Януарски бебета - тема 2

• 17 918
  • 725
  •   1
Отговори
# 525
Момичета, връщам се на книжките, защото моя ги изяде и скъса всички...
Подариха му тази. Цялата е от пластмаса.
Много и се кефи

http://kasida.bg/bart-moqta-pyrva-govoreshta-knijka-535-19720.html

# 526
А дали знаеш от къде са я купили, защото никъде по сайтовете няма наличност..

# 527
Тя е купувана преди около година, за детето на приятелката, която му я подари.

Хмм жалко, че я няма много е подходяща за малки мишоци. Аз хич не проверих за наличност☹️
Все пак ще попитам откъде е купена и ще докладвам.

Намерих в ОЛХ

https://m.olx.bg/ad/interaktivna-govorescha-knizhka-na-balgarski … D139-ID8fZFG.html

Последна редакция: пн, 04 яну 2021, 16:14 от Vikinedyalkova

# 528
Наща нападна магнитите 😄😄😄
Яденето е голям зор .... овесена каша с ябълка ...ам..кисело мляко ...какво ли не опитах хапва по-малко и бута

# 529
Мими,опитай с плодове в киселото мляко,например банан и горски плодове,както и бебешки бисквити. Дъщеря ми харесва много червена чушка в зеленчуковото пюре! Понякога не яде зеленчуците, докато не добавя чушката. Тя има силен аромат и покрива другите зеленчуци, и така си хапва доволно!
Наскоро направих и още един трик за да хапва зеленчуци. Добавих пресен бейби спанак. Много й хареса също!

# 530
Ема е като прахосмукачка, всичко яде, нищо не ми е отказвала. Луканката на баща и много я харесва. Но с Мила яденето е голям зор. Само на хляб се радва. Как ли не я лъжа, ама взе да се усеща вече. На обяд се храним по 30-40 минути. Днес манджата и я слагах върху коричка хляб, само и само да си отоври устата. Роди се по-голяма, а вече изостава от сестра си с 1,5 кг.

# 531
Яде почти всичко. Харесва яйца, телешко, банан, круши, мандарини всичко което обича и ММ. Днес имаше манджа с грах ей с 300 зора, я изяде . После яде от моята пица от курабийките които  направих. Види ли ме да ям веднага идва при мен. Радвам се че обича домашна храна, а не купено. Роди се дребничка, но навакса сега е нормално бебе.

# 532
Яденето и при нас е трудно. Вече и двамата отказват пюрета и каши, искат хапки... парченца... Давам им от нашата храна, но ядат много малки количества.
Днес бяхме на консултация. Сложиха ни ваксина, правихме изследвания. Хемоглобина е 1-2 единици над горната граница (ама закусваха бъркани яйца). Пораснали са 80 см. , сътветно 12/13 кг. , на това НЕядене....и почти само на АМ. Да се чуди човек.

# 533
Днес й сварих и намачках само тиква с надежда да яде. ..еми 3 лъжички...една среда на филийка ...малко бисквити и малко к.мляко ....и това с голям зор ....🤔

# 534
Честити рождени дни на патерици на всички дечица, които не успях да поздравя! Нека бъдат здрави, щастливи и послушни!
Аз съм харесала тази торта и вече я поръчах, дано стане почти същата.

# 535
А рожденните дни на точния ден ли ще ги празнувате? Нашия се пада в четвъртък и ми се иска да го направим в събота,обаче баща им иска да си е на 21-ви. Ама той нали ще е цял ден на работа трябва и с децата сама да се оправям и с приготовленията..

# 536
27 се пада сряда, ММ е нощна смяна тогава, тоест следобяд спи...

Ще си направим тържествен обяд тримата. А в събота на обяд ще поканим бабите, на ММ дъщеричката и две приятелски семейства.

# 537
Ще го празнуваме на деня така съм решила докато не отидем в детски център за рд нз кога 😃
Майка ми ще пуска отпуска нашите- брат ми и баща ми сами са си шефове със земеделие работят ....майка му на мм също ще пусне ден предполагам не сме я питали ...или ще дойде след 17ч дядото заминава за Германия на 10...чичо й работи в София Еми това е има няма 3-4 гости 😄
Писах на две ОДЗ -та ясли (Бургас)ще ви копна отговора им

Здравейте,
Уч. година в детската ясла започва от 15.09.
Съгласно Заповед на кмета на община Бургас такса място отпадна, така че ако запишете детото си в ясла, няма да дължите постоянна такса от 18 лв. за запазване на мястото.
Ако имате допълнителни въпроси, заповядйте на място в детското заведение.

Приятен ден!

Здравейте !
Колко време може да се пази място в яслата ?
Кога започва учебната година за децата в яслата?

Здравейте!!! Предполагам, че сте кандидатствали за ДЯ по електронен път, когато детето навърши две години може да посещава детска ясла
 или по Ваше желание, ако желаете да прекъснете майчинството си.
По принцип учебната година започва от 15.09.
Ако имате други въпроси заповядайте в администрацията на детското заведение!

Тази  година, месец Април кандидатстват децата родени 2019 г.  и те са с приоритет ...
Но, ако сте силно нуждаещи ... детето може да постъпи на ясла, когато ходи сигурно и самостоятелно ...
Хубав ден!

Май ще си чакам до 2022 ....че и неплатена ще трябва да пускам ...
Някой знае ли ако е прието детето и не посещава а само се води спират ли майчинството?

# 538
  • София
Ето нещо по темата с градините и яслите:

https://www.segabg.com/node/164954

# 539
Нашето беше същия ден . На обяд бяхме майки с деца,а вечерта семейно. Кумовете с децата баби дядовци вуйчо вуйна племенниците.

Общи условия

Активация на акаунт