Отговори
# 540

Eda Tezcan  - авторката на невероятните истории в "Дума на честта".

# 541
Здравейте!

Няма правилен мъж. Има мъж, който разбира Теб. Мъж, който избира Теб. Нищо, че не си най-добрата. Нито най-красивата. Нито, че светът ти е в руини. Такъв мъж идва, за да събере останките и да те изгради наново. Цяла. Усмихната. Желана. Такъв мъж идва, за да се почувстваш отново жена. И не, защото е правилният. Далеч по-просто е. Защото е истински.

# 542
Благодаря ви момичета за отговорите. Значи албанката и тя при шаманката Simple Smile

Дано скоро да видим и в епизодите прекрасната усмивка на Суде Гюлер, като на тази снимка:

# 543

dariVale, правилно си разбрала - и албанката, и шаманката са в един кюп. Пържим ги на бавен огън. Stuck Out Tongue Winking Eye Но откакто започна "Дума на честта" нямаме време да се занимаваме с тях. Този сериал ни омагьоса с историята си, с разкоша от цветове и багри, уникални природни картини, стил, елегантност, дизайн - всичко е на ниво. Режисьорският поглед, зареян и в най-малките детайли и музикалния фон довършват тайнствената приказност  на сериала.
    А Суде като Исра, бореща се за своята детска любов, ще ни се усмихва дълго от екрана. Та ние сме едва на 2-ри епизод. Тепърва ни очакват много изненади, вълнения, трепети и вълнуваща любовна история.

# 544
  • София
Привет момичета!

Линк към откъс от новия трети епизод:
https://www.showtv.com.tr/dizi/sahne/seref-sozu-seref-sozu-3-bol … on-izlemesi/90597

Приятно гледане!

# 545
Şeref Sözü | 3. Bölüm - Преглед

nrgmama, благодаря ти!
     Ето и някои снимки от епизод 3:

# 546
  • София
Моля!

И линк към втория трейлър на трети епизод:
https://vk.com/video-158231472_456239679?list=02cc1d25199754a418

Приятно гледане!

Последна редакция: пн, 26 окт 2020, 19:47 от nrgmama

# 547

Şeref Sözü 3. Bölüm 2. Fragman

И линк към втори трейлър на трети епизод:
https://vk.com/video-158231472_456239679?list=02cc1d25199754a418

Приятно гледане!
    nrgmama, Тази вечер отново ни заляха с видео, не смогвам да го изгледам. Очертава се инфарктен епизод.
Ще въздишаме "тежко" в сряда вечер, но пък очаквам с нетърпение развитието на действието, че това което видях ми е доста объркано! Май отново се преплитат минало и настояще?!
     Още снимки от Епизод 3:

Последна редакция: пн, 26 окт 2020, 20:55 от Emiliya

# 548

Започнах да си мисля, че докато гледам само страхотната
екранна двойка Джихан/Исра,
няма да разбера много неща които стават на острова..
Joy

# 549
  • София
Добър вечер!

Очевидно тази вечер съм човекът с новините! Sunglasses Линк към втория трейлър към еп. 3 с руски субтитри:
https://vk.com/video-158231472_456239680?list=e4b2cd3491c16dd06b

Приятно гледане! До сряда останаха два дни! Аз успях да изгледам двата епизода, така че вече съм "в час"!
Хубава вечер и спокойни сънища!

# 550
Добър вечер!
Очевидно тази вечер съм човекът с новините! Sunglasses Линк към втория трейлър към еп. 3 с руски субтитри:
https://vk.com/video-158231472_456239680?list=e4b2cd3491c16dd06b

Приятно гледане! До сряда останаха два дни! Аз успях да изгледам двата епизода, така че вече съм "в час"!
Хубава вечер и спокойни сънища!
    nrgmama за такива добри новини си струва и цяла нощ да стоя пред компютъра. Ще се радвам ако се включваш и с коментари.

Софи, не си сама, да знаеш! Stuck Out Tongue Winking Eye Аз гледам всеки епизод по 3 пъти, но така се заплесвам по Джихан и Исра, че забравям за другите герои и техните истории. Joy

Şeref Sözü 3. Bölüm 2. Fragman

# 551
Любимото ни делфинче, спасява всеки от удавяне.

Момичета, благодаря за хубавите новини...

# 552
  • София
    nrgmama за такива добри новини си струва и цяла нощ да стоя пред компютъра. Ще се радвам ако се включваш и с коментари.

Emiliya, с удоволствие, само ако имам нещо интересно и важно да коментирам! Очевидно е до момента кои са "добрите" и кои "лошите", но това най-общо като за два епизода, защото известно е, че понякога ролите се разменят! От опит знам, че не мога успешно да разгадавам бъдещи действия по трейлъри, така че ще се въздържа!

Това което ми направи впечатление е изповедта на Исра пред непознати (поне за мен, може ли жената в дясно да е Махбубе?!), че е влюбена в Джихан. Покрай престрелката в края на еп. 2, падането на Исра във водата и опитите й да се спаси явно се появяват нови герои! Мен малко ме притеснява края на трейлъра с изтръгнатия от дълбините на сърцето и душата крясък на Исра, в смисъл това ми навява усещането за изключителна болка, тъга и скръб, нещо безвъзвратно изгубено и непоправимо! Надявам се сценаристите да не преминат границата на умерената драма!

Хубава вечер, момичета!

Последна редакция: пн, 26 окт 2020, 22:48 от nrgmama

# 553
# 554
     Софи, в този клип Толга е в образа на Кенан от "Черната перла". Нямам идея защо са направили тази компилация, но рускините са в шок - чудят се защо Джихан стреля срещу Исра.

А тук Джихан е толкова сладък - как неумело лъже, горкият!

Общи условия

Активация на акаунт