Красиви и харизматични

Трябва да мисля за новата тема, но се улавям, че ... не мисля, а само си съзерцавам маминия красавчик!

Ново от сторито на Толга:

И още една статия от турски сайт, която като съдържание почти не се различава от останалите, ама аз ще я пусна. Радва ме фактът, че всички пишат за "Дума на честта", а феновете непрекъснато публикуват клипчета, снимки и колажи на главните герои.

Съобщението на Джихан, че е женен за Исра, оказва огромно влияние върху жителите на остров Адабейли.
Джихан, който се връща на острова с Исра, която представи като своя съпруга в сватбения ден, шокира всички, особено Ясемин. Ясемин не може да овладее нервите си, взема Мустафа, изчезва и прави опит за самоубийство. Джихан, който в този момент идва до фара, скача във водата и спасява Ясемин, но Мустафа липсва. Целият остров започва да търси Мустафа.
Докато всички упорито търсят момчето, Исра напуска къщата, намира Мустафа и го отвежда на пристанището. Исра, която иска да избяга от острова заради опустошителните събития, които преживява, смята се за отговорна за случилото се с Джихан, но Джихан не пуска Исра.
От друга страна, всички трябва да повярват в брака на Джихан и Исра, за да приемат новата съпруга на остров Адабейли. Тази ситуация приближава Джихан и Исра, които се преструват на истински женени, но Емсал и Джавидан са решени да изпратят Исра от острова. Джавидан убеждава Исра да напусне острова и никога да не се връща. Напускайки имението Адабейли и острова по здрач, Исра не знае каква голяма опасност я очаква. Капитанът на лодката застава насред морето и насочва пистолета си към Исра. Той моли Исра да остави детето си и да скочи в морето. В тези моменти, когато напрежението се увеличава, когато Исра не скача в морето, мъжът стреля с пистолета в Исра.
Как би могла да бъде спасена Исра, която пада в морето обляна в кръв?
„Şeref Sözü” е по телевизията Show TV с новия си епизод в 20:00 часа в сряда вечерта!

благодаря ти много за изчерпателната информация, свързана с музиката и по-специално с тази чувствена песен от Епизод 2 на "Дума на честта"! 

благодаря за кафенцето.