Разчитане на резултати от медицински изследвания - тема 3

• 71 221
  • 779
  •   2
Отговори
# 180
Не мога да взема отношение по написаното.
Но ще кажа, че познат с Ковид понеже има оксиметър и засича сатурация 95. Няма Т или кашлица, вече му е 14-15 ден и отива на снимка, казват, че на снимката всичко е наред, на слушалка също. Той е притеснен и отива на скенер и тогава се вижда пневмонията.

# 181
Много странно, почвам и аз да се психирам Simple Smile И как, пневмония без никакви оплаквания или все пак е имал някакви ?

# 182
Е има отпадналост и умора все още от боледуването, но без типичните за такъв проблем симптоми - температура, кашлица.
Ами аз вече два пъти по ТВ чувам за такива случаи, без никакви оплаквания и с пневмония.  Сутринта и пак даваха един бивш министър, който без никакви проблеми и оплаквания се карал с лекарите, че нищо му няма а сатурацията му нямала и 80% , което е доста зле.
П.П. поръчах си и аз оксиметър, до сега се възпирах от общата лудост но...

# 183
Да, четох и аз, при мен пък от време на време се учестява пулсът и става сигурно над 100 и за кратко почвам да дишам като риба на сухо, не знам паник атаки ли са, ама взех и аз да откачам, уж не се връзвам на общата лудост Simple Smile От къде и за колко го взехте, доста са скъпи...

# 184
Е то при учестен пулс, нормално да се появи и задух.
Ами по интернет поръчах(Citytel.bg) , преди време най-евтините бяха около 30лв, сега вече най-евтините са по 50-60лв и стигат до над 100

# 185
Леле, доста си е...те сега ако не надуят цените, кога Simple Smile Дам, учестен пулс и лек задух, не знам от какво, може и чисто психически да е, принципно не съм се поддала на паниката, даже напротив, но явно цялостно влияе тази откачена обстановка...

# 186
Здравейте, тези резултати дали означават,че имам автоимунно заболяване?Имам субфебрилна температура от 2 год. И се чувствам зле,с болки по целият гръб,задух,прилошаване и мн.др.Имам хронична инфекция на йерсиния ентероколитика.

# 187
Здравейте, може ли коментар на следните изследвания и по-специално, тези които не са в референтните стойности. Виждам, че са с много малки отклонения и може би има връзка с това, че хемоглобинът ми е паднал с 8 единици спрямо преди 3 месеца. На 26 години съм и съм бременна в 21г.с.
Скрит текст:

# 188
Здравейте, може ли някой да каже според него тази форма на лезия на пикочния мехур доколко сериозна е и какво следва да се направи?

# 189

Има ли нещо обезпокоително налагащо лекарства? На майка ми са изследвания 61 набор. Засега почва диета без много сладко и мазнини. Днес са и изписали Розвера по 1 табл. И след 5 дни пак изследвания.
Какви добавки е хубаво да и взема?
https://remedium.bg/visok-holesterol-1689/c

Последна редакция: чт, 26 ное 2020, 18:14 от изгубен

# 190

Може ли някой да ни разчете изследванията, тъй като скоро не сме на лекар и се притесняваме, дали всичко е наред с тях.

# 191
Здравейте, вчера излезе резултата от хистологичният анализ, но още не съм говорила с доктора. Можете ли да разтълкувате написаните параметри. Благодаря ви и оздравяване на всички желая!

# 192
Здравейте може ли коментар за резултата. Жена която е на 62 г.

# 193
Ами то се вижда, ниско желязо и висок ЖСК, вероятно и хемоглобина е нисък, така че анемия има трябва прием на железен препарат. Вит.Д също е малко нисък, трябва прием особено сега зимата като няма никакво слънце. ТСХ е висок, но е хубаво да се изследават и другите хормони - ФТ3 и ФТ4

# 194
Здравейте може ли да ми кажете какво означава тези резултати от направена ренгенова снимка на бял дроб
двустранно усилен интерстициален рисунък

Общи условия

Активация на акаунт