Августовски бебета 2020 !

• 20 605
  • 722
  •   1
Отговори
# 315
  • Denmark
Са о баща му като го вземе и заспива.
И тук така. Все едно го хипнотизира

И при нас така. Реве с мен цял ден и като си дойде баща му - само усмивки раздава Confused ходи обяснявай как цял ден не е спал и ако не яде или се разнасяме, е голям рев и нищо не мога да свърша.

Нашият мъник ака през няколко дни и понякога му "помагам". Обаче като дойде това време всичко и всички стават в ако. Joy
Ох, аз нищо не давам освен формула от време на време. Никакви капки, само вит Д. Той като реве се успокоява като го сложа на гърда. Не винаги яде ама да е там...

# 316
Според мен, пъпчето може да има херния от плач. Хубаво е педиатър да го види. Моя син сега го водя на рехабилитация ,заради пъпна ерния.
Моето само днес не е акало ама е рев до Бога.. Утре тичам за пробиотик.

# 317
Моят мъник като не е акал цял ден и му помагам с гимнастика и веднага излиза фонтанче с ако. Не мога някак си да си представя да не отиде няколко дена,все едно аз да не отида 😁. Ако се случи аз да не отида 1 ден и откачам,ама аз не мога да търпя да ми е тежко и знам ,че на другия ден ще е страшно и ще ми излезат хемороидите и това ме побърква още повече..
Та на малкия не му бъркам с нищо в дупето ,но с крачета към стомахчето притиснати правя гимнастика и се изхожда.

А да ви попитам капките против колики редовно и всеки ден ли трябва да се дават или само ако има симптоми? Понеже доста от вас дават по няколко вида дори,а аз давам един пробиотик и Колийф само като усетя,че положението е доста тежко,някак си не ми се иска да го тъпча постоянно с химии.

Минт,напълно съгласна съм за нощната смяна и аз я спрях 😁. Но и забелязах,че не ака вече вечер и по-специално след всяко ядене. Ако си заспи докато папка - супер,ако се разбуди и плаче и е приключил с храната ,значи е свършил работата и няма да се успокои докато не го сменя.
Нашият е голям чистник , дори и леко да е пишнал трябва да се смени иначе не спира алармата 😁.

# 318
Днес след обед изтичах до аптеката да купя Gripe water и му дадох два пъти и цял следобед спи като пън. Последно заспа в 6 и стана в 9.3 и чак не мога да повярвам че имах време да седя и да не правя нищо!
Събуди се, яде и изпадна в истерия защото му се акаше. Изака се с малко рев, дадох му малко мляко за да го успокоя и заспа отново!
Такова чудо до сега не е било!  Дано тази вода наистина помага!

# 319
В България има ли Gripe water?
Не давам редовно капките. С тях и без тях май няма разлика. Един ден ги спрях и си беше добре. Вечер така ми се спи, че ставам, вземам го, лягаме , вадя цица и на сутринта ме помня кога съм го взела.
Пробиотик на каката давах ако има разстройство. Био Гая ползвах и я оправяше, действаше й запичащо.

# 320
Според мен, пъпчето може да има херния от плач. Хубаво е педиатър да го види. Моя син сега го водя на рехабилитация ,заради пъпна ерния.
Моето само днес не е акало ама е рев до Бога.. Утре тичам за пробиотик.
Странно, тя почти не плаче, само като е гладна и аз я взимам веднага.

# 321
Давам капките постоянно, за да предотвратявам уж кризите. Иначе ми е малко след дъжд качулка работата.
Колийф на всяко хранене, газ капки на 5 хранения, Лефакс на 2 хранения. Имам цял тефтер, в който си записвам, иначе забравям кога какво съм дала.
Мисля си, че при тях ефектът е с натрупване, знам ли... Но се чудя дали не привиква тялото към тях в един момент.

