Фотоепилатори – въпроси и отговори – № 3

• 55 290
  • 933
  •   1
Отговори
# 270
Ако трябва да ги чакам да опадат, значи да сложа Х на интимния ми живот Joy

# 271
Няма как нещо за което е необходимо определено време- повече от 2 седмици- за ефект да бъде ефективно за 2 седмици. Съществува и бръснене, и друг вид епилация. Simple Smile

# 272
Бръсненето даже е най-препоръчително за фото и лазерна епилация.Просто, защото корена не се премахва, а лъчите третират именно корена 🙂
Аз не чакам да опадат, защото също искам гладка кожа, затова усетя ли, че започват да излизат косъмчетата си ги минавам със самобръсначка и така 🤗

# 273
Каква е логиката?Вие досега не се обезкосмявахте ли?

# 274
Логиката е, че досега съм махала всичко с епилатор. Един косъм да излезе - отскубвам с епилатора. Космите растат различно. За да излязат всички, се чака доста време. Освен това, аз имам доста враснали. Докато ми избият така, че да стават за бръснене, минава доста време. Още една причина да избягвам бръснача, е че кожата ми е много чувствителна и винаги реагира зле. Кремчета и мехлемчета не вършат особена работа. Разбрахте ли сега логиката?
Каква е логиката?Вие досега не се обезкосмявахте ли?

# 275
Eur, не сте наясно с растежа на космите.Никога няма да пораснат всички, няма такъв вариант
https://medesta.bg/bg/kosmen-tsikal

Вие може да процедирате както искате, тук хората Ви казват опит и какво е най-добре да се прави при ползването на уреда.
Вас какво Ви устройва или не, ние няма как да помогнем.
Когато се говори за падане на космите- не падат всички, някои остават, защото не са били във фаза на растеж и светлината не им е повлияла.
Аз не разбрах Вие имате ли уреда, но ако сте си направили труда да прочетете ще видите, че много от потребителите му ползват методи за епилация, различни от бръснене.
Просто при второто, по пътя на логиката на работа на тази технология, има по-бърз ефект.

Последна редакция: чт, 24 дек 2020, 16:32 от ДХ3

# 276
  • при Arctic Monkeys
Забелязал ли е някой поява на нови бенки,след употреба?

# 277
Мисля, че аз. Малко ми е трудно да преценя, защото преди това никога не се бях вглеждала толкова в наличните. Може би си внушавам.

# 278
Здравейте ! Чета ви отдавна  и най- накрая се престраших да пиша . Благодаря ви за полезната информация , която научих дотук, но продължавам да имам един въпрос, макар и ,, тривиален”. Смятате ли, че закупуването на фотоепилатор , е опасно по някакъв начин за репродуктивното здраве на жената ? Да, наясно съм , че импулсът действа само на нивото, където се намира и корена на косъма , но все пак, макар и минимално , това е някакво облъчване . Интересувам се за нераждали жени , дали е напълно безопасно откъм репродуктивно здраве ? Ще се радвам да чуя вашето мнение.
Желая Ви весели празници!
Бъдете щастливи!

# 279
Здравейте ! Чета ви отдавна  и най- накрая се престраших да пиша . Благодаря ви за полезната информация , която научих дотук, но продължавам да имам един въпрос, макар и ,, тривиален”. Смятате ли, че закупуването на фотоепилатор , е опасно по някакъв начин за репродуктивното здраве на жената ? Да, наясно съм , че импулсът действа само на нивото, където се намира и корена на косъма , но все пак, макар и минимално , това е някакво облъчване . Интересувам се за нераждали жени , дали е напълно безопасно откъм репродуктивно здраве ? Ще се радвам да чуя вашето мнение.
Желая Ви весели празници!
Бъдете щастливи!
Фотоепилатора може да се използва за зона триъгълник, което включва много малка част от интимната област.Мисля, че няма място за притеснение 🙂

# 280
Честита Коледа!
Моля за съвет, спряла съм се на два модела на Филипс, а именно: Philips Lumea BRI921  и  PHILIPS SC1998/00.  Повече клоня към 1998/00, защото си има приставки за всички части на тялото.Доколкото четох, тези за интим и лице имат  допълнително защитно стъкло. Моля за мнение.

# 281
  • Варна
Аз съм с модел 1998,закупих номеври, предстои ми 4 процедура, за сега не мога да кажа да има голям ефект, аз и не очаквам веднага. По принцип не са ми нагъсто космите на краката, но май са още по-нарядко. Аз го избрах заради интима, но за сега нищо особено като разлика(редактирам забелязах тук там оредяване) , предполагам трябва време. За сега само тези области третирам.При всеки е различно, удобен е, не ми е прегрявал, използвам с повдигане и натискане на бутона. Аз лично на 4 степен ми е комфортно светла кожа и кестеняв до по-тъмен косъм, в интима 3 степен. Четете инструкции и си направете тест,за да няма изненади. Весели празници!

Последна редакция: пт, 25 дек 2020, 22:38 от Dessy1988

# 282
  • София
Аз поръчах от амазон BRI 954 в комплект с някакъв лосион за фотоепилация и очила за лазер. Сърбят ме ръчичките сега докато дойде. Моделите започващи с BRI са едно два пъти по-мощни от другите чисто технически. Предполагам и от към резултати ще има разлика.

# 283
Здравейте, искам да попитам ползвате ли за целия триъгълник, понеже четох, че се препоръчва само бикини зоната. Благодаря предварително.

# 284
Здравейте, искам да попитам ползвате ли за целия триъгълник, понеже четох, че се препоръчва само бикини зоната. Благодаря предварително.
Да

Общи условия

Активация на акаунт