Фотоепилатори – въпроси и отговори – № 3

• 55 238
  • 933
  •   1
Отговори
# 420
Тези точки от какво са и как да ги махна ... Благодаря предварително Simple Smile

# 421
  • sofia
Бърса ли с "парцалчето"? В книжката има инструкции за почистване.

# 422
И аз се чудя, какво съм забравила Rolling Eyes Благодаря за бързия отговор....

# 423
Тези точки от какво са и как да ги махна ... Благодаря предварително Simple Smile
Това черното не знам дали ще се изчисти.Изглежда сякаш отвътре нещо се е стопило 🙄
От колко време ползвате този фотоепилатор?

# 424
Изчисти се всичко с кърпичката, не знам за кое черно питате Simple Smile Иначе това му беше второ ползване

# 425
Изчисти се всичко с кърпичката, не знам за кое черно питате Simple Smile Иначе това му беше второ ползване
За тази черната черта отдясно

# 426
  • София
Според мен е от снимката . Иначе точките са от космите,които са изгорели.Махат се

# 427
Здравейте! Имам Филипс Лумеа от повече от година, но не се осмелявам да го използвам, защото кърмя. Освен че е възможно да няма резултат заради хормоните, вреди ли и оказва ли някакво влияние върху кърмата? Има ли някоя кърмеща мама, която го използва и има добри резултати? Благодаря.

# 428
Здравейте! Имам Филипс Лумеа от повече от година, но не се осмелявам да го използвам, защото кърмя. Освен че е възможно да няма резултат заради хормоните, вреди ли и оказва ли някакво влияние върху кърмата? Има ли някоя кърмеща мама, която го използва и има добри резултати? Благодаря.
Забранена е употребата по време на бременност и кърмене. Това го пише и в упътването даже. Лазерната епилация също е забранена в този период 🙂

# 429
Забранена е употребата по време на бременност и кърмене. Това го пише и в упътването даже. Лазерната епилация също е забранена в този период 🙂

Да, знам, че го пише в упътването. Но бях чела, че причината да не е препоръчително да се използва е, че не би имало резултат, заради хормоналните промени. Чудя се дали това е единствената причина или има и вредно влияние върху самия процес на кърмене

# 430
Резултатите не биха били задоволителни, но и неща които не са тествали изрично и не могат да гарантират за тях, също ги пишат да не се правят. В случая - използване по време на бременност и кърмене. И те сигурно не знаят вредно ли е или не, ама и не са тествали достатъчно че да гарантират че е безопасно - съответно пишат да не се прави и си връзват гащите.
Честно казано, като знам колко ми е досадно святкането, ако знам че и полза няма да има от него, не бих се захванала в такъв период.

# 431
За тази черната черта отдясно
От снимката е,под ъгъл е снимано Stuck Out Tongue Winking Eye

# 432
  • Варна
Разсъждавайки логично, не знам какво вредно влияние би могла да има фотоепилацията върху процеса на кърмене. Нито има радиация, нито химикали,не влияе върху хормоните.

# 433
При бременност и кърмене в тялото има доста силен хормонален дисбаланс.Това е причината да не се препоръчва фото и лазерна епилация.
Не само, защото няма да има ефект, а и защото кожата може да е фоточувствителна и да се появат пигментации,изгаряне и видоизменение на космения фоликул (и то не към унищожаване, а напротив) 🙂

# 434
  • Варна
Може би по - скоро при бременност и всичко в зависимост от кожата. Аз бих го ползвала при кърмене при краката и на интим без всякакво притеснение, особено, че сега няма излагане на слънце и тн. За ефекта - не знам, трябва да се прочете точна медицинска информация, защото хормоните при кърмене нямат нищо общо с хормоналния баланс при тийнейджъри, при които се казва, че лазер или фото ще е с нестабилен ефект, ако се прави.

Общи условия

Активация на акаунт