Последният печели

• 165 335
  • 2 185
  •   1
Отговори
# 1 905
  • София
Къде е победителя Милен? Днес участват съвършено различни хора.
В началото беше той и после като започнаха с въпросите се смени играча, какво става?
Прескочиха едно предаване. Явно Стоян побеждава Милен. Тези, които са правили монтажа, са били яко разсеяни...

# 1 906
Да. Объркаха епизодите доста. Милен се появи и другите също. И после пак се смениха всички.

# 1 907
Къде е победителя Милен? Днес участват съвършено различни хора.
В началото беше той и после като започнаха с въпросите се смени играча, какво става?
Прескочиха едно предаване. Явно Стоян побеждава Милен. Тези, които са правили монтажа, са били яко разсеяни...

Ako са правили монтажа по Трифон зарезан,твърде вероятно да са били разсеяни Wink

# 1 908
  • Пловдив
Тия са за глоба Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 909
Едва ли причината е монтажа, по-скоро отново е имало огромен гаф в предаването, което хронологично следваше и са решили да не го излъчат.
Май по-добре наистина да го спират това предаване, по-аматьорско изпълнение поне аз не си спомням. Качеството на предаването подхожда повече за Скат, отколкото за Националната телевизия!

# 1 910
  • Велико Търново
Може би просто ни спестяват скучните предавания. Joy

Станислав много ми харесва. Стискам палци за него. Hands Thumbsup

Еее, снощи Борето Гуджунов, сега пак. За жалост Станислав е твърде млад, за да го знае.

# 1 911
Тишината след въпроса за Малена и Моника Белучи беше злокобна =D И за Шивачки беше лесен според мен, ноо.

# 1 912
Много слаби участници днес. На толкова лесни въпроси пасуваха.

# 1 913
Тишината след въпроса за Малена и Моника Белучи беше злокобна =D И за Шивачки беше лесен според мен, ноо.

Трябва да си женомразец и да не знаеш коя е Моника Белучи.А в Малена тя  е в целия си блясък и красота.

# 1 914
Чрез Малена се запознах с Моника. Да отиват да го гледат веднага Wink

# 1 915
Е, много се изложиха с пропуснатия епизод...

# 1 916
Е, много се изложиха с пропуснатия епизод...

Oс-тав-ка,Ос-тав-ка Wink

# 1 917
  • София, България
В сайта предаването си е както трябва, няма разминавания с участниците, почва си направо със Стоян ...
Аз често ги хващам напоследък с едни и същи тематични въпроси в кратко време. Например за Зелда питаха през 2 предавания ... и други имаше ... Явно си правят няколко въпроса по една тема, разхвърлят ги малко, ама ние 2-3 предавания разстояние можем да помним все пак, подценяват ни ...
Харесва ми, че често се среща вече сфера Фолклор, ма що пък веднъж не питаха: Кое е това хоро? Все коя област, кой оркестър, кое трио ..
И за класическата музика никога не питат кое е произведението, все някакви глупави въпроси измислят ...

Последна редакция: ср, 17 мар 2021, 21:36 от радос

# 1 918
Едва ли причината е монтажа, по-скоро отново е имало огромен гаф в предаването, което хронологично следваше и са решили да не го излъчат.
Май по-добре наистина да го спират това предаване, по-аматьорско изпълнение поне аз не си спомням. Качеството на предаването подхожда повече за Скат, отколкото за Националната телевизия!

Съгласна съм! Даже, вероятно, дори в Скат биха го направили по-добре. Аз приключих с него. Стана твърде елементарно, за да си губя 1 час. Само чета тук отзиви напоследък.

В началото ми беше интересно, но все повече започнах да имам усещането, че е направено с цел някой да изкара някакви добри пари за сметка на държавната телевизия, която ние финансираме с данъците си. ОГ, също в началото беше някакси различен, но се размаза. Едно и също, едни и същи лафове, едно и също неуважение ако някой не знае някоя певачка от 50-те. А, и той вероятно се е облажил добре покрай държавната софра. Но, така е свикнал човека през последните 40-на години.

Последна редакция: ср, 17 мар 2021, 22:35 от Cecela86

# 1 919
И аз не гледам вече. Ще има ли нова тема или от тази да се отписвам?

Общи условия

Активация на акаунт