Паническо разстройство - 46

• 31 526
  • 737
  •   1
Отговори
# 195
Добавките не са изобщо лоша идея, въпросът е кой да обясни как и какво да се комбинира. Георги явно е намерил правилната за себе си формула. Завиждам благородно.
Формулата е пиеш това, от което не ти е гадно. Ако ти стане гадно, я подаряваш на приятел.
Е, то има толкова много добавки на пазара. Някой трябва да ти каже пиеш това, това и това. Другият вариант е да знае толкова много като теб по въпроса и да се оправи сам.

Аритави- 1 т. 30мг сутрин
Флуанксол- 1т. сутрин
Вечер валериан, мента, глог или 1/2 лексотан при нужда
1/2 Бизогама само при нужда

Това може ли да се замени с добавки?

# 196
Добавките не са изобщо лоша идея, въпросът е кой да обясни как и какво да се комбинира. Георги явно е намерил правилната за себе си формула. Завиждам благородно.
Формулата е пиеш това, от което не ти е гадно. Ако ти стане гадно, я подаряваш на приятел.
Е, то има толкова много добавки на пазара. Някой трябва да ти каже пиеш това, това и това. Другият вариант е да знае толкова много като теб по въпроса и да се оправи сам.

Аритави- 1 т. 30мг сутрин
Флуанксол- 1т. сутрин
Вечер валериан, мента, глог или 1/2 лексотан при нужда
1/2 Бизогама само при нужда

Това може ли да се замени с добавки?
Аритави и флуанксола не! МГВ вечер може да се подмени с кардио дейност около 30 минути + ашваганда, инозитол, магнезиев оротат/малат, мултивитамини спортни комплекс, CBD масло.
АД може да се намалят постепенно и да се спират, но трябва постепенно да се пробва. Не може добавките да сменят лекарствата. При АД се смята, че след като работят, ако човек 6 месеца няма прояви на това, което лекува , значи е в ремисия. Това е и момента за спиране.

# 197
Георги, много ти благодаря! Записвам и утре съм в аптеката.

# 198
Георги, много ти благодаря! Записвам и утре съм в аптеката.
Не съм сигурен, че аптеката ще предложи адекватно решение! Опитай със спортен сайт за добавки. Според мен сила БГ е най голям. Виж тая марка AMIX, ашвагандата на Jarrow. Магнезия вече по преценка. Аптеките не са добро решение за добавки, а и не са наясно какво продават. И ако ще избираш от сайт - не взимай Haya Labs, Everbuild, Biotech USA и Olimp. Правят ги в Дупница.

# 199
Като гледам и тая тема ще я офраскаме скоро, както сме се разписали всички.
Георги конопеното масло за какво помага ? Аз пия ленено.

Шоколадче , мен пък черният шоколад ми е любим и ме успокоява. Като ми е кофти изяждам един цял, ей много добре ми действа. Незнаех че има кофеин. А уж кофеинът не ми понася 🤔. Като трябеа да пътувам винаги си взимам един в дамската чанта.

Данжелита как те разбирам. Макар че аз не толкова проблем имам с оставането сама в хотелска стая , а с пътуването сама и то с автобус. М...му на самолет ей сега да ми кажат и се качвам, но с автобусите имам проблем. Ще пътувам в петък, притеснена съм и всичко защото първата ми паник атака, макар и отдавна, беше в автобус. Често ми се налага и пътувам, няма как , а и нали гледам да се предизвиквам. Нали така се бори страх, като се изправяме пред него. Не е толкова голям като някога , но си мисля че никога няма да го преодолея напълно.

# 200
Като гледам и тая тема ще я офраскаме скоро, както сме се разписали всички.
Георги конопеното масло за какво помага ? Аз пия ленено.

Шоколадче , мен пък черният шоколад ми е любим и ме успокоява. Като ми е кофти изяждам един цял, ей много добре ми действа. Незнаех че има кофеин. А уж кофеинът не ми понася 🤔. Като трябеа да пътувам винаги си взимам един в дамската чанта.

