Августовски бебета 2020 !

• 20 606
  • 722
  •   1
Отговори
# 300
С баткото бях купила Лорели количка, от по-евтиние, имаше всичко ,което искам и беше такава каквато ми трябва. Не съм я жалила, правила съм офроуд с нея, карала съм и в планината и като снегорин съм я ползвала и съм доволна. После я подарих, защото нямах място. Сега взех почти същата,просто по-нова визия и няколко малки промени, дори беше на промоция за  90 лв и пак съм супер доволна. Пробвала съм на сестра ми и приятелки "скъпи" колички, за мен лично няма голяма разлика. Но тук си е до човека. Аз и на бунгало без тоалетна се кефя повече пред скъп хотел хахахах Важното е ,че на детето му харесва и на мен ми е удобна и ми е по джоба. Хубаво е ако може на място в магазин да се разходи човек с конкретната количка и да види различните.

На мен в крайна сметка след проблемите ми дойде цикъла. Днес даже ми  свърши
, малко оскъден и само 4 дни,но по-добре от нищо.
Моята буболечка ме изненада предната седмица като се обърна по корем сама. Днес се обърна от корем по гръб. Явно бърза да порасне.( На месец и 5 дни е вече)

Последна редакция: нд, 20 сеп 2020, 13:18 от Harista

# 301
Не съм ползвала друга количка освен Stokke  xplory, но това което ми харесва че е щадяща за кръста. Можеш да си регулираш височината, така че да не се гърбиш като вземаш или слагаш детето.

# 302
Аз съм много доволна от нашата Cam. Много е лекичка и маневрена.
Аз през нощта не му сменям памперса. Последно го сменям към 23:30 преди хранене и след това сутринта към 7-8, зависи кога се събуди, на нощното хранене, което е към 4 не му го сменям, за да не се разбужда допълнително, а и аз гледам да си легна възможно най-бързо😃

# 303
Момичета, кажете нещо за колики ,освен Инфакол и колик таблетки, което да не се разтваря в АМ или вода. Ровя вече колко време и не намирам...Госпожицата е изцяло на кърма ,вода и пак не давам и така ще е още известно време, за това повечето неща отпадат. Имам чувството ,че и Инфакол му намаля действието при нея, а таблетките още не съм ги поръчала да ги пробвам.

# 304
Хариста, Биоамика давам аз, не се разтварят в нищо.

# 305
Аз да кажа отново, че давам Еспумизан Комфорт и съм много доволна 😃 Даже го слагаме дозичката в спринцовка и директно в устичката, много по-удобно е, отколкото да се капе 😃

# 306
Ако не сменя памперса на всяко ядене ще се събудим с мокро легло.
Давам Еспумизан Комфорт и от скоро Биоамика. От Еспумизан съм доволна, за другото не мога да преценя.
Когато е в ревлив период, нищо не го спира. Са о баща му като го вземе и заспива.

# 307
Са о баща му като го вземе и заспива.
И тук така. Все едно го хипнотизира

# 308
Да се вмъкна с темата "капки". Коктейлът на детето е Био Гайа, Абоколикен и Лефакс. Добре е общо взето, обаче! от два дни пръцкането стана мноооого често явление, а голямата нужда през ден ... и двете са съпроводени от доста нерви и рев. Мисля да сменя Био Гайата, добра идея ли е? И какъв заместител бихте ми препоръчали? Благодаря!

# 309
Ох де да знаехме. И аз съм в същото положение и се чудя кво да вземам.
Днес взех това и силно се надявам да помогне.

https://www.amazon.co.uk/WOODWARDS-GRIPE-WATER-ALCOHOL-FREE/dp/B00925W5O8

# 310
  • София
Lusisita, същата история е и при нас. Акането е веднъж на ден с голям зор, а газовете са постоянно. Не се гърчи постоянно, но има няколко тежки момента през деня и направо ми се реве, че не мога да й помогна. Аз реших да сменя Омнибиотика с Про Комбо. От утре го почвам новия пробиотик и ще дам мнение дали има промяна.

Аз се сблъсквам със следния казус напоследък: хем пиши и реве, хем едновременно смуме биберона. Не на всяко ядене го прави. Според ММ ака, докато яде и затова пищи, ама после няма ако в гащите и съм в голяма чуденка. На вас случвало ли ви се е нещо подобно?

# 311
С това акане и газове е ужас. Моята бебка втори ден не се е изхождала. Днес реших да сменя пандата с БиоГая, но сигурно Лефакса я запича. Давам газ капки за газовете. Преди давах Линекс, но много плачеше при изхождане, но поне ходеше всеки ден.
Вече не знам и аз какво, кога и как да давам. Идва ми да спра всичко, защото ефект няма, а само наливам детето с боклуци.
Отделно сме и с млечница и капя антибиотик в устата й. На моменти се отчайвам, честно...
То не е рефлукс, то не са колики, то не е млечница, то не е безсъние. Чудо е просто!

За капак тази вечер ми отказа и да яде. Нито да суче, нито адаптирано. Гади й се дори от залъгалката.

# 312
И аз се съмнявам че сме с рефлукс. Забелязах че понякога лежи ли на равно и малко количество мляко изтича от устата и дори се дави и почва да кашли. Може би и за това не обича да лежи ами все гледа да е леко повдигнат.

# 313
Мами, на нас пъпа ни падна  преди 16 дни, но от вчера ми се вижда подут🤔 според вас, нормално ли е и на какво може да се дължи

# 314
Какво тумбаче Simple Smile.
Не знам как е изглеждал преди това. Иначе ми изглежда нормален.

Общи условия

Активация на акаунт