Фотоепилатори – въпроси и отговори – № 3

• 55 282
  • 933
  •   1
Отговори
# 330
Базовият модел , който беше на добра цена с лоялната програма в Кауфланд, е изчерпан там, за в бъдеще ако някой мерне подобна оферта, ще се радвам да сподели! Simple Smile Зора и Техномаркет нямат , проверих , Емаг, Метро засега - също .

# 331
  • Г.Оряховица
Здравейте дами.Знам,че това не е територия за мъже,но купих за подарък на половинката фотоепилатор Lescolton 2 in 1 IPL от Алиекспрес.Тя е малко скептична,че ще и върши работа,за това търся мнение за този епилатор.Виждам,че тук сте главно с Филипс,но може някой да има и такава марка и модел.Благодаря !

# 332
Здравейте. Ползвам лумеа от 6 месеца и нямах никакви проблеми , но последната процедура която направих ми повлия доста зле на кожата на вътрешната част на бедрата седи като нагоряло и   леко кафеникаво и на китките също. Някой има ли идея с какво да го мажа за да отшуми това . Кожата седи леко грапава точно като опърлено. 14 дни е без промяна и се появиха леко светли кафеникави петна . Ако имате предложения за кремче или нещо др походящо споделете моля .

# 333
Пантенол, цикатридина.
Сега ще падне изгорялото и ще стане бяло отдолу.Внимавайте другият път,макар аз също два пъти да съм се горила.
Белите петна ще се заличат само със солариум или излагане на слънце.

# 334
Вие продължавате ли да правите процедурите през 2 седмици, след първоначалните 4 процедури? Понеже приложението автоматично ми ги изчисли да са чак след 6 седмици 🙄

# 335
Аз минах 4те процедури през две седмици, но мисля поне още 2-3 пъти да се светкам през две седмици, че на някои места има още какво да се желае. Даже днес мисля да направя 5та процедура.

Забелязах обаче, че доста от косъмчетата които искат да окапят стават подкожни и трябва да ги човъркам, за да ги махна .

# 336
Аз минах 4те процедури през две седмици, но мисля поне още 2-3 пъти да се светкам през две седмици, че на някои места има още какво да се желае. Даже днес мисля да направя 5та процедура.

Забелязах обаче, че доста от косъмчетата които искат да окапят стават подкожни и трябва да ги човъркам, за да ги махна .
Като черни точки ли?

# 337
Да,като черни точки стоят .

# 338
Да,като черни точки стоят .
Това са фоликулите на косъма, кожата ги избутва и в един момент изчезват.Не ги чоплете.

# 339
В зависимост от това къде се намират тези "черни точни", струва ми се, че може да се използва гъба луфа- за нежно ексфолиране и против враснали косми. Човъркане и на мен не ми се струва подходящо.
Да попитам за косъмчетата по/под брадичката- някой знае ли защо се появяват? Преди години нямах никакви, после се появиха 1-2, от известно време забелязвам още няколко...Нищо фрапиращо като окосмяване, просто ми е любопитно защо се появяват на брадичката.

# 340
Промяна на хормоналния фон.В тялото ни има мъжки хормони също.

# 341
  • Варна
Много искам да пробвам с фотоепилатор, чета ви и съм се навила. Знаете, в olx продават страшно много и всички ползвани "броени пъти" някои с оставаща гаранция, някои без... Ще ми се модел поне с 1 допълнителна приставка за лице. На някоя от вас повреждал ли се е фотоепилатора, дали да се доверя на уред без гаранция?

# 342
  • София
Аз днес си правих първата процедура, от две седмици го имам и все не мога да се доредя, накрая и цикъл.. ама ето днес му дойде реда. Отчете ми 5та степен на триъгълник и мишници, 4та на крака и ръце. Послушах го, но сигурно другия път ще направя всичко на 5та. Мислех, че ще ми е некомфортно на 5та, психически се настройвах за 3та степен, но даже ми беше приятно. По едно време на краката ми доскуча и ми идваше да претупам, та ще видим дали тях няма да ги преместя в отделен ден. Като цяло много лесно беше, не съм си чертала зони по тялото, мисля добре се справих. Смятам всяка седмица да правя първите процедури, а не на 2 седмици по книжка както е. Също така към края почна да загрява отпред приставката, предполагам самия уред прегрява както сте коментирали, добре че оставих за накрая ръцете и ми беше ок. Но си представям ако последен трябваше да правя триъгълник.... та може би от тази гледна точка е добре да се разделят процедурите. Може би по този начин са се изгорили момичетата, които писаха Confused

# 343
Не, изгорихме се от висока степен, спрямо цвета на кожата.

# 344
  • София
Хм, тогава ще си държа на 4та краката. По- добре да ми е мирна главата.

Общи условия

Активация на акаунт