Фотоепилатори – въпроси и отговори – № 3

• 55 246
  • 933
  •   1
Отговори
# 405
Много благодаря за линка! Ако е удобно и имат желание , ще помоля тези, които поръчаха на  промоционалната цена, да кажат всичко наред ли е  с покупката ако е пристигнала Simple Smile Леко и безпроблемно ползване !

П.с, и аз следя за цени често, ако намеря ще споделя ! Гледайки минали брошури на Кауфланд , ми прави впечатление , че често са пускали 1997 за 399 лв, това съотношение цена- модел някак си най- ми допада , предвид наличието на приставки . 1994 от промоцията колко излиза с доставка до София? (Не съм пазарувала от там досега).

Последна редакция: нд, 31 яну 2021, 15:07 от Анонимен

# 406
  • sofia
От 4,02 в брошура на Метро 1997 за 489 лв.
На черен петък в магазин Зора беше 100 лв. надолу и моделът имаше и малък тример в комплекта. В е-маг също имаше сериозно намалени. Най-изгодно ще е да се изчака черен петък, ако не сте чааак толкова на зор.

# 407
Може и за 8ми март да пуснат някоя промоция.

# 408
Здравейте, аз също обмислям закупуването на подобен уред с цел поддържащи процедури след направени няколко процедури с лазерна епилация в студио(от ефекта съм много доволна) но си трябва поддържащи процедури след това🙂 та си мислех дали ще се справя сама вкъщи с такъв уред и дали ще ми върши работа за поддържане или да продължа с лазера🤔

# 409
  • София
Според мен идеална работа ще ти свърши за тая цел.

# 410
  • Асеновград
Аз започнах да правя по-често процедурите и О, чудо!! Както нямах особен резултат, сега са ми останали 10-15% от космите само. На 10-ина дена правя процедурите, най-вече на интима защото там ефекта беше най-малък и много се дразнех.
А на подмишниците имам 2-3косъма останали... абе,иска си постоянство!

# 411
Аз моя фотоепилатор - 1994 го взех от Технополис, от Черния петък, за 325лв. Сякаш такава цена не бях срещала до сега.
На интима и мишниците виждам ефект и то много добър. Обаче краката...мъка. Само 1 път ги правих, на 01.01, отнеми повече от 40мин да се насвяткам и се отказах. Много ми е досадно. Там явно ще си карам с колата.

# 412
Орхидея, разделяй краката на два пъти.Първите пъти и аз сеятках дълго, стараейки се да не пропускам, но с времето вече имам рутина и става доста по-бързо.
Срамота да имаш уреда, а да се занимаваш с кола маска Simple Smile

# 413
Орхидея, разделяй краката на два пъти.Първите пъти и аз сеятках дълго, стараейки се да не пропускам, но с времето вече имам рутина и става доста по-бързо.
Срамота да имаш уреда, а да се занимаваш с кола маска Simple Smile
Ами не съм се сетила за този вариант.  Ще го пробвам.

# 414
325 определено е супер цена, мисля че подобна бях мернала в минала брошура на метро, само веднъж . Сега има 489 за 1997, хем е намалено , но предвид, че го пускат в Кауфланд понякога за 399, мисля да почакам. Някой беше постнал за 1994 349 лв от Булмаг, гледам обаче че физическите им магазини са Шумен, Варна . София няма - предпочитам да купувам уред на място, отколкото онлайн Simple Smile.

# 415
  • Варна
Честно казано, мисля, че онлайн покупката в някои отношения е в пъти по - добре, можеш да го върнеш в 14 дневен срок без всякакви обяснения. Абсолютно цялата ми техника е закупена онлайн.

# 416
Може би сте права . Не знам, дрехи и обувки  ок, но техника  - винаги искам да я погледна лично, да си взема гаранцията и.т.н, то вярно, че вече повечето гаранции са касов бон де, не се пишат данни както преди..  Отделно, ако се развали, самата гаранция може ли да бъде обслужена в София?Винаги съм пазарувала от фактически магазини досега някакси за техника, все така е ставало.

# 417
  • Варна
Не знам какво има да му се гледа на един фотоепилатор, идете, вижте го лично в магазин и си го поръчайте където го намерите изгодно онлайн. Например, на уредите ми взети от Емаг, гаранциите ми са всичките в профила, като цъкна и си свалям гаранцията, пише до кога са валидни за всеки уред и тн. Едва ли да няма сервиз в София, и да няма - какво, пращате уреда, а те ви го връщат. Като се развали телефона ми, например,  от Huawei ми пратиха куриер, даже не съм се занимавала. Не се страхувайте от онлайн пазаруване от проверени търговци.

# 418
И моят фотоепилатор дойде с куриер, както и доста други уреди.
По принцип тези уреди не подлежат на ремонт, а се заменят с нови.Поне така знам от фирмата, от която го взех навремето.И реално, когато се наложи да опра до ремонт(още в гаранция) ми го смениха с нов.

# 419
Благодаря много и на двете Ви !

Общи условия

Активация на акаунт