Паническо разстройство - 46

• 31 553
  • 737
  •   1
Отговори
# 240
  • София
И на мен изобщо не ми се прави секс. Дали е от хаповете, от усещанията или от раждането, ама е факт. Преди обичах, а сега изобщо не ми се приисква даже.
Пускала съм скоро в ендокринологията като лежах инсулин и захар, както и нома индекс - в норми беше. Видях някакъв пакет на цибалаб, лейди макс плюс или нещо такова, ще го пусна и него освен ТАТ и МАТ. Няма ми цикъла 7 дни, не съм бременна със сигурност и май никога не ми е закъснявал толкова. Това ме изнервя допълнително. Яде ми се сладко като за световно.
Флуанксола го пия всеки ден по едно, така ми е изписан.

# 241
E нормално е. То даже за мъже има един медикамент Дапоксетин, който забавя свършването, че даже може и да не свърши мъжа. Бързо действащ кратък АД е в основата си. Золофт също е много мощен в това отношение. Може да блъскаш докато избиеш всякакви лагери на партньора, но край няма да получиш. И масажите с щастлив край просто ще са с тъжен край и схванати ръце и усти от масажистките.

# 242
И аз съм така с АД. Нямам желание и не стигам до края. Като ги намаля с половинка обаче и има разлика.
Значи само на мен ми действа отпуска що този флуанксол, хм..

# 243
Аз Флуанксол също го пия само сутрин по 1 и се чувствам добре

# 244
Тестостерона ми е 3,всичко останало е в норма. Възможно ли е от него да не се чувствам добре?

# 245
Тестостерона ми е 3,всичко останало е в норма. Възможно ли е от него да не се чувствам добре?
3 също е доста висок. Виж да се установи защо е толкова нагоре. Това не е добре изобщо.

# 246
Имам чувството, че нито Есцитила, нито Флуанксола ми действат кой знае колко добре. Преди да пия лекарства бях по - добре с епизоди на кризи и понякога влошаване, а сега имам и силни кризи и по цял ден гадни симтоми. Ще говоря отново с пси. Не ми харесва тази схема.
Есцитил-а е есциталопрам. На мен преди два месеца ми смениха АД от серопрам на ципралекс, който също е есциталопрам. Не ми понесе изобщо, щях да се побъркам от нерви и напрежение. Сега ми го смениха с Сероксат плюс Деаксинт и засега ми понася по-добре от есциталопрам-а. Може и при теб да не ти понася Есцитил-а.

# 247

Георги, изследвах серотонин, какво означава това 10. И вит. В12 какво означава латентен дефицит 300. Моя е 210. Под мин ли съм. Нещо не ми е ясно

# 248
  • Цюрих

Георги, изследвах серотонин, какво означава това 10. И вит. В12 какво означава латентен дефицит 300. Моя е 210. Под мин ли съм. Нещо не ми е ясно
Латентен означава скрит,неизявен.Означава,че имаш дефицит на В12 и трябва да приемаш добавка и че витамин Д ти е в норма.Най-ниската граница е 10,а ти си в нормални референтни стойности от 20-100.Може още да се попечеш,но през зимата трябва превантивно да пиеш месец по 1-2капки на ден холекалциферол,примерно.Обичайно стойностите на двата витамина трябва да са на средата на нормата.
Много неврологични симптоми се дължат на дефицит на В12,тревожността също може да е част от това.

# 249
  • София
Ето и моите от днес.
Скрит текст:
Скрит текст:

На мен ми изглеждат наред. Тогава да му се не види, какво не е наред с мен?

# 250

Шоко, много благодаря. А серотонина мн нисък бре. Явно за това съм толко зле все още

# 251

Шоко, много благодаря. А серотонина мн нисък бре. Явно за това съм толко зле все още
Означава, че си в клинична депресия. Витамин Б дефицита е следствие. Ако приемаш витамин Б, ще се подобриш.

Елдорадо, здрава си като бик! Повече от това няма какво да искаш.

# 252
Ето ме и мен, не можах да се сложа в скрит текст, как ли не опитвах 😀 Снимката ми е съвсем актуална, но ще се изтрия скоро 😀 Коригирах се и вече ме няма😀

Последна редакция: пт, 25 сеп 2020, 12:32 от Salii

# 253
Caли, Heart [ spoiler]текст[ /spoiler], без шпацийте пред s-овете. Имаше бутонче преди, сега нещо не го виждам.

Връзка между секса и АД не съм забелязала. Въобще АД си преминаваха през организма ми свободно, без да си влияят един на друг Thinking

Как сте??
Вчера беше ок, тази ранна сутрин нещо ме почна и си надигнах г... за една тренировка да се пооправя!
Кой почива, че се отнесох, че е събота, да оползотвори един от прекрасните дни!

# 254
Salii, от къде си? Приличаш на една моя приятелка....

Общи условия

Активация на акаунт