Къде в Русе- 12

• 48 571
  • 750
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте,можете ли да ми кажете откъде да си взема нощници за кърмачки на сносни цени?Трябват ми най-вече за болницата,така че нямам претенции.

# 541
Проверете в магазинчетата срещу макаронената на ул. Мария Луиза.

Здравейте,можете ли да ми кажете откъде да си взема нощници за кърмачки на сносни цени?Трябват ми най-вече за болницата,така че нямам претенции.

# 542
Да , аз лятото си взех от там.

# 543
А може и най-обикновени нощници да си вземеш, които не са 30-40лв, защото били "за кърмене". Аз си взех от Джъмбо по десетина лв. Просто си купи голям номер с широко деколте.

# 544
Аз октомври носих нощница само на раждането. После пижама. Нощницата директно в хвърлих после.

# 545
Моите ги взех от пазарчето ( бараките) на трета поликлиника. Има магазин тип всички левче, имат и дрехи.Тя моите кърмачески бяха оттам, 7 лева бройката. Взех си 3 броя.

# 546
Благодаря момичета!Мисля да взема за раждане нощница и сигурно  пижама(аз си имам),че термина(живот и здраве) е февруари и ще е студено,а и аз съм зиморничава по принцип.

# 547
Благодаря момичета!Мисля да взема една за раждане и сигурно  пижама(аз си имам),че термина(живот и здраве) е февруари и ще е студено,а и аз съм зиморничава по принцип.
Ами аз исках моите да са с къс ръкав заради абокати/ системи, че да не ми се закачат/ пречат. Добре че си взех 3 броя. Преносих и вече бях в болницата, една отиде за пране, просото защото я носих два дена, втората раждах с нея, та я окепазих и след това се преоблякох с третата .

# 548
Като тръгне кърмата пада едно клепане, една може и да не стигне 🙂 Нз как е в АГ Канев, но в медика е много топло и къс ръкав е за предпочитане, дори през зимата. Бях си взела допълнително жилетка, която така и не облякох.

Благодаря момичета!Мисля да взема за раждане нощница и сигурно  пижама(аз си имам),че термина(живот и здраве) е февруари и ще е студено,а и аз съм зиморничава по принцип.

# 549
Най-удобно ще ти е с нощница.Вземи си както казват 3 - 4 броя.Моите бяха по 12 лв. от магазините до макаронената.

# 550
И аз да питам с надежда за помощ - някъде в града да сте виждали пижама или по-скоро домашен екип - цяла дреха (с цип или копчета отпред) от плюш, полар или евентуално памук за дете - момче, ръст 140 см. Джъмбо не ми е опция (нямам сертификат) ,но ако е сигурно че има там - мога да пратя някой да ми купи. Нямам претенции за цвят, модел и материя - просто искам нещо с което да щъка из къщи хлапето на село.

# 551
Евентуално втората употреба на славвнска или Уайкики ( ама и тук трябва сертификат)

# 552
# 553
Да, нещо такова като показаното по-горе търся, но ако може на 1/2 от цената. Ще се носи само в рамките на коледните празници (10тина дни). Вторите употреби са добра идея май, благодаря. Миналата година купих по това време от Кауфланд такъв плюшен екип за 18 лв ако не се лъжа, но тази година ги няма.

# 554
На Борисова, към края от страната на Неделя, преди пресечката за Бистра и Галина има магазин за пижами и спално бельо. Там съм виждала плюшени гащеризони и за деца и за големи. Нямам идея обаче колко струват.

Общи условия

Активация на акаунт