Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Последният печели

 • 102 885
 • 1 871
 •   2
Отговори
# 1 785
 • Майничка
 • Мнения: 9 127
Романът на Жул Верн е "20 000 левги под водата", не под земята, ама карай.

# 1 786
 • Мнения: 3 313
Бих коментирала така: " Този новият не му запомних името, но остави някакво положително настроение у мен (като почти набор, нали).".

# 1 787
 • Мнения: 2
Глупави въпроси, безлични участници!

# 1 788
 • Мнения: 2 841
Хм... 2 мнения - 3 пъти думата "глупави"... Flushed
За какво е необходима регистрация в такъв случай?

# 1 789
 • Мнения: 147
(Светослава) Рачева не приемаме за верен отговор, но с остров Антарктида нямаме проблеми! Ах, този невероятен (Орлин) Горанов!

# 1 790
 • Мнения: 2 841
Е как да приеме Светослава за верен отговор, като името е Слава? То по тази логика дай всичко, което завършва на -слава да приеме.

# 1 791
 • Мнения: 148
Че си има грешки Орлин Горанов-има си. В трети кръг трябва да чете въпросите максимално бързо. Понякога прави прекалено дълги паузи, а се случва и 5-6 секунди да са решаващи.
В няколко мнения обаче е обвинен, че не зачита или зачита даден отговор, а това не мисля, че е негова "заслуга". Би трябвало да му диктуват в слушалката дали да приеме отговора за верен.

Последна редакция: ср, 24 фев 2021, 00:36 от Snow storm

# 1 792
 • Мнения: 861
Последното предаване не ми хареса, скучно и не особено интересно. Очаквам днешното да е по-добро.

# 1 793
 • Мнения: 404
Орлине, да ти имам сценаристите ... Те като не знаят, ти не знаеш ли че е 20 000 левги под водата

# 1 794
 • София, България
 • Мнения: 1 918
На мен пък Боян така ми хареса още в първи кръг, ядосах се предварително, че ще си замине във втори, и ... какво да кажем, Стоян сам се прецака. Ако беше взел група Клас, щеше да играе с Петко и ... кой знае, можеше да спечели ...
Иначе и на Боян малко му е в повечко самочувствието, още в първи кръг личеше, че е дошъл за победа, ма ще го видим довечера ...

И според мен Рачева трябваше да я приемат за верен отговор. Ве пак фамилията е по-важна от първото име, може би ако не беше налучквал с тая Светослава .... щяха да я приемат ...


Но пък Съни бийч почва в петъъъък, юхуу. Дали ще го почнат отначало, или направо от 5-та серия, на която спряха? Отдавна не ми беше харесвал така бг сериал ... All Inclusive извади късмет, че спряха Съни бийч, иначе ... не знам кой щеше да го гледа, доста слабо почна, въпреки че се пооправи после Simple Smile

Последна редакция: ср, 24 фев 2021, 12:31 от радос

# 1 795
 • Мнения: 13
Заформя се нова драма около предаването на тема "Политкоректност". Някаква еврейска организация е изпратила оплакване до шефа на БНТ, с искане да бъде порицан водещия Орлин Горанов заради "антисемитски изказвания". Става дума за цитат в снощното предаване на големия шахматист Боби Фишер /днес покойник/. Ето повече по темата: https://clubz.bg/110373-evreyska_organizatsiya_obvini_orlin_gora … v_v_antisemitizam

# 1 796
 • Мнения: 1 128
Заформя се нова драма около предаването на тема "Политкоректност". Някаква еврейска организация е изпратила оплакване до шефа на БНТ, с искане да бъде порицан водещия Орлин Горанов заради "антисемитски изказвания". Става дума за цитат в снощното предаване на големия шахматист Боби Фишер /днес покойник/. Ето повече по темата: https://clubz.bg/110373-evreyska_organizatsiya_obvini_orlin_gora … v_v_antisemitizam
Аз също се възмутих вчера като чух това изказване. Според мен не беше необходимо да цитира цялата реч на Фишер. С тона, с който я изказа наистина звучеше като да споделя напълно това мнение за евреите. Изобщо не се учудвам, че има оплакване.
До вчера като четях тук упреците към водещия Орлин Горанов, си мислех, че за мен той е толкова харизматична личност, че бих му простила всички изцепки и с нищо не ме дразнеше, но след снощното цитиране на тези грозни реплики на Боби Фишер, съм със смесени чувства.

# 1 797
 • Мнения: 74
И аз мисля, че целия разказ за Боби Фишер беше абсолютно ненужен. Спокойно можеха да акцентират на нещо друго. А това за надписа в концлагерите беше наистина потресаващо. И, честно казано, очаквах някаква реакция, каквато днес се оказва, че има. Не е някаква изненада.

Не мисля, че това е полит-коректност. Има си граници за всичко. А дали ОГ е виновен - не е много ясно. Едва ли има време да прочете всичко преди всяко предаване, още повече, че вървят на ден по няколко. И отново опираме до сценаристите. По-скоро, той можеше да се усети какво чете и някак набързо да го приключи.

# 1 798
 • Мнения: 1 128
Сега видях, че е имало реакция - Емил Кошлуков лично се извинил. Насрочена е проверка и виновните щели да бъдат наказани. А също така са свалили от сайта на БНТ снощното предаване.
https://www.ploshtadslaveikov.com/emil-koshlukov-lichno-se-izvin … Lx0SBT0oIWfMFS8RY

# 1 799
 • София, България
 • Мнения: 1 918
И в Тубата го няма. Добре, че си го пуснах днес към обяд иначе щях да го пропусна. И на мен ми направи впечатление цитата, но те и друг път дрънкат глупости. В край на сметка, това беше цитат. А Орлин често ни поднася с усмивка истории за убити и заклани и терористични нападения и изнасилвачи и не знам какво си още...
И Сашо Кадиев го тормозят заради някакви неща, които е дрънкал пред камерата за трансджендърите и цветнокожите. Той също ми е ужасно симпатичен и много ме забавлява.
А думите за евреите не са и далеч от истината - като изключим концентрационните лагери, останалото не е лъжа - не обичат много да работят, както и циганите ... Какви времена доживяхме ... да трябва да си мерим всяка дума. Къде отиде свободата на словото, всеки да може да си казва мнението свободно... Все пак слушателите не сме малоумни, всеки си преценява от кои източници да си формира гледната точка.

Последна редакция: ср, 24 фев 2021, 17:52 от радос

Общи условия

Активация на акаунт