Последният печели

• 165 335
  • 2 185
  •   1
Отговори
# 1 920
В началото ми харесваше предаването, явило се като далечен роднина на "Минута е много". Някак имах нужда точно от такъв формат, в който не питат колко са петимата от РеМС, дават 500лв. и кой откъде е. Но с течение на времето начинанието сякаш се опорочи и заприлича на бледа имитация на нещо като състезание с образователно - развлекателна цел. Повече заприлича на мълчанието на агнетата, което бива нарушавано от водещия с въпроси и.. отговорите към тях. И водещия някак се промени и не ми харесва вече нито поведението му, нито отношението му. И всичко е толкова еднотипно и скучно. С мъжа ми вече се шегуваме да пуснем предаването, за да видим как участниците доволно ще си помълчат, а Орлин Горанов ехидно ще провлачва отговорите. Някак на пародия прилича всичко, а хранех надежда за едно наистина свястно предаване. Язък.

# 1 921
В сайта предаването си е както трябва, няма разминавания с участниците, почва си направо със Стоян ...
Аз често ги хващам напоследък с едни и същи тематични въпроси в кратко време. Например за Зелда питаха през 2 предавания ... и други имаше ... Явно си правят няколко въпроса по една тема, разхвърлят ги малко, ама ние 2-3 предавания разстояние можем да помним все пак, подценяват ни ...
Харесва ми, че често се среща вече сфера Фолклор, ма що пък веднъж не питаха: Кое е това хоро? Все коя област, кой оркестър, кое трио ..
И за класическата музика никога не питат кое е произведението, все някакви глупави въпроси измислят ...

Със Стоян почнаха,ама нали друг беше победител предната серия. А и в началото беше с един цвят дреха,а после я смени,като оня на трета банка/ не му помня името/ Той също си смени цвета на блузката.

# 1 922
В интернет четох, че били свалили предаването заради въпрос за Калин Терзийски. Въпросът бил какъв е той по професия. Проблемът е, че въпроса е бил в категория "алкохол". Ако наистина е така по-добре просто да бяха отрязали самия въпрос.
Много станаха гафовете на това предаване. Аматьорска работа.

# 1 923
  • Пловдив
Имаше въпрос какъв е по образование Калин Терзийски. И отговорът беше лекар. Не си спомням в коя категория, но дори и да е в Алкохол, не е толкова абсурдо, тъй като самият той има роман с това заглавие.

# 1 924
В интернет четох, че били свалили предаването заради въпрос за Калин Терзийски. Въпросът бил какъв е той по професия. Проблемът е, че въпроса е бил в категория "алкохол". Ако наистина е така по-добре просто да бяха отрязали самия въпрос.
Много станаха гафовете на това предаване. Аматьорска работа.

Предаването с въпроса за Калин Терзийски беше излъчено във вторник.

# 1 925
Твърде е възможно предвиденият за вчера епизод да е бил спрян за излъчване, ако някой от участниците в него е кандидат за депутат.
Моя приятелка, която ще участва в някой от следващите епизоди ми каза, че са ги разпитвали дали има участващи в изборите.
Наскоро някаква певица и бяха спряли участието в предаване по БНТ точно поради тази причина.

# 1 926
Вижте епизода в Ютуб. Погледнах го от интерес и там се оказва още по-абсурдно.

Този изчезналият господин не започва, но се появява на 2:54 мин за малко, с други участници естествено и после пак се връщат тези, които са започнали.

Това е не аматьорска работа, а направо смехотворно.

А качеството на качените предавания там са, все едно пари им искат да качат нещо 720 (HD). Май тяхното беше 480  максимум. Кварталните апапи, като снимат с телефоните, качват с по-висока резолюция.

# 1 927
Твърде е възможно предвиденият за вчера епизод да е бил спрян за излъчване, ако някой от участниците в него е кандидат за депутат.
Моя приятелка, която ще участва в някой от следващите епизоди ми каза, че са ги разпитвали дали има участващи в изборите.
Наскоро някаква певица и бяха спряли участието в предаване по БНТ точно поради тази причина.

е то по тая логика/за кандидат депутатите/ трябва да спрат и БГ търси талант.Нали Дилов  син е депутатски кандидат.

# 1 928

е то по тая логика/за кандидат депутатите/ трябва да спрат и БГ търси талант.Нали Дилов  син е депутатски кандидат.
БТВ е частна телевизия, БНТ не

# 1 929
Абе незнам как може такава излагация да стане..Качили са някакъв друг епизод и последователността на действието е нарушена.Извинявам се ама и от Дързост и красота няма да допуснат такъв гаф дори.Милен изчезна.Без никакво обяснение.Явно трябва да му се изхака един в сурата на монтажиста.Много се ядосах.

# 1 930
  • European Union

Имаше разни статии, че му били бесни, защото преди да започнат снимките ги питали дали ще се включват в политиката и той отрекъл. Обмисляли дали да спрат предаването до изборите, но нямали готовност за нищо в този часови пояс. Не знам колко достоверна е информацията, предаването си върви.

# 1 931
  • Велико Търново
В епизода, който е качен на сайта на БНТ, кадрите с Милен и със Стоян (но облечен в жълто) ги има. Просто това не е в самото начало, а е на 2 мин. и 50 сек. след него. Всъщност, ето и хронологията:
Скрит текст:
Орлин задава началния въпрос:

Стоян дава правилния отговор и Орлин ентусиазирано го посочва:

И... следващият кадър е:

Тази "четворка" е на екран в продължение на цели 10 секунди!

След това минава кашът за първи кръг:

После показват темите, след това - само Стоян в близък план (вече с лилавия пуловер) и след това:

Можело е наистина поне в сайта си да бяха заличили следите от гафа.
Странно решение...

# 1 932
DamaPika,благодаря,че показа хронологията!Гледах го снощи,но не разбира кога се случи размяната.

# 1 933
  • София, България
Може Милен да е направил някакъв цирк, да си е тръгнал например по средата на предаването... В последното му предаване се беше засилил да повтори страйка на Мартин във втори кръг. Ама Орлин му прекъсна серията като не му призна за сатиричната песен и му уби инерцията...

# 1 934

Имаше разни статии, че му били бесни, защото преди да започнат снимките ги питали дали ще се включват в политиката и той отрекъл. Обмисляли дали да спрат предаването до изборите, но нямали готовност за нищо в този часови пояс. Не знам колко достоверна е информацията, предаването си върви.

Да, и аз четох същата статия

Общи условия

Активация на акаунт