Фотоепилатори – въпроси и отговори – № 3

• 55 290
  • 933
  •   1
Отговори
# 285
Благодаря Ви за отговорите . Като цяло се чудя , ясно , бременните и кърмещите жени са рискови групи и върху тях не бива , поради липса на данни за безопасност, но все пак яйчници и прочие  така или иначе трябва да се пазят . Притеснението ми идва оттам , че реших да попитам жена медицински специалист относно безопасността, тя каза , че не може да ми каже нищо конкретно и няма достатъчно данни събрани все още, но лично тя не би позволила на дъщеря си да го използва .

# 286
Здравейте, искам да попитам ползвате ли за целия триъгълник, понеже четох, че се препоръчва само бикини зоната. Благодаря предварително.
Аз не

# 287
А приставката за  бикини зоната има ли допълнително защитно стъкло, по какво се различава от основната приставка?
И още нещо да попитам- мишници с основната приставка ли минавате или с тази за бикини зона, предвид това, че е чувствително мястото?

# 288
  • Асеновград
А приставката за  бикини зоната има ли допълнително защитно стъкло, по какво се различава от основната приставка?
И още нещо да попитам- мишници с основната приставка ли минавате или с тази за бикини зона, предвид това, че е чувствително мястото?

С основната си минавам подмишниците. И май всички така правят.

# 289
А след колко процедури имахте ефект на краката? И колко процедури се правят през 14 дни,преди да се разредят и да се мине на поддържащи?

# 290
Миналата седмица на мен ми беше трета процедура и почти нямах косми под колената надолу, както и по ръцете. По бедрата си има, но пак са по-малко при мен. Най-слаб ефект за сега виждам на интимната зона , а над горната устна съвсем не виждам ефект. Нямам приставка за интимна зона и всичко щракам с обикновената приставка .

# 291
Всичко е много индивидуално, затова гледайте себе си, не средната статистика.
Аз направих 12 процедури първоначално, като започвах последващо всяка есен, в продължение на 4-5г, отново да правя през две седмици по 6-8 процедури, защоъо спирах лятото.

# 292
Здравейте, връхлитам ви с тъп въпрос. Получих фотоепилатор за Коледа, но все още нямам време да нащракам цели крака примерно, включих го да го пробвам само с няколко щраквания.
Въпроса ми е нормално ли е да не усещам нищо, включих го на 2 и на 3 от 5 степени, космите са ми черни, аз съм бяла, ако има значение. Но не усетих абсолютно нищо. Иначе си светка...

# 293
Аз съм с много светла кожа и святкам на степен 5 на крака и нищо не усещам. Simple Smile

# 294
Предполагам с уреда има описание за работа и там може да си оъговорите на много въпроси.

# 295
Здравейте, обмислям покупка на фотоепилатор и четох доста по въпроса. Ориентирам се към моделите bri 953 и 956, освен една допълнителна приставка каква друга разлика има в двата модела? Светла кожа и светло окосмяване имам, чудя Се дали най-новите модели са с по-силна лампа.

# 296
  • София
Абсолютно еднакви са тези двата модела, една приставка е разликата. Мощност може да се види на всеки продукт в характеристиките.

# 297
Dolce Miele - ясно значи не е ненормално Hug

ДХ3 - четох упътването, разбира се знам че е и индивидуално, просто може би очаквах да има определен дискомфорт след четеното в темите.
В упътването пише само, че мирис на опърлено е нормално, ако някъде не е избръснато хубаво..

# 298
Дискомфорт имам на по-чувствителните зони (интим и малко подмишници)- но там святкам на по-ниска степен.

# 299
За кои от моделите на Филипс Лумеа се подменят лампите с импулси ? Това, което четох е, че при нито един модел няма такава опция и когато свършат , реално се изхвърля цялото устройство. Правилно ли съм разбрала?

Общи условия

Активация на акаунт