Къде в Русе- 12

• 48 475
  • 750
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте момичета, някой да знае неимпулсен телефон на електроразпределение.

Този телефон вероятно е само за Варна.

052813085

Не пречи да се опита, нали? Все пак там е централата, а и този с 0700 надали е русенски. Приложението 0700 дава този телефон като алтернатива.

# 76
  • Русе
Писах им имейл и ми отговориха преди да видя номера тук и да се обадя, така че не съм звъняла, но мисля, че в моя случай щеше да ми свърши работа. Записах си го все пак да го имам. Благодаря.

# 77
  • Русе
На мен 0700 не ми върти сметка. Звънях им лятото при една авария на село.

# 78
  • Русе

052813085

Не пречи да се опита, нали? Все пак там е централата, а и този с 0700 надали е русенски. Приложението 0700 дава този телефон като алтернатива.

Телефонът 0700 ... не е нито русенски, нито варненски, а е национален, за цялата страна, както и 0800..., който обаче е безплатен.

# 79
  • Русе
А магазин за кафе да има някъде из града? Преди имаше близо до сладкарница Неделя? Дали е още там?

# 80
  • Русе
А магазин за кафе да има някъде из града? Преди имаше близо до сладкарница Неделя? Дали е още там?
На Видин от Била посока центъра в първата червено-жълта кооперация.

# 81
  • Русе

Вижте този магазин за кафе - "Кафету" (не знам защо са решили, че накрая трябва да има "у"). Намира се близо до кръстовището Олимп в Здравец. https://кафету.com/

# 82

052813085

Телефонът 0700 ... не е нито русенски, нито варненски, а е национален, за цялата страна, както и 0800..., който обаче е безплатен.

Разбира се, че не е русенски, беше шега, която не разбрахте.

# 83
  • Ruse, Bulgaria
Някой знае ли откъде бих могла да закупя  картонени кутии за сладки с прозорче, кутии за мъфини с гнезда и други подобни опаковки? Hug

# 84
Май само по интернет Sad
Макар, че говорят за някакъв магазин на мястото на Пени в Дружбите. Ама там не знам какво има, освен фондан.

# 85
  • Варна
Здравейте, майка ми е на 68 години, с висше музикално образование, пенсионер, много интелигентна и дейна жена. Желае да изкарва някакви допълнителни доходи към пенсията си, може да пазарува на възрастни хора, да плаща сметките им, да почиства помещения,  да замества почасово в магазин и още куп други неща сигурно. Като цяло е свободна, супер отчаяна е вече, че не може да открие нещо, аз живея в друг град и не мога да я насоча. Ако някой от вас се нуждае от някакви услуги или пък сте чули или видяли някой да търси ще съм благодарна ако пишете. Благодаря ви:heart:

# 86
  • Русе
Пуснете такъв пост в някоя от русенските групи, примерно в Русенски мами.
Дано скоро да открие нещо Hug

# 87
  • Варна
Благодаря ви, а Русе е един прекрасен град, бъдете здрави, дано! Hug

# 88
Някой знае ли MoneyGram в Мола дали работи? Или някъде около Олим, Здравец, Родина да има офис

# 89
  • Русе
"Затварят се търговски центрове и молове (без хранителни магазини, аптеки и оптики и офиси на банки, застрахователни компании и телекоми)" - Това е окончателното решение на кабинета, обявено днес (25 ноември 2020) от здравния министър и щаба.

Напишете "moneygram русе" и ще получите информация за офисите и работното им време.

Общи условия

Активация на акаунт