Къде в Русе- 12

• 48 568
  • 750
  •   1
Отговори
# 555
  • Русе
Къде мога да намеря пош за украсяване на сладки и малки хартиени формички опаковане  за домашни бонбони някъде в Русе.
P.S /не ми се чакат онлайн поръчки/

# 556
Къде мога да намеря пош за украсяване на сладки и малки хартиени формички опаковане  за домашни бонбони някъде в Русе.
Джъмбо, Пепко и сладкото магазинче до Дървото

# 557
  • Русе
Джъмбо, Пепко и сладкото магазинче до Дървото
Извинявам се за невежеството, но къде е точно това сладко магазинче до Дървото- идея си нямам.

# 558
# 559
Здравейте! Дали някъде продават такива свещи? Тази е от Кауфланд, но ми трябва единица. Благодаря!
Скрит текст:

# 560
Карнавален магазин, магазин Оригинал, Вълшебство биха могли да имат.

# 561
  • Русе
Пошовете на Пепко не стават. Взех и върнах два. Пукат се по ръба.
В ДМ има найлонови

# 562
Добър масажист, ходещ по домовете? Обикновено викаме Еленко, но той няколко месеца няма да може.

# 563
  • КиТ
Ако бяхте вие как бихте подредили следните ясли:
Ясла 8
Ясла 16
Ясла 12

И доколкото разбирам,преди е имало значение колкото по-рано толкова по-голям шанс да си класиран,а сега не така..сега е месец,за месец...
Бебето ми е на 3месесеца,2023 септември става на 2 години,т.е кога да подам тия документи,щото четох някъде,че трябва да участва месец преди да искам да я приемат...?
Да участва в класиранията за август 2023 ли?

# 564
Ясла 8
Ясла 16
Ясла 12

И доколкото разбирам,преди е имало значение колкото по-рано толкова по-голям шанс да си класиран,а сега не така..сега е месец,за месец...
Бебето ми е на 3месесеца,2023 септември става на 2 години,т.е кога да подам тия документи,щото четох някъде,че трябва да участва месец преди да искам да я приемат...?
Мисля, че трябва да забавиш топката, още не е дошла 2022, ти мислиш за втората половина на 2023....що вода ще изтече дотогава.... прекалено е рано да го мислиш, ме сме в София, че да няма места.

# 565
Не се заблуждавай по това което тръбят постоянно за София, тук места има за всички и се кандидатства по съвсем друг начин за ясла. Първо в момента нищо не можеш да направиш, има сайт към общината където попълваш всичко необходимо, но няма да те допусне, може да запишеш детето като навърши 10 месеца. Тогава попълваш и съответно отбелязваш от кога искаш да участва за класиране. Ако искаш да го приемат август, трябва да участваш в класирането в юли (да, месец за месец са). Няма значение кога ще му попълниш данните, мит е че колкото по-рано толкова по-добре, едва ли не още от раждането. Гледат се обявените свободни места всеки месец и това е. Естествено най - много се освобождават на есен, септември, октомври, ноември месец.

За изброените ясли не мога да дадам мнение, но така или иначе 2 години са ужасно много време и нещата се променят. Бих ти дала съвет като му дойде времето да се поинтересуваш от госпожите, а не от яслата. Те са най-важни, за да приеме едно дете новата среда.

Ясла 8
Ясла 16
Ясла 12

# 566
Много е рано, но аз ти препоръчвам с 2 ръце 5та ясла. На Цветница е, до Локомотив.

# 567
  • Русе
Вече съм далеко от ДЯ и ДГ (висях с дни пред заведението, за да се запишем), ама от сега запазвайте фотограф за бала. Съвсем сериозно. Аз се оказах безвъзвратно закъсняла. Добре, че съм с момче, че не е такава драма. Почнала съм да питам от септември и нямаше вече свободни  ooooh!

# 568
  • Русе
Мале, Ели..как така отсега? Това нали за Русе? Той младежа още костюм не е решил ще облече ли, няма ли да облече..пфу...

# 569
Ели, пита ли Вонле арт?

Общи условия

Активация на акаунт