Отговори
# 525

Красиви и харизматични Hearts

Софи, такива хубави снимки пускаш на Джихан и Исра, че желанието да гледам още веднъж избрани моменти от двата епизода се засилва.
    Трябва да мисля за новата тема, но се улавям, че ... не мисля, а само си съзерцавам маминия красавчик! Stuck Out Tongue Winking Eye
     Ново от сторито на Толга:

И още една статия от турски сайт, която като съдържание почти не се различава от останалите, ама аз ще я пусна. Радва ме фактът, че всички пишат за "Дума на честта", а феновете непрекъснато публикуват клипчета, снимки и колажи на главните герои.

КАКВО СЕ СЛУЧВА В ЕПИЗОД 2 НА ŞEREF SÖZÜ?

Съобщението на Джихан, че е женен за Исра, оказва огромно влияние върху жителите на остров Адабейли.
Джихан, който се връща на острова с Исра, която представи като своя съпруга в сватбения ден, шокира всички, особено Ясемин. Ясемин не може да овладее нервите си, взема Мустафа, изчезва и прави опит за самоубийство. Джихан, който в този момент идва до фара, скача във водата и спасява Ясемин, но Мустафа липсва. Целият остров започва да търси Мустафа.
Докато всички упорито търсят момчето, Исра напуска къщата, намира Мустафа и го отвежда на пристанището. Исра, която иска да избяга от  острова заради опустошителните събития, които преживява, смята се за отговорна за случилото се с Джихан, но Джихан не пуска Исра.
От друга страна, всички трябва да повярват в брака на Джихан и Исра, за да приемат новата съпруга на остров Адабейли. Тази ситуация приближава Джихан и Исра, които се преструват на истински женени, но Емсал и Джавидан са решени да изпратят Исра от острова. Джавидан убеждава Исра да напусне острова и никога да не се връща. Напускайки имението Адабейли  и острова по здрач, Исра не знае каква голяма опасност я очаква. Капитанът на лодката застава насред морето и насочва пистолета си към Исра. Той моли Исра да остави детето си и да скочи в морето. В тези моменти, когато напрежението се увеличава, когато Исра не скача в морето, мъжът стреля с пистолета в Исра.
Как би могла да бъде спасена Исра, която пада в морето обляна в кръв?

„Şeref Sözü” е по телевизията Show TV с новия си епизод в 20:00 часа в сряда вечерта!

Последна редакция: сб, 24 окт 2020, 20:05 от Emiliya

# 526

Много ми харесват Толга и Суде,
играта им е невероятна,песента на която танцуваха -
 страхотна!
Hearts

На острова всички са роднини..
и акционери в мината ,където Джихан
 държи контролния пакет акции..
интересно как Фарук ще стигне до острова
Thinking

# 527

Софи и аз си задавам много въпроси, свързани с развитието на действието в "Дума на честта". Търся отговорите, но подозирам, че нищо не мога да предугадя.
     Сценаристката толкова дълбоко ни "потопи", за толкова много тайни ни намекна, че светлинка в тунела скоро няма да видим.
     Хареса ми историята и загадъчността, която витае около всеки герой. Всички образи са много колоритни и запомнящи се. Актьорският състав е на ниво, а за Толга и Суде - нямам думи. Чудесна екранна двойка - крехкото, но смело и разумно момиче до гордия, суров и непреклонен собственик на острова. Химията е невероятна. Магнетизмът - също. Остава ни само да чакаме и да се наслаждаваме на всеки следващ епизод.

# 528
  • София
nrgmama, благодаря ти много за изчерпателната информация, свързана с музиката и по-специално с тази чувствена песен от Епизод 2 на "Дума на честта"!
     За нас ще бъде огромно удоволствие по-често да "нахлуваш" в темата ни и да ни радваш с полезна информация и коментари! Добре дошла!    

Emiliya, сърдечно благодаря за милото посрещане с "Добре дошла"! Все още не съм имала възможност да отделя време, за да изгледам двата излъчени епизода на сериала и да се запозная с актьорите в главните и второстепенните роли, но ако успея да го направя и сериала ми допадне с удоволствие ще "нахлувам" от време на време в темата ви! Като написах допадне, нямам предвид актьорите (от видените кадри те изглеждат чудесно и конкретно главните герои са прекрасна двойка), а сценария! Разбира се, както се казва разговорно, ще дам шанс на сериала и се надявам, да не се окаже прекалено мъчителен и потискащ! Не харесвам сериали със сценарии изпълнени с много ярост, грубост, бруталност, безсърдечност, безпощадност, ожесточение и откровена агресия (не само турски, принципно не ми допадат такъв тип сериали)!

Спокойни сънища!

Последна редакция: нд, 25 окт 2020, 06:14 от nrgmama

# 529
Здравейте!

Докрай да си за някого закрила,
а не случаен земен гостенин.
В това е твоята човешка сила.
Това осмисля битието ни —
объркано и просто...

НАДЯ КЕХЛИБАРЕВА

# 530

Green Heart Flowers Four Leaf Clover

Flowers Four Leaf Clover Green Heart

Hearts Страхотни* музиката и танца са невероятни,
ако го извадят само него на клип,ще бъде чудесно!

