Фотоепилатори – въпроси и отговори – № 3

• 55 280
  • 933
  •   1
Отговори
# 315
Ползвайте го повечко процедури на и тима.Два месеца са 4 светкания, което е нищо.Направете 10-12 през 2 седмици и после, ако можете, не спирайтв целогодишно на интим .
Аз го купих април и оттогава не съм спирала интима през две седмици, като отначало на първа степен и постепенно стигнах до 5 и го чувстам добре, но мисля че е прекалено 9 месеца вече през две седмици, дори се чудя не е ли опасно. Само крака, ръце и подмишници спрях лятото, като последното също няма добър ефект, но там се оправям лесно и с бръсначка.
Епилаторът е 1997 модел

# 316
Ами на 1
степен може би не е повлияло никак.Тоест може да не се броят тези до 3-та степен .
Освен това интим, лице се повлияват най-трудно статистически.

# 317
  • Варна
ДХЗ като опитна с фотоепилацията моля за съвет. Аз минах 4 процедури крака интим, ефект на по-значително оредяване в краката, приложението ме кара през 4-8седмици вече за крака. Интима за 5 процедура имам дата пак след 2 седмици. Обаче още не съм отбила, а тия дни съвсем взе нощем да суче малкия и въпреки не особения ефект май по-добре да спазя дългия период за краката, а относно интима дали и там ще е проблем да прекъсна? Може пък наистина хормонално да губя от ефекта предвид кърменето. То се споменава, че може и повече от 4-5 преди разреждане, ама 12 не е ли прекалено?

# 318
Кърменето със сигурност влияе на хормоните и в упътването е споменато да не се пилзва при кърмене.
Аз бих изчакала .
Иначе.При професионалните уреди се правят 6-8 процедури за трайно обезкосмяване, не мисля, че с 4 броя с домашен уред ще се махне окосмяването при болшинството, а такива като мен, които имат повече
от средностатистическите данни, няма как малко процедури да свършат работа, при положение, че след 6 професионални през месец, 40 дни (тоест едни 6-7-8м като време) аз имах резултат , ходейки в клиника.
Така че вече тук всеки да прецени за себе си.

# 319
Забелязал ли е някой поява на нови бенки,след употреба?
Аз да, само на ръцете, а се святкам цялата. Вчера правих 3 процедура и се  чудя дали да не спра да правя ръце.

# 320
  • Варна

Това е при мен резултата от 4 процедури с SC 1998.Малко ще преустановя предвид кърменето нощем, горната са без никакви процедури, винаги съм се бръснала и обичайно да не казвам за часове никнат(лято след морска вода нормално) , 2 снимка е след последната процедура преди няколко дни.

# 321
Здравейте момичета.....ако знаете колко време се лутам от страница в страница и все нищо не ми е ясно...
Проблема при мен е следният:
Започнаха да излизат косъмчета по брадичката и бакенбардите...аз ги махам те излизат....всеки ден се боря с тези по брадичката 😟
Решила съм да си взема фотоепилатор но много моля,тези дами от вас който се борят като мен с брадичка и бакенбарди ,да ми споделят коя марка и модел да взема ,
Много ще съм благодарна за всеки съвет ❤

# 322
Тук почти всички сме с Лумеа на Филипс(темата преди беше за тази марка,не знам защо смениха името)
Та аз съм доволна за лице от този уред(модел 1997)

# 323
  • на брега на морето
Аз съм с Бри 921 Лумеа адвансед на Филипс. Не съм го ползвала за лице, но също съм доволна от уреда.

# 324
  • София
Аз имам няколко упорити косми на брадичката и от лятото ги святкам системно- вече не ги виждам дори с увеличително огледало.
На бакенбардите нямам много, но снаха ми ги премахна - от година има фотоепилатора
И двете сме с Лумеа

# 325
  • София
Здравейте, от началото на декември съм в групата ползваща Лумеа адванс. Две процедури съм направила. Не знам точно кога да очаквам резултати, но съм се заредила с търпение. Обработвам половинка ръце, мишници и крака. На триъгълника съм след лазерни процедури и ще го пропусна. Но съм леко объркана, защото не знам кога ще почнае да пада окосмяването. Аз правя аналог с процедурите в салон и там между 14 и 20 ден всички косми изчезваха и след около месец започваха да растат отново по-тънки и по-редки. А в домашни условия засега не забелязвам да има паднали косми, а мина седмица след втората процедура.. Първата беше на четвърта степен, втората на максималната. Тези от вас, които имат спомени от началото биха ли споделили кога започнаха да виждат места с гладка кожа с изпадали косми.

# 326
Тук не изчезват всички.Пъро се забавя разтежа, на места някои падат след 10-14 дни или малко повече.Резултата поне след 5-6 процедури.
Все пак говорим за домашен уред.
При мен ,дори след профи процедури, не падаха всички косми.
На места никога не паднаха(интим и тук-таме бедра).
След толкова години мога да кажа, че гладка кожа нямам.Има слабо и фино окосмяване, незабележимо почти, което се усеща на допит ако не съм обръснала по-дълго време.

# 327
  • София
Момичета ,как правите брадичка , след махане с пинсета примерно на черни косми , на другия ден ли ?
Малко се притеснявам да не стане обратна тяга , да се засили растежа .
Може ли мнение ,който прави лице , как се процедира .
Имам Бри отскоро ,ще правя 2ра процедура тяло , но лице съм  в размисли Simple Smile

Успешна нова година !

# 328
  • София
И аз се чудя за лицето, като се светна и космите си седят. Да очаквам ли сами да паднат? Тялото лесна работа, ама лицето няма как да бръсна, нито пък да ходя космата.

# 329
Космите си седят, не чакайте да паднат.Някои опадат след време, но е процес.Махайте ги какво прецените, няма как иначе.

Общи условия

Активация на акаунт