вчера сутрин започнах фраксипарин 0.6 . Направих го в корема, през деня ме понаболяваше, появи се синка, а вечерта когато се къпах потече кръв от мястото на убождане. Спря след като го подсуших, но много се уплаших. Сега ме е страх да направя втората. Трети ден съм след пункция. Благодаря

# 364
Моля за съвет! Много съм притеснена, от вчера сутрин започнах фраксипарин 0.6 . Направих го в корема, през деня ме понаболяваше, появи се синка, а вечерта когато се къпах потече кръв от мястото на убождане. Спря след като го подсуших, но много се уплаших. Сега ме е страх да направя втората. Трети ден съм след пункция. Благодаря
Пробвай на друго място. Ако си поставила вляво вчера, днес отдясно. И най-добре се обади на док, защото е малко странно при самото убождане да не прокървиш (ако си засегнала кръвоносен съд), а пък вечерта да се случи... Thinking

# 365
Благодаря АурораБореалис. Преди малко направих днешната и ще следя. Утре ще ходя в клиниката и ще питам. Дано няма проблем вече, че ми е доста притеснено.

# 366
Me4ta, случвало ми се е и на мен като нацеля капилярче да не потече веднага, а да забележа след няколко часа. Ще стане червена точка и ще мине след време.
Ако много боли при убождането сигурно е капиляр, така че вадиш и пробваш на друго място. Успех!

# 367
Здравейте, предстои ми ЗЕТ, в момента съм на Регулон 5ти ден от 9.
Кога да очаквам цикъл след спирането му и каква е практиката, на кой ден се прави ЗЕТ.
Извинявам се за малко глупавите въпроси, но ни е за първи път и искам да знам горе-долу кога какво ще се случва.
Благодаря Blush

# 368
Кога да очаквам цикъл след спирането му и каква е практиката, на кой ден се прави ЗЕТ.
Извинявам се за малко глупавите въпроси, но ни е за първи път и искам да знам горе-долу кога какво ще се случва.
Благодаря Blush

На мен ми идвало след 3 / 4 дни.
Зет се прави около овулация. Незнам как точно го изчисляват.

# 369
Благодаря Blush
На мен ми идва на 6-7 ден след спирането. И на мен ми е 5ти ден от започването, в петък съм на преглед, да видим какво ще каже док за ЗЕТ. Успех Flowers Four Leaf Clover

# 370
Привет момичета Simple Smile  след като реших да пропусна нова стимулация този месец, с цел почивка, заради провалилия се трансфер миналият месец, се чудя преди следващата стимулация да пусна ли някакви изследвания отново? Thinking
Всичко сме издледвали с моя доктор, но не знам дали някои от показателите търпят промени с времето и всичките тези процедури?
Все пак извадих късмет с това решение за почивка, защото първо някакъв гастрит се обади, сега съм 2 седмици хоум офис, заради позитивен ковид колега.
Не ми се мисли как щях да се ядосвам, ако бях почнала стимулация и трябваше да я спирам, заради този ковид Unamused

Последна редакция: вт, 13 окт 2020, 19:09 от greis

# 371
Микробиологията важи месец, би трябвало нея да ти искат, но какво още най-добре док да каже.
Аз пък имам следната чуденка - след неуспешен първи опит цикълът ми дойде на 4-ти ден след спиране на лекарствата и продължи 11 дни. Въпросът ми е вторият цикъл колко е вероятно да закъснее, защото по календар ми е след 2 дни , а все още нямам никакви симтоми?

# 372
Микробиологията важи месец, би трябвало нея да ти искат, но какво още най-добре док да каже.
Аз пък имам следната чуденка - след неуспешен първи опит цикълът ми дойде на 4-ти ден след спиране на лекарствата и продължи 11 дни. Въпросът ми е вторият цикъл колко е вероятно да закъснее, защото по календар ми е след 2 дни , а все още нямам никакви симтоми?
Здравей, на мен ми закъсна два цикъла подред и на третия се оправих. Нямах пмс както преди инвитрото. Първият път ми закъсня с шест дни, а втория с четири. На една приятелка и закъсня с десет дни даже.

# 373
Здравейте,

На някой да му се е случвало да му се дигне ФСХ след противозачатъчните?
На 30.06 FSH 5.50 , на 20.08 преди започване на стимулация беше 7.30 в лабораторията на клиниката,преписаха ми противозачатачни за 20 дни и ми доиде нещо като цикъл супер странно и слабо и тогава като ми взеха кръв FSH беше 13.00 вече.Възможно ли е да скочи толкова за 20 дни?

# 374
Здравейте,

На някой да му се е случвало да му се дигне ФСХ след противозачатъчните?
На 30.06 FSH 5.50 , на 20.08 преди започване на стимулация беше 7.30 в лабораторията на клиниката,преписаха ми противозачатачни за 20 дни и ми доиде нещо като цикъл супер странно и слабо и тогава като ми взеха кръв FSH беше 13.00 вече.Възможно ли е да скочи толкова за 20 дни?
След прием на противозачатъчни ( за да им е по-лесно да контролират стимулацията) ми "заспиваха" яйчниците, съответно FSH ми се вдигаше.

Общи условия

Активация на акаунт