# 322
Ох де да знаехме. И аз съм в същото положение и се чудя кво да вземам.
Днес взех това и силно се надявам да помогне.

https://www.amazon.co.uk/WOODWARDS-GRIPE-WATER-ALCOHOL-FREE/dp/B00925W5O8
На нас ни докара запек. Давах ден и детето нямаше изхождане и коликите се засилиха Sad а, по препоръка от приятел, много добре действало. Но то си е до дете...

# 323
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Ох,ама по кое време си пишем само Joy
Аз за коликите давам само Еспумизан Л и пробиотик Био Гая, май от друго няма ефект като чета.....

G.Savova, да дадеш отзив след няколко дни пак за тази вода...май в БГ я няма обаче...

Последна редакция: пн, 21 сеп 2020, 19:01 от ♥ LoVeLy Wife ♥

# 324
Въпрос към мамите от София,които вече са правили погача. От къде поръчахте питката и сладките за празненството? Финансите са ограничени,така че ще се радвам на някое бюджетно предложение. ☺

# 325
Вчера не мога да кажа ,че беше ужасно ,но почти 12 час малката беше залепена за гърдите ми. Както си стои усмихната и мрън до дупка, добре че поне не реве с пълно гърло. В 03:00 я накърмих и заспа спокойно.....а аз стоя и не мога да заспя,защото очаквам пак да иска гърда. Даже ми направила смучка, дори не съм разбрала кога , то така ме смука днес ,че и без зърно да бях останала нямаше  да се усетя.
Днес ММ и баткото от голяма полза. Бебето в шезлонга мрън, баткото става да я люлее и да ѝ пее, аз отивам до тоалетната. Някак успяваха да в разсеят , за да не се сраснем с нея,
Lovely Wife,ми какво му е, хахаха все едно имаме нощен социален живот.

Изгубих цяла кутия подложки за кърма, нещо много се разсейвам последните дни.

Днес котката пак реши да ползва кошарата, ама ляга посредата. Слагам аз малката да сменям акан памперс и го оставям до котката , а тя демонстративно се завъртя с дупето към пелената,че ме и гледа лошо. Чакам момента пак да се смея с глас като почне да "чисти" бебето. С баткото имаше един период , в който се спукваше да му ближе косата Simple Smile

# 326
И аз се включвам в нощният клуб.
Сука, повърна, защото преяде, мрънка, смених почти сух памперс и сега спи на спалнята и аз се чудя как да го преместят, че да поспя.
Harista когато отидох да раждам каката, си изгубих бикините. Никога повече не ги видях.. (с бебето отидох направо с памперс) От тогава редовно губя странни неща. 😄

# 327
Ioni_666,  аз съм малко странна в това отношение, мразя да губя, всичко си има място, дори да е тотален хаос. Знам дори коя играчка на баткото къде е и без да гледам къде я е зарязал. А този голям пакет.....винаги намирам високо,което някой друг търси...Sad Само пари не намирам ,сигурно защото никой не губи хахах
Хаха,ми за какво са бикини като ще раждаш?!
Когато пера чаршафите ( с ластик,) винаги има я гащи,.я чорапи в ъглите Simple Smile

# 328
При нас коликите започнаха и метнахме малката на корема на баща й. Така бясно се нахвърли преди малко на млякото, че сега не спира да й се връща храната. Преглъща, гъне се...

Ние пък загубихме комарника на количката. Малката се разплака жестоко на път към вкъщи и явно в суматохата да я извадим бързо от количката, сме го метнали на земята. Умрях си от яд.

Можете ли да ми препоръчате ортопед в София? Ще ни изтече направлението, а още не съм се ориентирала къде да я заведа дребната.

# 329
  • Denmark
Нощната смяна е на линия Grinning Господинът суче от час, усмихва ми се и такива очи е отворил, че май това беше спането за тази вечер Sweat Smile

Добре, как я правите тази гимнастика? Аз почти винаги между хранене и спане си играя с крачетата, но не помага. Иначе аз съм същата - една сутрин да отида до тоалетна и съм подута и ми е гадно и затова не пропускам ама не знам как да му помогна на него.
Днес сме на първи преглед при личен лекар и ще питам за капки/сиропче.

Общи условия

Активация на акаунт