Модни консултации - 48

• 44 793
  • 789
  •   1
Отговори
# 345
Момичета,

След показаните примери на плетени рокли се сетих, че съм притежатерка на такава. Бежова към светло кафява... Ами, много ми е сложна за съчетание.. С какво връхно ги носите - кожено якя илии... и отделно хем е плетена и е есенна, хем с чоропогащник полепва ужасно.. и не на последно място... с какви обувки ( не нося високи)

# 346
Имах като първата показана рокля, бежовата. Никога не я сложих и накрая я подарих. С нищо не ми се връзваше и изглеждах смешно. Особено с боти и кубинки беше потресаващо, забиваше ме и изглеждах късокрака. Не, че на моите 165 см има как да съм дългокрака, но с конкретната рокля беше плачевно.

Аз идвам за съвет. Купих си този панталон и се чудя с какви цветове мога да го комбинирам евентуално.

Днес го сложих, но комбинацията беше някак скучна. Покрай темата започнах да се хвърлям на някакви по-луди комбинации.
Скрит текст:

# 347
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Жесток панталон в любимия ми цвят. Според мен се съчетава с всичко

# 348
Роклята на целувките много ми харесва, дори обмислям да я поръчам. Подобни рокли нося с кецове, маратонки, кубинки, връхно- според това колко ми е студено...

Останалите коментирани неща ме мързи да пиша.

# 349
Какво мислите за тези дънки???
https://gr.benetton.com/en/boyfriend-jeans-light-blue-4AW7574U4_907.html
 По-скоро ме интересува как ви се струват за зимата,тъй като са доста светли? Стоят ми доста добре и нямам колебания за модела,но ми харесват във точно този цвят и не знам как ще изглеждат през зимата.
Панталонът на Стрина Калина е супер. Имам същия цвят,но скини (от няколко години е) съчетавам с почти всичко. Няма да те затрудни изобщо,любим цвят ми е ,и на ММ също!

# 350
Цветът не би ме притеснявал, ако платът е достатъчно плътен, а не като за летни дънки. На мен по-скоро моделът не ми допада, особено задния изглед...

# 351
Стрина Калина, панталона с маслено и маслинено зелено,  с повечето нюанси на синьо, естествено и с всички неутрални - екрю, черно, св. сиво, с неаполитанско жълто и т.н.

# 352
tuali,на мен изобщо не ми стоят така! Аз ги запълвам добре и са по-скоро mum jeans върху мен,с висока талия! Платът е плътен, от зимната колекция са!

# 353
  • в моята си къща
Панталона на Стрина Калина мнооооого ми допада. Имам и същите обувки. На Гидо са нали? Откъде е панталона? Искам и аз такъв.

# 354
tuali,на мен изобщо не ми стоят така! Аз ги запълвам добре и са по-скоро mum jeans върху мен,с висока талия! Платът е плътен, от зимната колекция са!

И на мен не стоят така, затова и не ги харесвам 😂 Отзад джобовете са ми твърде големи и твърде надолу- тоест ще "свличат" дупето повече, отколкото му е позволено 😀. И този тип крачол обикновено ми прави бедрата да изглеждат по-едри, отколкото са.

# 355
Роклята с целувките е чудесна!
Панталонът също много ми хареса;)
Много мнения лайкнах,  обличате мислите ми в думи, а Агентчето и в картинки;)

# 356
Панталона на Стрина Калина мнооооого ми допада. Имам и същите обувки. На Гидо са нали? Откъде е панталона? Искам и аз такъв.
Обувките са Graceland от Deichmann, купувах ги миналата година, но гледам, че и тази година са им в асортимента в различни цветове.
Панталонът е от Waikiki, имаше също зелен и черен. По принцип исках зелен, но конкретното зелено за мен е плашещо за съчетаване, просто не е моето.

# 357
Имах като първата показана рокля, бежовата. Никога не я сложих и накрая я подарих. С нищо не ми се връзваше и изглеждах смешно. Особено с боти и кубинки беше потресаващо, забиваше ме и изглеждах късокрака. Не, че на моите 165 см има как да съм дългокрака, но с конкретната рокля беше плачевно.

Аз идвам за съвет. Купих си този панталон и се чудя с какви цветове мога да го комбинирам евентуално.

Пробвай го с тъмно синьо.

# 358
В един магазин загледах тази чанта. Харесва ли ви, за лятото по - скоро. Simple Smile

# 359
Записвам се и аз в темата. И, за да не е спам, днес ми е много цветно, нищо, че навън е още тъмно. 😂

Общи условия

Активация на акаунт