Януарски бебета - тема 2

• 17 921
  • 725
  •   1
Отговори
# 510
Благодаря, момичета!❤
Да аз съм ,,ЗА" списъка за рд 😀😀😀🎂

# 511
Честито на рождениците днес! Albaa,да са здрави и благословени ! Ще се радваме на някоя снимчица, ако прецениш да споделиш Wink

И честита Нова година на всички! За нас януарските мами 2020 беше прекрасна година, дано 2021г да е още по добра!

# 512
Честита Нова година и честит рожден ден на другите близначета 🎁
 Направо не знам кога мина цяла година... Все още не съм харесала торта, но поне що годе избрах украсата. Дрешки имам вече и като се има впредид, че ще сме само в семеен кръг в къщи, мисля че половината работа е свършена.

# 513
И от мен честит рожден ден на едната ни двойка близначета! Да са здрави и щастливи!

Честита Нова година на всички момичета от групата ни. Пожелавам ни да се наспим!

# 514
Благодаря ви на всички момичета. Аз днес имам двойна радост, след като хапнаха торта (благодарение на бабите), малката тръгна толкова смело да върви, че чак ме учуди х 6-7 крачки сама. Незнам от захарта ли...от каквоооо....

# 515
Готина торта хехехе не съм виждала такава ❤️да са здрави и смело напред 🥳(да слушат мама и тати 😄)

# 516
Да са ви живи и здрави и ДА тортата е много сладурска.

# 517
  • София
Алба, живи и здрави да са ти двете ангелчета!!! Прекрасна торта, от София ли е?

# 518

Весели рождени дни на всички януарчета! Да бъдат живи и здрави дечицата!

# 519

Весели рождени дни на всички януарчета! Да бъдат живи и здрави дечицата!
Да ви е жив и здрав рожденника 🎁🍰🎂🎉❤️

# 520
Това беше варианта ми за момче 🥳😄Честит празник !!!!!
Аз мисля утре да поръчам две торти....
Аз на 18-ти,тя на 20 .....😃🥂семейно ама не може без торта за мама все пак и юбилей 😱

# 521
Алба, живи и здрави да са ти двете ангелчета!!! Прекрасна торта, от София ли е?

Благодаря, тортата е на Диана Михайлова, прави торти и в София. Тази специално е правена във Варна, аз я поръчах поне 15 дена преди събитието. Тя я измисли и успя да ме изненада. Освен че изглежда добре е и много вкусна (шоколад и череша). Само дето не се справих с нарязването й. Ако някой иска координати (тел) мога да дам.

# 522
За много години на всички.
Тортата се реже с мокър нож ,за да не залепва фондана. И се намокря и измива при всяко парче. Приятно изкарване на всички рожденници. Аз също поръчах тортата поне един месец по рано.

# 523
Полезно за ножа !
Наши приятели ни дадоха обувки буйки на Колев и Колев 17/18 номер направо й залепнаха Simple Smile (ако някой се чуди)
Но са износени,ще й купя нови ...но дали да не са по-големи за пролетта

# 524
Мими,аз съм взела 19 и 20 номер обувки за зимата. Големи са й още,но ги взех с идеята,че до пролетта ще порасне крачето! Още не ходи сама,а като я придържам и се изхлузват от крачетата. Ако ходеше сама бих взела по-малък номер.

Общи условия

Активация на акаунт