Къде в Русе- 12

• 48 560
  • 750
  •   1
Отговори
# 135
  • Русе
Момичета,  знаете ли къде в Русе продават полимерна глина ?
В Евас има 2 арт магазина и в 2-та има. В Ем-арт не ми изглежда много качествена.

# 136
Teddy Bear, а каква е цената?

Мустак 5 лева, вежди 10

Последна редакция: нд, 24 яну 2021, 23:08 от bubanka

# 137
Глина има и в ДМ. Не знам каква се води

# 138
здравейте, трябва ми почистване на лице, някой възползвал ли се е от Хидрафейшъл в център Диас?, излезе ми в Гугъл като единствен вариант в града, ако някой е доволен или и от друго място да е? Flowers Hibiscus

# 139
здравейте, трябва ми почистване на лице, някой възползвал ли се е от Хидрафейшъл в център Диас?, излезе ми в Гугъл като единствен вариант в града, ако някой е доволен или и от друго място да е? Flowers Hibiscus

Записах си почистване на лице в студио Фетиш при Катя, познати ми я хвалят, но часа ми е началото на февруари и не мога да дам отзиви.

# 140
  • Русе
Здравейте,
Да препоръчате клиника за естетични процедури на лице-различни филъри, мезотерапия, ботокс и др.
Благодаря! 🌸

# 141
Teddy , сподели после как е минало;)
Хм за филъри и ботокс не бих рискувала тук, само лоши резултати съм гледала / чувала , но пък и аз ще се радвам , ако някой сподели положителни впечатления , да си спестя поне ходенето до Сф 😏

# 142
А аз да питам, освен  в Доналд Дък, Хиполенд  и Пиф,  къде другаде мога да намеря бебешки колички? Предвид че Хиполенд не работи в момента, ми се струва, че доста малък избор имаме откъм такива магазини Confused

# 143
Хиполенд онлайн освен.
За филъри и ботокс изобщо не бих рискувала в Русе. София или Варна, като по-близо.

# 144
Идеята ми е да пробвам дадена количка, онлайн има и Дундьо и всякакви такива. Най-накрая най-вероятно, ще рискувам онлайн и каквото, такова..

# 145
  • Русе
Здравейте,
Да препоръчате клиника за естетични процедури на лице-различни филъри, мезотерапия, ботокс и др.
Благодаря! 🌸

Медицински център "Адара".

# 146
Идеята ми е да пробвам дадена количка, онлайн има и Дундьо и всякакви такива. Най-накрая най-вероятно, ще рискувам онлайн и каквото, такова..
И на нас скоро ще ни се наложи да търсим количка.Мислим да отидем във Варна, тъй като според мен тук е доста ограничен избора.

# 147
Аз си бях харесала конкретна количка, без дори да я пробвам , просто знаех, че искам нея. Поръчах я в пиф и ми я доставихаю бях я видяла в магазин слънчице, в техния сайт

# 148
Не е ли по-хубаво да се пробва на живо количката?

# 149
Не е ли по-хубаво да се пробва на живо количката?
Е!
Ама аз отидох в шоурума на Доналд Дък, казах 2 изисквания за количка, които имах. Казаха: нямаме такава и продължиха да си обслужват другите клиенти и до там с опита ми за купуване на количка в Русе

Общи условия

Активация на акаунт