Скрит текст:

Heart Eyes

# 531
Здравейте, момичета!

„Има дни, в които мога да си говоря с когото си искам, и за каквото си искам.
Просто, защото утрото е било прекрасно.”
Питър Джаксън

Позитивен и усмихнат ден!

# 532

Flowers Blossom Харизмата на Толга и Суде,като Джихан и Исра,
така ни омагьоса,че забравихме какво друго гледаме в сериала..
Yum

# 533

Отново Джихан и Исра в сцена, която ме усмихва - Исра доволна, че Джихан е успял да избере красиви дрехи и обувки, които й стават, а г-н Джихан, изпаднал в неловко положение, мрънка, че Неджат е проучил дискретно номера. Колко е сладък маминия в неумелата си лъжа, чак се изчерви от притеснение, но Исра остана разочарована, а не трябва ... Достатъчно беше да го погледне още веднъж така мило и момчето ще си каже всичко! Stuck Out Tongue Winking Eye Ама и на тези моменти ще станем свидетели! Трябва ни само повече търпение.
   Софи, аз само на първо "четене" следя останалите герои и техните истории, а после ... само Джихан и Исра са ми пред очите. Изпълват екрана двамата, еййй!

# 534
Привееет дъждовно .
по кафенце , а от вас десерта Yum

Вече сме с зимно часово време.

Сериала си го бива , всички от каста са страхотни.
Благодаря за преводите на бг и за гифките Flowers Hibiscus

Софииии , шаманката продължава да почива с Ча и Киво . Вчера имаше РД , но нищо не сложи . Нема ашк , машк . Поне една риба просната да бехме видели или главната риба , дет захапа кат шаран тая пиявица Imp
 Ко догодина се размотават така , егати релакса , ша изперкаме докато ги видим на екран двамата аркадши.
 Здраве да е! Киво ще го играе морски биолог по Нетфликс.

Цеце , виж кой ти водя  Онур Туна и Хазал зад кадър.
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 25 окт 2020, 17:33 от femmi2

# 535

Феми, благодаря за кафенцето.
     И при нас е мрачно и дъждовно, време само за вкъщи пред компютъра.
     Водя ти една прекрасна екранна двойка. Гледай приказната история на Джихан и Исра и ще забравиш за шаманката. (а може и Чачо да забравиш)

# 536

Wine Glass Честит празник!
Честит Димитровден!!
Flowers Four Leaf Clover

Hearts

Hearts

# 537
Честито на именниците и строителите!

https://www.youtube.com/watch?v=2qHlz2nI6h8&feature=emb_title
Много красиво и талантливо това младо момиче Суде Гюлер. И "стои" много добре до Толгахан Сайъшман.
Точно като нежно цвете под крилото на силния закрилник. Дори разликата във възрастта им прилича. Защото Исра е млада, но преживяла много. Джихан е силен, но самотен.
Дано да не банализират историята.
Скрит текст:
Да попитам, нищо че темата е друга, но тук се повдигна въпроса. Защо определяте Дуйгу Саръшин като шаманка/ пиявица и не я харесвате до Чаатай? На мен ми се видя доста екзотично красива в Азизе. Но не съм следила що за човек и актриса е, доколкото може това да се разбере от медиите.

# 538
Здравейте, момичета!

"Бъдете заети. Това е най-евтиното лекарство на земята - и едно от най-ефективните."
Дейл Карнеги

Лека, спорна и емоционална нова седмица!
Усмихнато и цветно да е днес ...

Честито на именниците и строителите!

https://www.youtube.com/watch?v=2qHlz2nI6h8&feature=emb_title
Много красиво и талантливо това младо момиче Суде Гюлер. И "стои" много добре до Толгахан Сайъшман.
Точно като нежно цвете под крилото на силния закрилник. Дори разликата във възрастта им прилича. Защото Исра е млада, но преживяла много. Джихан е силен, но самотен.
Дано да не банализират историята.
dariVale,
Скрит текст:
В нашата тема на почит са красивите мъже, половинките им не ни се нравят. Въпрос на вкус, чувство за хумор и желание да се забавляваме на гърба на другите. Stuck Out Tongue Winking Eye За Дуйгу Саръшин не зная нищо, не ме интересува, видях я като актриса във "Вътрешен човек" - не ми се понрави, а определението "шаманка" добре й пасна.

# 539
Гюнайдън ,Бонджорно.  Grinning

Определено Суде Гюрел и Толга добре се допълват. Надявам се да нема втора карантина и да спрът сериалите. Всичко отначало почна.

По другия въпрос Еми добре е отговорила. Красавците са на почит.

Ще допълня само че на мен ми е  далеч от екзотична красавица. А като и гледаш физиономията буди асоциация от тази раса.
Всеки си има свое мнение и вкус.
Като актриса не е в главни роли.
Няма талант и гледа като теле.
Нема как да я познаваме ,като човек но си имам усещания ,като държание.

Сори ,че не е в спойлер но съм през телефона.
Хубав ден на всички Hug

Последна редакция: пн, 26 окт 2020, 11:34 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт