Фотоепилатори – въпроси и отговори – № 3

• 55 310
  • 933
  •   1
Отговори
# 225
Най-старите модели нямат смарт функция за определяне на цвета на кожага.
Също така стъкълцето на приставката за интим/лице е с филтър , за да няма травми от изгаряне в тези деликатни зони. Но ако се внимава става с най-обикновен накрайник.Аз нямам проблем да се светкам с него и почти не ползвам специалната приставка.

# 226
  • София
Преди няколко дни си закупих модела от Кауфланд.Все още не съм го  ползвала.НО и аз като проучвах разликите в различните модели стигнах до извода за себе си, че не са ми нужни други приставки.За лице няма нужда да ползвам, така че тази приставка би  била излишна  за мен.Цената ме устройва, функционалността също.Ще споделя скоро отзиви- надявам се положителни

# 227
А да Ви попитам, при Вас колко често се случва уреда да започва да мига на всички степени, докато си правите процедура.Прочетох в упътването, че било нормално - така си презареждал импулсите, но колко често е нормално да го прави не пише 🤔
При Вас колко често се случва?

# 228
Имаш предвид между всяко святкане на една процедура ли? Не съм фи броила, но колкото по-силна степен, толкова по-дълго презарежда. Онзи ден някак го изключих на средата на крака, беше на 4. Включих го, но забравих да настроя степента и почнах да се святкам на 1 и се чудех - бре, това как бързо заработи изведнъж... Направих една цяла линия бикини-коляно, докато видя, че съм на 1ва степен.

# 229
Имаш предвид между всяко святкане на една процедура ли? Не съм фи броила, но колкото по-силна степен, толкова по-дълго презарежда. Онзи ден някак го изключих на средата на крака, беше на 4. Включих го, но забравих да настроя степента и почнах да се святкам на 1 и се чудех - бре, това как бързо заработи изведнъж... Направих една цяла линия бикини-коляно, докато видя, че съм на 1ва степен.
Не, имам предвид, че както се правя на 3та степен и изведъж започва да се редува и да светва всяка една от степените и при това положение, за да продължа с процедурата трябва да изключа уреда и пак да го включа

# 230
  • на брега на морето
А когато ви изчезнат напълно космите( например на краката), 2-3 косъма тук- там не ги броя, кога правите поддържащи? На 6 седмици в началото, или повече?
Защото в петък стават 4 седмици откакто не съм правила процедура на крака( от коляното надолу) и имаше само 2-3 косъма, които обръснах. Затова мисля, че е безсмислено да правя процедура в петък, а ще изчакам още 2 седмици преди да правя " поддържаща". Т.е. - на 6 седмици от последната.
Да поясня, че до тук имах около 10 процедури на по 2 седмици ( имах едно прекъсване лятото) от май месец до 13 ноември.

# 231
Не, имам предвид, че както се правя на 3та степен и изведъж започва да се редува и да светва всяка една от степените и при това положение, за да продължа с процедурата трябва да изключа уреда и пак да го включа
Аааа... Последователно мигат от 1 до 5 и от 5 до 1? Според книжката ми уредът е прегрял и трябва да изчакам да спре да мига.

# 232
Аааа... Последователно мигат от 1 до 5 и от 5 до 1? Според книжката ми уредът е прегрял и трябва да изчакам да спре да мига.
Доста се загрява наистина, при вас случвало ли се е?

# 233
Да, всеки път като правя ръце и крака. На една ръка поне веднъж се налага да го спра да се охлади, а на един цял крак - поне 2 пъти. Доста бързо бих приключвала с процедурите иначе, но всяко спиране ме бави с по 10 мин.

# 234
Сега си писах с една позната, която е имала същия проблем и се обърнала към сервиз откъдето са и обяснили, че се получава често изключване на функция "слайд" т.е при плъзгане по кожата без повдигане на корпуса.
Когато започнала да повдига уреда при всеки импулс това отшумяло 🙄
Как се правите вие- с приплъзване или постоянно повдигане на уреда?

Последна редакция: ср, 09 дек 2020, 22:49 от Meli$a

# 235
Да, всеки път като правя ръце и крака. На една ръка поне веднъж се налага да го спра да се охлади, а на един цял крак - поне 2 пъти. Доста бързо бих приключвала с процедурите иначе, но всяко спиране ме бави с по 10 мин.
С приплъзване ли се правите?

# 236
Бутонът е постоянно натиснат, но повдигам уреда всеки път. Ако не го вдигна, приставката много осезаемо се нагрява.

# 237
Бутонът е постоянно натиснат, но повдигам уреда всеки път. Ако не го вдигна, приставката много осезаемо се нагрява.
Благодаря, в мен е проблема значи 😁
Ще се постарая да го вдигам всеки път

# 238
Не е сигурно, че е у теб Simple Smile Не съм забелязала самият уред да изключва по-нарядко от това повдигане. Повдигането го правя единствено защото усещам приставката неприятно гореща. Самият епилатор пак си забуксува по някое време.

# 239
Не е сигурно, че е у теб Simple Smile Не съм забелязала самият уред да изключва по-нарядко от това повдигане. Повдигането го правя единствено защото усещам приставката неприятно гореща. Самият епилатор пак си забуксува по някое време.
Ще пробвам да видя с повдигане как ще е, понеже аз изобщо не повдигах досега 😁
Усещах приставката по-топла, но мислих, че е нормално да усещам тази топлина.
В прилижението пише, че може да се използва по 2 начина-с повдигане и при постояннен контакт само с приплъзване.Пробвах 2та начина и прецених, че ми е по-удобно само да го плъзгам по кожата 🤭🙈

Общи условия

Активация на акаунт