Фотоепилатори – въпроси и отговори – № 3

• 55 307
  • 933
  •   1
Отговори
# 240
Не е сигурно, че е у теб Simple Smile Не съм забелязала самият уред да изключва по-нарядко от това повдигане. Повдигането го правя единствено защото усещам приставката неприятно гореща. Самият епилатор пак си забуксува по някое време.
Ще пробвам да видя с повдигане как ще е, понеже аз изобщо не повдигах досега 😁
Усещах приставката по-топла, но мислих, че е нормално да усещам тази топлина.
В прилижението пише, че може да се използва по 2 начина-с повдигане и при постояннен контакт само с приплъзване.Пробвах 2та начина и прецених, че ми е по-удобно само да го плъзгам по кожата 🤭🙈
При мен става по същия начин. Първия път нямаше проблем, но и повече прекъсвах. Втория път 2 пъти го изключвах(за цели крака и триъгълник) и чак когато се ухладеше уреда се оправяше. И аз се замислих дали е нормално, но явно така работи 😃

# 241
Не е сигурно, че е у теб Simple Smile Не съм забелязала самият уред да изключва по-нарядко от това повдигане. Повдигането го правя единствено защото усещам приставката неприятно гореща. Самият епилатор пак си забуксува по някое време.
Ще пробвам да видя с повдигане как ще е, понеже аз изобщо не повдигах досега 😁
Усещах приставката по-топла, но мислих, че е нормално да усещам тази топлина.
В прилижението пише, че може да се използва по 2 начина-с повдигане и при постояннен контакт само с приплъзване.Пробвах 2та начина и прецених, че ми е по-удобно само да го плъзгам по кожата 🤭🙈
При мен става по същия начин. Първия път нямаше проблем, но и повече прекъсвах. Втория път 2 пъти го изключвах(за цели крака и триъгълник) и чак когато се ухладеше уреда се оправяше. И аз се замислих дали е нормално, но явно така работи 😃

Хахах аз днес си правих цели крака, много ми пареше, но викам ще търпя нямам избор (хем аз се правя на ниска степен 3)
И точно като стана почти нетърпимо паренето уреда се изключи, започна да светка последователно всички степени 😁😁 даже корпуса му отгоре беше топъл 🤭
След 2 мин. го включих и продължих, пак си пареше де и аз мисля, че това парене е нормално да се усеща все пак 🤔

# 242
Здравейте, обмислям покупка и се колебая между Филипс без приставки и този уред: https://krasivotialo.com/fotoepilator-lescolton-t006-1000000-impulsa.html
Бюджетът ми е до 350 лв. Някоя от вас ползва ли Lescolton. Ще съм благодарна да сподели мнение.

# 243
Здравейте, обмислям покупка и се колебая между Филипс без приставки и този уред: https://krasivotialo.com/fotoepilator-lescolton-t006-1000000-impulsa.html
Бюджетът ми е до 350 лв. Някоя от вас ползва ли Lescolton. Ще съм благодарна да сподели мнение.
Мисля, че всички дами тук са със Филипс лумеа.. На тази цена можеш да закупи Филипс, в момента във Кауфланд на 350 лв го има с бонус точки.

# 244
  • София
Ако на някой му трябват от въпросните точки- събрала съм за   2-3.Мога да дам  на някого в София

# 245
Вие правихте ли си тест съгласно описанието преди първата процедура? Мен като че ли не ми се занимава, може би направо ще започна с някаква по-малка зона като мишници на 2 или 3 , но не знам доколко е рисковано.

# 246
Аз не съм. Просто не почнах на 5 и избегнах изгаряния.

# 247
И аз не съм. Обаче почнах на 5- на крака, ръце- степен 5 ми беше препоръчителна според уреда. На интим само на по-ниска.

# 248
  • София
И аз като чета тук всички се святкат с 4/5 и някак си мислех   че и аз ще съм с тия степени.НО  се оказа че не посмях  с повече от 3.Тествах се за поносимост просто като усещане.Не до следващия ден.Ръце и крака като начало.Ще видим

# 249
Моята кожа си е светла. Ако беше по-тъмна, нямаше да святкам на 5. Но на някои зони святкам на по-ниска степен, защото иначе не ми е приятно.

# 250
И аз като чета тук всички се святкат с 4/5 и някак си мислех   че и аз ще съм с тия степени.НО  се оказа че не посмях  с повече от 3.Тествах се за поносимост просто като усещане.Не до следващия ден.Ръце и крака като начало.Ще видим
Ако кожата ви не е много светла, не рискувайте с 5та степен.Моята кожа не е от най-светлите, затова се правя на 3та и рядко на 4та степен 😊

# 251
  • София
Момичета уреда не се изключва като започне да мига от 1 до 5 а се оставя да се охлади сам
След минута- две е готов отново да работа. То го пишело в упътването, ама и аз не го прочетох правилно.
Аз върнах два уреда докато разбера че се прави така,- оставя се да ДУХА както се казва и си се охлажда
Мисля че го бях писала по-напред
Пробвайте

Последна редакция: вт, 15 дек 2020, 18:45 от vnd

# 252
Момичета уреда не се изключва като започне да мига от 1до5 а се оставя да се охлади сам
Пробвайте след минута е готов отново да работа
Аз вървях два уреда докато разбера че се прави така,- оставя се да ДУХА както се казва и си се охлажда
Мисля че го бях писала по-напред
Пробвайте
Много благодаря, ще пробвам след 3 дни, когато ми е ден за процедура.Нямам търпение, че голяма мъка с това загряване 🙄

# 253
Да споделя няколко впечатления от първия ми интимен (буквално:) контакт с подранилия коледен подарък (лумеа 1994 мисля беше Simple Smile :
1. Оказа се малко по-лесно и безболезнено , отколкото си го представях. Не правих тест, започнах направо с 4 степен крака и 3 степен интим.
2. Много трудно ми се видя да успея да не гледам към импулса, докато светкам, както и да не повтарям вече минатите места. Сигурно е до опит или до много добра стратегия:) , но наистина не знам как да запомня точно от къде съм минала.  Правих разни въображаеми линии, кръстосвах насам натам, но май не ми се получи. По тази причина мисля, че поне 1/3 -та от набелязаните зони  остана незасегната от този прекрасен уред като за първи път:) Приемам идеи как да подобря това занапред:)
3. Измъчих се и с опитите да съм изрядна в премахването на космите преди това. Всъщност това май ми беше най-големият зор. Аз нямам много, на някои места изобщо, а на други са по-скоро тънки косъмчета като мъхчета , но точно това е най-изнервящо. Изключително рядко ползвам бръсначка и ми беше доста изнервящо. Затова и често миришеше на пърлено, добре , че бях подготвена от форума Simple Smile Надявам се поне да не прецакам уреда така.
4. И още един въпрос- в упътването пише първите процедури да са общо 4 през две седмици. Стори ми се, че във форума спомевахте за 6 начални продедури- има ли нещо такова или не съм разбрала правилно?

# 254
  • София
Лично аз първите два месеца се святках веднъж седмично.Ефекта е забележителен навсякъде без интимната зона- там за шест месеца ефекта е нулев и вече спрях- правя само триъгълник

Общи условия

Активация на акаунт