Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Последният печели

 • 117 709
 • 2 073
 •   3
Отговори
# 2 040
 • Мнения: 8 528
На мен Албена ми беше много симпатична. Жалко, че не успя да се пребори накрая.

# 2 041
 • Мнения: 487
Въпросите от последната сфера почти съм сигурна, че Николай ги е писал. Не че друг не може, но все пак ако човек не е от региона, трудно би могъл да се досети за отговорите - като за музея на гурбетчийското градинартво, за крепостта Раховец, за Минчо Празников.
Кой Николай?
Кънчев ли?
Мисля, че Дама Пика има предвид Николай от Велико Търново, библиотекарят, който записа 11 победи в предаването.

# 2 042
 • Мнения: 559
Благодаря. О. Да, сетих се кой е тоя Николай.

# 2 043
 • Мнения: 750
"Аз съм добър и съм добър в много сфери"

Този сериозно ли? =D

# 2 044
 • Мнения: 4 562
Защо напоследък изобщо няма млади участници? Вече прави впечатление.

# 2 045
 • Мнения: 3 144
Точно този Николай имам предвид. И за когото неведнъж тук е писано, че вече е в екип "Въпроси" на предаването. Аи сферата, която визирах, беше за градовете от Предбалкана, затова писах, че някои от тях бяха по-регионални.

Прави ми впечатление, че от вчера (а може и от малко по-рано) участниците първо влизат всички и тогава започват да се представят новите. Преди това всеки влизаше и се представяше, след което идваше ред на следващия. Вероятно са го направили, за да може и четиримата да чуят кой с какво се занимава. Защото при доскорошното положение последният нищо не разбираше за тези, влезли преди него. Макар и не чак толкова оказващо влияние, това все пак ги лишаваше от равен старт.


pandaannie, скоро май имаше едно 26- или 28-годишно момче. Ама те по принцип не са много. Отделно, че "млад" е относително понятие, де... за мен младите са по-голям процент, отколкото за някой 30-годишен, примерно.

# 2 046
 • Мнения: 13
Милен почва да се държи арогантно, днес това за малко не му изигра лоша шега.
А участниците в предаването винаги с малко изключения до момента се държат джентълменски и уважително

# 2 047
 • София
 • Мнения: 3 288
"Аз съм добър и съм добър в много сфери"

Този сериозно ли? =D
Избиване на комплекси. Ех, как ми се искаше един от двамата му съперници да продължи!

# 2 048
 • Мнения: 476
Този Милен страшно много ми лази по нервите. Вчера ми направи впечатление че за един от въпросите за 80 точки се скара един вид на жената че за тия точки едва ли ще дадат такъв лесен въпрос. 🤦‍♀️

# 2 049
 • Мнения: 235
Лека полека Милен почва да ми става доста противен! Като прибавим и глупавото фамилиарничене на Орлин Горанов към Милен, нещата придобиват доста гротескно изражение!
Милен наистина ли не осъзнава, че при един малко по-интелигентен противник е аут?
Напомня ми на едно дебело очилато момче, което се държеше доста неадекватно, но въпреки това заради малоумните противници, които му предоставяха, натрупа доста победи!

# 2 050
 • Мнения: 750
Аз се притесних за Милен когато започна започна финалната сесия с въпроси на Александър. Беше се прегърбил целия, сякаш му беше лошо.  Не че нещо, ама пък чак толкова да приема навътре евентуална загуба.

Забелязвам, че колкото повече победи имат съответните участници ми стават все по-неприятни. Заради Мартин спрях да гледам предаването, Николай също ми беше леко неприятен. Данчо беше приятен играч, също и младежа, чието име не помня.

Нооо думите на Милен днес бяха потресаващи. Възхищавам се на знанията му, обаче това е "Последния печели" не "Стани богат" или някое по-престижно предаване. Имало е победители в споменатите формати, достигали въпроси за суми от около 50 000-100 000 лева, но това което демонстрира Милен е смешно и неприятни. Усещам и лека подигравка в тона на Орлин.

# 2 051
 • Мнения: 1 339

Забелязвам, че колкото повече победи имат съответните участници ми стават все по-неприятни. Заради Мартин спрях да гледам предаването, Николай също ми беше леко неприятен. Данчо беше приятен играч, също и младежа, чието име не помня.
Да, не е Стефан? И на мен като, че ли от многократните победители Стефан и Данчо са ми най-симпатични.

# 2 052
 • Мнения: 634
Защо напоследък изобщо няма млади участници? Вече прави впечатление.
Защото въпросите не са за млади участници (особено във втори кръг). Как се очаква някой млад да знае филми, песни и събития от времето на младините на родителите му? Те може да са от обща култура, но са от общата култура на друго поколение. По времето на минута е много са били сравнително актуални, но сега вече не са.

Дори не са от популярните такива. Мога да разпозная дует Ритон, Сигнал и Лили Иванова примерно, ама те понякога задават въпроси и за хора, които и в пика на кариерата си не са били толкова известни.

# 2 053
 • Мнения: 905
Да, след 3-4 победи започват да се взимат на сериозно, загубата направо е края на света. Като че се молеше Милен, много съсредоточен и изключил се от околните изглеждаше. Има качества, но започва да изглежда жалък.

# 2 054
 • Мнения: 13
Леле, днес просто къртиха мивки участниците, с такива опоненти Милен може да откара и до Великден

Общи условия

Активация на акаунт