Януарски бебета - тема 2

• 17 927
  • 725
  •   1
Отговори
# 480
Честита първа годинка на дамата и от мен!
Бъдете здрави цялото семейство!
И светли празници на всички!

Ние още сме на пюрета , но сухар и филия хляб яде без никакви проблеми. Единствения начин ние да се нахраним е да му дам един сухар и той да си хапва иначе е едно дране и “ ам ам” нон стоп ... гладничето на мама , хихи 🤣
Момичета да ви питам ... колко време след една чашка винце не бива да се кърми ? Не съм близвала и глътка откакто забременях , ама днес мъжа ми се прибра с едно домашно малиново винце и така ми се иска да си пийна една чашка , нооо ... имаме кърмене към 21ч и към 6ч, а само една доза кърма в камерата 🤣🤣🤣

Ние нямаше да правим коледна фотосесия , ама на , беше на 17ти .Малкия се държа мн прилично, без да плаче и прочие, но пък даде едва едва две усмивки 🤣 Но много си харесваме снимките и съм приготвила на бабата и прабабата за подарък.

# 481
Приятно изкарване на Бъдни вечер с любимите хора, бъдете здрави и добри един с друг и много, много щастливи ❤️
И ние ще направим от фотосесията някакви подаръци за бабите ...дали календар или фотокнига или др .ще видим не сме решили 🌈

# 482
Весело изкарване на празниците Мамчета. Бъдете живи и здрави, радвайте се на моментите заедно, снимайте се много, запечатвайте моменти времето ЛЕТИ. Най-хубавите и смисленият месец за повечето от нас престои, чудя се кога мина това време? Чакам снимки на торти, украси и усмивки.🌈❤️🤍

# 483
Имаше две торти единствено свещичките различни . Едната за децата на обяд втората за вечерта
Скрит текст:
Не мога да събера украсата в един кадър

Както и много балони

Последна редакция: пт, 25 дек 2020, 09:24 от kikair

# 484
Весела Коледа 😘Аз си пожелавам да се наспя ...някой ден 😀😀😀

# 485
Честито Рождество момичета!
Да сте здрави и благословени вие и семействата ви!

Kikair , чудесно сте направили и украсили празника 🥰

Малкия днес голямо отваряне на подаръци и много игриии. Много му харесва всичко и вече е изморен и му се спи от толкова игри 🥰🥰🥰 Нямам търпение вече за РД 😊

# 486
Честита Коледа и от мен момичета. Здраве и късмет на всички.
Аз за втори път от 1г. спах непробудно цяла нощ до 5.30ч. Малката не се събуди за мляко, та успях да се наспя. Изпи си млякото и заспа отново чаааак до 7.30ч. Беше вълшебна коледа, ми какво повече да искам...сън...
Kikair страхотна украса, мнооого хубава торта.
Нашия РД скоро предстои, ще се опитам и аз да украся, ще купя балони, а тортата ще е изненада дори за мен.
Пожелавам на всички весели празници.

# 487
Весела Коледа! Здраве ,щастие и благоденствие пожелавам на вас и семействата ви! Нека малките ни съкровища растат усмихнати, любопитни и добри!
Аз повече сън няма да си пожелая,че си имам еднорог 🦄,пожелавам си търпение !

# 488
Честита Коледа и от мен момичета, да сте здрави вие и всички около вас!

Събрахме се с двете баби за Бъдни вечер и Коледен обяд и получих най - пищящите празници!
Все пак получих Коледен подарък, за първи път от 11 месеца, малкия спа от 20.00 до 06.50 само с две ставания за ядене!

# 489
Вики...ние пък бяхме при баба й за Бъдни вечер и Коледа (наистина пищяща Коледа) 😃 ....едвам изкара час да поспи на обяд , а през ноща се будеше в 5.30 и няма заспиване ха заспи, скочи и така до нз колко часа 😭....дядо й и чичо си дойдоха и двамата идват на 3м я ги види я не (уж не плачеше) ...но режима й се развали напълно ...и накрая не искаше да обядва там преди да се приберем...незнаех на кой свят съм ...
Сега сме в къщи и всичко си е на мястoто🥳

# 490
Абсолютно заминава дисциплината на кино, Мими!
Той спа така след като останахме без гости.  Просто е голям клюкар и не смее да заспи, като има някой вкъщи, защото ще изпусне нещо.

# 491
Ние не планирахме гостуване по празниците, но ни се наложи да се приберем до Варна ... и дисциплината замина на кино и при нас! Баба му успя да го изтърве на плочките, имаме си цицина, предлагат му се всякакви храни, хем детето е със съмнение за алергия ... на мен обаче ми писна и сиктирдосах всички - сега да видиш как слушат и не смеят да кажат нищо. Малка победа за мен 🤣 В крайна сметка не е от лошотия , а за детето си го правя.

# 492
И ние сме на гости на другата баба на морето. Тук пък всички ги е страх да не паднат бебетата и постоянно ги разнасят на ръце. Май пак ще бера ядове като се прибера, но за сега си мълча, поне има кой да ги гледа. През деня много трудно заспиват, по 40 минути се приспиваме. Днес поне беше хубаво времето и 3 часа бяхме навън, та поне в количката по спаха.

# 493
Малкият като по поръчка се успиваше всяка сутрин по празниците. На 24ти си бяхме всеки у дома, на 25ти се събрахме при баба ми с моите родители и свекърите Simple Smile Доста добре се получи, малчо спа в количката на балкона около 3 часа Simple Smile ще видим от утре как ще му е режимът.

# 494
Естествено, че заради детето го правиш, Поли!
Аз пък го правя от лошотия, като съм казала че не може, значи не може.
С това разнасяне е голям проблем - сега два дни ми недоволства.

Аз пък не давам никой да го целува по бузите , а свекърва ми умира да го целува по бузите и то близо до устата.
Само, че Тони не дава (не съм го учила), просто не пропускам да го похваля на глас пред нея 😁

Общи условия

Активация на акаунт