Фотоепилатори – въпроси и отговори – № 3

• 55 290
  • 933
  •   1
Отговори
# 255
Някой беше писал, че се разчертава с бял молив за грим.
Аз се минавам в линия с напречно (бедра) или надлъжно (ръце, подбедрици) допиране на епилатора до кожата, зависи колко е широка зоната. Ама като ми прегрее насред крайника, забравям къде съм била и нагоре или надолу съм се движила. Със сигурност повтарям на някои места.

# 256
  • София
Моята кума също си чертае зони за минаване и си задрасква като мине, така ми каза. Аз не си го представям , но предполагам върши работа.

# 257
В упътването пишеше изрично да не се чертаят зони с химикал или молив, но може и да маркирам леко с някакъв молив за грим, поне докато свикна.

# 258
В упътването пишеше изрично да не се чертаят зони с химикал или молив, но може и да маркирам леко с някакъв молив за грим, поне докато свикна.

Недей с "някакъв" Само с бял, иначе рискуваш изгаряне.

# 259
А в моя 1995 пишеше 8 процедури!
С всяка листовка ги намаляват!!!!
Не се втелясвайте толкова къде сте минали, няма да пропуснете другия път.
Аз не гледам баш като светне лампата, но после поглеждам и тогава отмествам уреда.Така знам горе-дому докъде съм.Понякога светкам два пъти на едно и също място без да искам !’не е страшно.

Последна редакция: ср, 16 дек 2020, 18:39 от ДХ3

# 260
  • София
Регистрирах си днес фотоепилатора от черен петък в сайта на филипс и ми даде допълнителна година гаранция. Ако някой се чуди дали да го регистрира.

# 261
Здравейте! След много чудене се сдобих с фотоепилатор лумеа 1998. Направила съм 5 процедури като на краката святкам на 4 степен и имам 80% резултат. Мишниците, интима и корема минавам на 3 степен и почти нямам резултат . Затова последният път минах всичко на 4 степен, не беше болезнено, а леко боцкаше.
Искам да попитам още колко процедури мога да направя през 2 седмици, за да мога да видя резултат и на другите места?
Притеснява ме дали не е вредно след толкова процедури да продължавам на 2 седмици. Да разредя ли? Какъв е вашият опит?😊

# 262
Дали може да се ползва като ограничител хартиено тиксо? Grinning Без да се святка върху него...

# 263
Не са вредни повече процедури , не си лепете и рисувайте нищо по краката.Свиква се и става лесно.

# 264
Направих 2 процедури (на по 1 седмица). До момента ефектът е 0.
Имам следното питане: как се разбира, че импулсите са свършили?

# 265
Не съм чела някой да се е оплакал от свършили импулси..? Thinking
2 седмици са твърде малко време, за да се преценява ефект от процедурите. При мен за това време космите просто бяха започнали да растат по-бавно- или поне това виждах като ефект.

Последна редакция: чт, 17 дек 2020, 09:26 от dolce miele

# 266
  • София
Точно така е. Видим ефект и то от бавен растеж на космите на краката забелязах едва след месец- правех по една процедура на седмица. След това отидох за месец на море и не ми се наложи да си обръсна краката
Имайте търпение....

Последна редакция: чт, 17 дек 2020, 11:41 от vnd

# 267
Че при мен опадват каквото ще опада чак към втората седмица, при някого може да е примерно 10 дни ама не по-малко. Не знам какъв е смисълът всяка седмица да се святка че и още на втората да се съди има ли ефект.

# 268
  • София
Относително е разбира се ....
Лично аз от 6 месеца святкам интим по веднъж седмично и ефект нулев
Нито опадат нито спират да растат. Затова вече спрях-
Подмишниците има едно място в средата което не ще да се повлияе и много ме дразни, не опадат не спират да растат.. 
Така че всеки си преценява дали на 10 дни или на 14... важното е да се повлияят...

# 269
По-често третиране от 14 дни, няма да има по-добър ефект, защото фоликула на косъма трябва да е във фаза на растеж 🙂

Общи условия

Активация на акаунт