Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Това телекинеза ли е?

  • 572
  • 4
  •   1
Отговори
  • Мнения: X
Здравейте,
Тази сутрин се разсъних с болки в корема и сънувах нещо за някакви коли като полски фиатчета, които се движеха сами все едно са живи. Щях да се крия от тях. Дотук нищо особено. Често се случва като за вечеря има таратор. Млякото трудно ми понася.

Е да, но в просъница ми се стори, че нещо тропа по шкафа над главата ми. Като подскачащо животно. Като се разсъних по-хубаво спря. В същото време мислено в съзнанието си рисувах кръстове около мен за защита, така ми дойде. Случвало ли ви се е нещо подобно? Звукова халюцинация или нещо друго?

И преди ми се е случвало. Най-страшното беше когато веднъж се събудих и абсолютно празна пластмасова торбичка издаваше шумове все едно котка дращи отвътре. Нямам животни и беше напълно празна. Страшното е че вече бях в напълно будно състояние и пак дращеше. Общото между всички случаи е, че винаги тропащия шкаф, прозорец или дращеща торбичка е близо до главата ми.

Попитах врачка, каза ми че е моята собствена енергия, ставало при стрес. Нещо не мога да повярвам на това обяснение, защото знам че уж само децата имат полтъргайсти и тези неща се случват след като се скарах с човек, който се занимава с окултни практики. Някой има ли опит с това? Как да го прогоня? Точно онзи ден прекадих с тамян.

# 1
  • Мнения: 350
Като се събудиш имаш ли чувството, че не можеш да се движиш и да усещаш тежест върху тялото си? Ако да, мисля че е сънна парализа. Често е придружена и с халюцинации, които може да са звуци.

# 2
  • Мнения: 238
В друга тема, вие пишете, че Ваня Спасова ви е казала, че имате енергиен проблем. Причината за това, което ви се случва е много вероятно да е свързана с този енергиен проблем. Така аурата на човека е отворена и на него може да му влияят всякакви същества и енергий, които са около него. После има значение дали това шумолене може да го чуе друг човек, които да потвърди, че това става във физическото поле а не само в ума на човека, защото след събуждане се променят вълните на мозъка и понякога човек усеща неща, които идват от световете с по-фини вибрации в случая Астралния свят, където отива астралното тяло, когато спим.
Последния вариант е да имате енергиен проблем с вашия дом и мястото където живеете. За разрешаването на вашия проблем според мен първо трябва да се пречисти и балансира вашата енергия на самата вас. Ако след това нещата продължават това означава, че трябва да се пречисти дома, защото има енергии, които влияят на хората и работят през тях, но са свързани с дома на човека и дори някой да му помогне и да го освободи от тази енергия, след като тя излезе от него се връща в дома му, защото поради някаква причина е свързана с дома и след като човек се прибере след определен период, един ден или няколко дни, тази енергия пак се свързва с човека. И така без да се пречисти дома, не се решава проблема на човека а само симптомите. И това може да се повтаря с години и да се обикалят много хора.

# 3
  • Мнения: X
Като се събудиш имаш ли чувството, че не можеш да се движиш и да усещаш тежест върху тялото си? Ако да, мисля че е сънна парализа.
Ами това е интересното - не, няма тежест и си се движа нормално.

# 4
  • Мнения: 5
Не е телекинеза, а е следствие на посещението ви на врачка, чрез което отваряте и вие вратата на т.нар. полтъргайсти, които са всъщност зли духове. Спасението от тях е в православната църква, говорете със свещенник, трябва да се изповядате за ходенето по врачки, което е голям грях, на първо място трябва да сте кръстен и нека свещенник да извърши освещаване на дома. Ако имате разни амулети и тн от врачки ги изхвърлете веднага.

Общи условия

Активация на акаунт