Фотоепилатори – въпроси и отговори – № 3

• 55 206
  • 933
  •   1
Отговори
# 525
Леле, много съм доволна, толкова лесно и бързо става, чак ме е яд трябваше много по-рано да направя тази покупка!
Светлинни години разлика със стария ми фотоепилатор!
Парването е съвсем леко дори на 5та степен и напълно поносимо, дори за човек като мен който не търпи на болка!
Нямам търпение след няколко седмици и с резултати да се похваля, защото не се и съмнявам, че ще има такива.

Само да питам защо не може вежди? Исках да третирам косъмчетата между веждите и линията на косата.

Също така пише, че не може интимни зони при мъже - предполагам се имат предвид най-интимните зони, а не ‘триъгълника’ - ако има такова понятие за мъж 😄 че и мъж ми иска да се възползва от придобивката?

Какъв е новия Ви?

# 526
Soft click, кой точно модел е твоят? Дали всички на Braun са толкова бързи? Много добре звучи това с режима на плъзгане.
P. S. Редактирам се, понеже видях, че е един от pro 5 моделите.

Този е. Пише, че е два пъти по-бърз от предишния Pro 5.

https://www.braun.de/de-de/female-hair-removal/silk-expert-pro-i … pert-pro-5-pl5137

# 527
953 - в момента е на супер цена в емаг

# 528
  • София
За 5 та степен на Филипс не виждам как и с плъзгане ще мина цели крака за 30 Мин.( моят е 1997)
Когато след морето го ползвах на 3 та степен - да бързо зареждаше ,но на 5 не ми се получава.
Това с Браун звучи супер- дано да е и ефективен.
Аз съм супер доволна - повече от два месеца не съм махала косми на краката- минавам с фотоепилатора на две седмици.

# 529
Аз съм на трета процедура и не виждам почти никакъв резултат. Два дни след епилацията си никнат като гъби косъмчетата.  При вас така ли е? Дали бъркам някъде  в самата процедура. Уреда през цялото време шуми това е нормално, нали? Започвам да си мисля, не е заредил  и за това? Извинявам се за тъпите въпроси ама в упътването не пише за шумене...

# 530
През пролетта на 2019 си купих Lumea 1997, направих 3 процедури и спрях за лятото. Есента забременях, после кърмене и така до миналата седмица. Имах добър напредък според мен, доста ми окапаха космите и се забави растежа, като през времето на паузата на краката не се върнаха в предишното състояние, останаха си по-редки.
Миналата седмица си направих първа процедура, не много старателно и днес вече забелязвам как на интима само с по-голям натиск и потъркване си падат космите, доволна съм!

# 531
Аз съм на трета процедура и не виждам почти никакъв резултат. Два дни след епилацията си никнат като гъби косъмчетата.  При вас така ли е? Дали бъркам някъде  в самата процедура. Уреда през цялото време шуми това е нормално, нали? Започвам да си мисля, не е заредил  и за това? Извинявам се за тъпите въпроси ама в упътването не пише за шумене...
Е, има вътре някакъв вентилатор да поохлажда лампата, нормално е да има и шум от него.
А за това колко бързо се зареждат импулсите - дано наистина на по-новите модели Лумеа да е по-бързо, при моя 1995 си е осезаемо. Натискам, светва, местя, чакам мъничко, пак светва, пак местя, пак изчаквам... режимът с плъзгане не ми спестява кой знае колко време, просто отпада това непрекъснато натискане и отпускане на бутона дето дотяга като го направиш няколкостотин пъти подред.
А на тая процедура аз изобщо не мога да кажа че е епилация, ако ще и на уреда да му викат епилатор. Нормално си е дори косъмчетата дето сте им повредили корена със светлината, да продължат да излизат над кожата. Къде да се дянат, нали трябва да отиде някъде частта дето е била под повърхността на кожата? Могат и към 2 седмици да минат преди да опада каквото ще опадва, поне при мен там някъде бяха.
2-3 процедури са малко за повечето хора, но все пак би трябвало да има разреждане за това време.

# 532
И аз вчера правих 3та процедура.Като цяло не съм много космата. На подмишници имам видим резултат (има петна без косми), по краката определено по-бавно се показват (там са редички и не мога да кажа за ефект). За интимна ми се иска да кажа,че има липси, ама не съм сигурна Thinking искам да питам като правите лицето,после с какво мажете, там все пак се излага на слънце.

# 533
Аз и зиме и лете си ходя с 50 фактор на лицето, така че нямам грижи.

Само ми е чудно как епилирате над горната устна преди фотоепилация?
С кола маска няма да е ефективно, а не мога да си представя с тример ...

# 534
С конец махам над горна устна няколко дни преди фотоепилацията. И аз не смея с прекъсващ над корена метод. При мен е основно светъл мъх над устната, само по краищата е по-тъмен.

# 535
Бръсна, няма мустаци:)

# 536
Аз тази седмица правя трета процедура с Филипс 1998. При мен много странно - краката се повлияха много добре, оредяли, на места ги няма никакви да се появят, впечатлена съм. Ръцете горе долу, но подмишниците, за които вие почти всички се хвалите как са ви изчезнали-ми мога да кажа, че никакво оредяване, намаляване, изсветляване не виждам Sad

# 537
  • София
Споко и аз съм така с мишниците, там най-слаб ефект имам. А хем съм ходила и на лазер заедно с тритгълник, който пък най-много се повлия. Та, до човек си е явно и до косъм - не знам. Аз също минавам мустака с тример, за сега нямам брада 😀 Бях с мъхче, в момента няма нищо. И мен ме беше страх в началото да не се сдобия с черен хайдушки мустак заради тримера. 😀

# 538
И аз с тример минавам и след три процедури нищо не расте. Преди третата реших да оскубя с пинсета. Намерих два нещастни малки косъма, които като издърпах нямаха корен. Побеляло и сухо беше в основата.
При мен мишниците явно най-бързо се повлияват, но аз ги епилирам от много години и бяха останали няколко косъма. Сега обаче и те не растат. На краката най ме радва, че ги няма подкожните косми на прасеца, които ми ставаха с епилирането. Сега кожата е идеално гладка. Като цяло, чувствам че това са най-добре изхарчените пари в сферата на красотата и съм много доволна.

# 539
Да, подкожните косъмчета на прасците, там където си кръстосвам краката точно и при мен изчезнаха. И аз усещам кожата си по-гладка.
Мога да кажа със сигурност, че не си позволих да квалифицирам екефта като "видим" преди тази (трета при мен) процедура.

Общи условия

Активация на акаунт