ОСМИ клас 2020/2021 - В осми клас е интересно, всички ще се справят лесно!

• 30 276
  • 780
  •   1
Отговори
# 210
Вчера и моят имаше оплакване от ФВС - правили загрявка , от която се уморили и после при 30 м. имали вече мускулна треска...

# 211
  • софия
В старото училище никога не са имали истинско физическо. В колежа са доста стриктни и това ще е поредното препятствие за покоряване. Днес ще се брои за загрявка.

# 212
Ние чакаме прословутото фвс във фег. Все си мисля, че след фвс в смг няма какво да я стресне.
При нас ще има отбор по волейбол извън часовете и Ния много иска да се запише. Тук също много учи вкъщи, но някак има повече време сравнено със смг и се надявам да може да включи и спорт.

# 213
  • София
Дъщеря ми беше много впечатлена от двата часа физическо в понеделник. Играли някакви колективни игри, страхотно било. Заключи, че явно в предишното ѝ училище е било много зле в тези часове.
В допълнение са им съобщили нормативите с изричната уговорка да не се стряскат.
Иначе това и моята учителка по физическо. 😊 Страхотна беше и навремето, а пък как не се е променила визуално за 25 години - нямам обяснение.

# 214
  • софия
Физкултурник.
Ние имахме един Блаже Колев в основното. Караше ни да обикаляме Седмочисленици в несвяст. Още си е същият, а сигурно е около 70 годишен.

# 215
Учителите не се променят. Все същите са си. На моето дете миналата година му преподаваше моя бивша учителка по география - времето не е оставило никакви следи по нея, все същата си е визуално Само по- блага и мъдра е станала.
Синът ми също се оплака от учителя по физическо, но той има сериозен проблем с нежеланието да го командват. Според мен този предмет трябва да се провежда стабилно.

Последна редакция: вт, 22 сеп 2020, 19:31 от Amanda.D

# 216
  • София
Аматьорки! Joy
Не знаете какво е, учител по ФВС - мъж, да е класен...

# 217
  • Пловдив
Оф, физическо. Учителя на набора е възрастен и детето каза, че си гледат кефа. Не ми се щеше, исках по-сериозно. Даже имат допълнителни часове по шах и викам сега ще блеснеш, ама според него господина не може да играе шах, което аз не го вярвам и те през това време щели да ритат на двора. Ритане беше и до сега. И ужас. Дано малко влезе в час, много е зле физически, което е срам за баща му, който е треньор и то в спортното училище и то на деца и то ги прави пружини за отрицателно време. Много е строг и взискателен. Ама като става въпрос за неговото дете... не се захваща, а 100 пъти му казах да го взима на тренировки веднъж в седмицата. Но тук проблем идва и от системата у нас, детето ходеше на футбол, но искаше да тренира само за удоволствие, никога не е искал или мислил да става футболист. Не е добър, нито талантлив и го знае. Еми на  втората година го отказаха. Великите родители на великите бъдещи футболисти се сърдеха, като го пуска треньора на мачове за 5 минути, защото ужасно талантливите им бъдещи Стоичковци не можело да блеснат, а той не може да играе. И детето се мъчи, мъчи, депресира се и се отказа. Познайте дали тези супер ултра талантливи футболистчета продължиха с футбола... Какво пречи да има спорт не за високо спортно майсторство, а само за здраве, не знам. Но не. Жертви на болни амбиции И треньори и родители. Много ми е мъка, но това е положението. Дано нещата се променят с времето.

# 218
  • София
Синковец проблем с по-строги учители по ФВС няма предвид какъв треньор по таекуондо имаше до 4 клас. Проблем е имал, когато старият учител фаворизираше "футболистите". Настоящият учител, обаче, е и състезател по плажен волейбол, а наборът хич го няма в колективните спортове. Харесва волейбол, както и футбол, но не му се отдават да ги играе. Определено предпочита индивидуалните спортове - плуване, колоездене, ски.

# 219
  • Между гори и планини
Училището в Елена е на един хълм почти на ръба на града, понякога есента в хубаво време отиват за час на разходка към гората. Миналата година, учителката  им накъса шортите от тестове с правилата на спортните дисциплини - футбол, баскетбол, волейбол, хандбал, лека атлетика... И упражнения пред компютъра правеха, или искаше да ѝ се пращат клипчета с фитзарядка.
Моя още пише по английски, 4 листа здраво писане. При положение, че нищо не му е трудно, обаче трябва. Като почне да мрънка го подсещам, че тая година поне се е отървал от разказвателните.

# 220
  • Варна
Аматьорки! Joy
Не знаете какво е, учител по ФВС - мъж, да е класен...
Как бе, знаем Simple Smile Първо в 6 и 7 клас, после и в гимназията. И двамата ни даваха ценни съвети за живота от рода на това, ако ни е писнало от съпруга как да го тровим с веро в яденето, щото действало бавно и никой нямало да ни разкрие до това на каква възраст в гимназията ни разрешава да имаме гаджета ( по времето, което ни обясняваше, поне половината вече имахме от горните класове). Ех, гимназията...
Вчера говорих с гимназиста, не знае имената на никое от момичетата, в класа са 7 момчета, но с никой от тях не е осъществил контакт. Днес заяви, че му липсва стария клас. Иначе пише френски думи със замах

# 221
  • о`майна лунна нощ е
Аз три години не съм имала физическо. Причината - бях в спортно училище и ни късата шортите от двуразови тренировки,та само това ни липсваше в програмата. После като се върнах в нормална гимназия не знаех какво да правя с топките. Волейбол, баскетбол ... Едно съчетание можех да им изиграя, ама да тупам и хвърлям в коша или да замерям някой през мрежата ми беше доста трудно.
ПП - наборът изкара един работен ден в писане днес.

# 222
А пък на наборката физическо й води същия учител, който ми е преподавал и на мен преди ....почти 30 години 😁
Като му казаха името на родителската среща и щях да подскоча и да "вляза в строя" 😂😂😂

# 223
  • Между гори и планини
Хаха, това с верото направо ме закова 🤣 Тука учителката миналата учебна година им правеше презентации за полезно хранене. Самата тя е върл алпинист и планинар. И е вегетарианка, но не си налага хранителните навици. Та пита ги един по един каква им е любимата храна и моя Пубер се изръсва - свински пържоли!
Във Варна пък имаха учител, който държеше да са с бели тениски с къс ръкав в часовете му. И отивам да взема наследника - 6 час физическо, зимата, някакви мижави 5° и децата по къси ръкави, а той с анцунг, грейка, шал... И моя него срок не се отърва от бронхити.

# 224
  • София
Понеже вече и родителският и ученическият профил в Школо са ни активни, да ви питам нещо.
В секция Администрация/ Потребители в предишното училище имаше пълен списък на ученици и родители от класа, учители, ръководство. Сега ученици и родители не се виждат (само аз и дъщеря ми фигурираме).
Това зависи от Школо (обаче не видях те самите нещо да са писали по въпроса като новост) или от това какво подава училището като изискване за видимо съдържание?

Общи условия

Активация на акаунт