Къде в Русе- 12

• 48 498
  • 750
  •   1
Отговори
# 90
"Затварят се търговски центрове и молове (без хранителни магазини, аптеки и оптики и офиси на банки, застрахователни компании и телекоми)" - Това е окончателното решение на кабинета, обявено днес (25 ноември 2020) от здравния министър и щаба.

Напишете "moneygram русе" и ще получите информация за офисите и работното им време.

Да, благодаря за крайно безполезния отговор. Как не се бях сетиха да питам Гугъл Joy
Ако на някой ще му е полезно, има в пощата до Олим. И това не излиза като офис в гугъл!

# 91
  • Русе
"Затварят се търговски центрове и молове (без хранителни магазини, аптеки и оптики и офиси на банки, застрахователни компании и телекоми)" - Това е окончателното решение на кабинета, обявено днес (25 ноември 2020) от здравния министър и щаба.

Напишете "moneygram русе" и ще получите информация за офисите и работното им време.

Да, благодаря за крайно безполезния отговор. Как не се бях сетиха да питам Гугъл Joy
Ако на някой ще му е полезно, има в пощата до Олим. И това не излиза като офис в гугъл!

Не знам защо наистина не сте използвали Google за тази справка. Ако бяхте написали "moneygram русе", щяхте да видите списъка с офисите и техните адреси и в този списък е и адресът на Поща 7005, на бул. Липник, 50, т.е. "това не излиза като офис в гугъл!" не е вярно.

# 92
  • Русе
Здравейте! Знаете ли къде в Русе има сервиз за поправка на радиоапарати? Радиото е Philips. Повредено е копчето за смяна на станциите. Не работи и диск-плейърът, но на това не държа.

# 93
На първо четене се сещам за два сервиза, но идея нямам дали работят още, тъй като не ми се е налагало да ги посещавам скоро.
Единият, който активно препоръчвам е под сградата на БРП. Другият е под блок Воден на Плиска, от страната на училище Възраждане. И двата сервиза са стари, тоест майсторите им би трябвало да са отваряли такъв вид техника.

# 94
А аз да попитам - къде мога да намеря уплътнение за готварска печка , че моето съвсем скоро ще се скъса ? Печката е електролукс.

# 95
Може би под блока на Борците.

# 96
От къде мога да си купя хубава торта,не ми се ядат от Неделя и Ружана, не ни харесват.Може и на  отделни парчета .

# 97
Снощи си купих шоколадова торта от Лидл. Две парчета в кутия. Злоядият ми син ми изяде почти и двете парчета, но успях да я кусам. Лично на мен ми хареса. Тортата е въпрос на вкус. Мъжът ми не я хареса, но той обича сметанови примерно.

# 98
Сладкарница Галас за мен са най

# 99
Сладкарница Галас за мен са най
Зная я благодаря близко живеят но искам нещо повечко,имат интересни неща но Анжелата им няма нищо общо от едно време на сладкарницата на Прогрес.

# 100
Хвалят Милениум.

# 101
Да в Родина имало сладкарницата утре ще мина от там.Благодаря.

# 102
Анжелата на Мурсалица не е лоша. Стига да не ви продадат стара. Като е прясна е супер.
Аз като минавах от там често си вземах по една паста и все я хвалех. Веднъж взех 5 да дам на мъжът ми, майка ми, детето да опитат. Малеееее.... Все едно беше на 1 месец . Толкова сухи. Чак ме хвана яд, че си дадох парите.

# 103
Анжелата на Мурсалица не е лоша. Стига да не ви продадат стара. Като е прясна е супер.
Аз като минавах от там често си вземах по една паста и все я хвалех. Веднъж взех 5 да дам на мъжът ми, майка ми, детето да опитат. Малеееее.... Все едно беше на 1 месец . Толкова сухи. Чак ме хвана яд, че си дадох парите.
И там ще се отбия дано понеделнишки да има само пресни неща навсякъде.

# 104
  • Русе
Ние не харесахме тортите на Милениума. Обаче, за сметка на това, сме големи фенове на еклерите им.

Общи условия

Активация на акаунт