Данжелита как те разбирам. Макар че аз не толкова проблем имам с оставането сама в хотелска стая , а с пътуването сама и то с автобус. М...му на самолет ей сега да ми кажат и се качвам, но с автобусите имам проблем. Ще пътувам в петък, притеснена съм и всичко защото първата ми паник атака, макар и отдавна, беше в автобус. Често ми се налага и пътувам, няма как , а и нали гледам да се предизвиквам. Нали така се бори страх, като се изправяме пред него. Не е толкова голям като някога , но си мисля че никога няма да го преодолея напълно.
Конопеното масло е отлично като анксиолотик. Затова го и пия. Лошото е, че е скъпо. И не всеки му понася добре или има ефект.

# 201
Въпросът не е и чул, недочул, да хвърчиш и да изкупуваш де що има добавки в аптеките или по сайтовете!
Аз пия няколко за спорта, но например магнезият е с комбинирано действие.

Лекувам депресия, тревожност, страхове. Тук имам няколко кубика дърва за пренасяне, желаещи  Simple Smile

И добро утро!

Последна редакция: ср, 23 сеп 2020, 06:08 от Jerry F

# 202
Здравейте група.Аз както бях добре от лекарствата,така вчера реши мозъка ми да започне да ми повтаря ,че ще полудея и сега съм яко в джаза.Почвам да мисля,че наистина ще полудея.Ще отключа някоя психоза или шезафрения Sad Вие имате ли такива мисли?

# 203
Е как така до вчера добре и изведнъж днес зле. Трябва нещо да е провокирало тази рязка промяна. Няма да полудееш, на всеки са минавали такива мисли понякога. Ангажирай си постоянно вниманието с нещо, постоянно мисли за нещо , нещо хубаво. Дори в моментите когато си почиваш или просто си легнеш вечер да спиш, взимай книга и чети. Не оставяй мозъкът ти да върти гадни мисли за минута дори. Лош период е , ше премине.
Хайде всички на дървата на Джери 😀

# 204
Сали, тъкмо влезох да напомня за страховете и...дървата Simple Smile

Аз се депресирах заради мъж... Жените сме си патици... Трябва все да изберем неподходящия...
Да си се вслушам в съвета за дървата, аз го дадох Simple Smile

Айде, аз забегвам на няколкочасова разходка!

# 205
Е как така до вчера добре и изведнъж днес зле. Трябва нещо да е провокирало тази рязка промяна. Няма да полудееш, на всеки са минавали такива мисли понякога. Ангажирай си постоянно вниманието с нещо, постоянно мисли за нещо , нещо хубаво. Дори в моментите когато си почиваш или просто си легнеш вечер да спиш, взимай книга и чети. Не оставяй мозъкът ти да върти гадни мисли за минута дори. Лош период е , ше премине.
Ами легнах следобед и в главата ми се започна един диалог ще полудееш,няма да полудееш и аз се филмирах,че явно наистина полудявам...

# 206
Ами легнах следобед и в главата ми се започна един диалог ще полудееш,няма да полудееш и аз се филмирах,че явно наистина полудявам...
Ако те успокоява - лудите нямат такива мисли. Директно полудяват Simple Smile

# 207
  • София
Аз психически не се чувствам зле. От време на време някоя натрапчива мисъл и толкова, но физически съм с много и неприятни симптоми. Хвърлила съм и око на ашвагандата, която Георги каза, ама се кумя заради тези 60лв. За колко време ще ми стигне?

# 208
Ако те успокоява - лудите нямат такива мисли. Директно полудяват Simple Smile
Ами не ме успокоява Grinning Знам,че са само мисли ,понякога се справям с тях,но понякога не мога...

# 209
Здравейте,и аз не съм добре днес.Тресе ме тревожност и едно вътрешно треперене...
Ще изследвам хормони пак,с хиперфункция на ЩЖ съм и много висок тестостерон.Възможно ли е това да предизвиква тревожността?
Преди два месеца имах същите симптоми,след години спокойни дни,и започнах деанксит и грандаксин.без да съм ги спирала от вчера пак ме тресна,за увеличаване на дозата ли съм,за лекуване на хормони ли,нямам идея вече..

Последна редакция: ср, 23 сеп 2020, 13:18 от Екатеринна

Общи условия

Активация на акаунт