Фотоепилатори – въпроси и отговори – № 3

• 55 289
  • 933
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Аз пък да споделя нещо странно!
 От година, две следя темата, не много редовно, понякога чета по диагонал (когато са се натрупали доста мнения, защото не съм влизала във форума отдавна)
Бях останала с впечатление, че ако си с бяла кожа, тъмни косми- вероятността за добър резултат е по-голяма!
След година и половина ползване, най-голямата изненада за мен е, че точно светлите, тънки косъмчета се повлияват доста по-добре и видимо са намаляли!
На ръцете и бедрата от години съм на кола маска. Космите - едни тънки, руси, доста често не могат да избият, тъй като са твърде меки и се забиват и растат подкожно. Откакто съм с фотоепилатора- ми почти не се забелязват, оредяли, още по-тънки (но категорично не растат подкожно).
 Космите на подбедрицата, на част от триъгълника и на една малка част от вътрешната страна на бедрата, бяха твърди и доста по-черни, тъй като и доста съм бръснала в тези части. При тях почти няма повлияване! Е, има учасъци, които са олисели, но те са твърде малки и цялостното ми усещане е, че при мен по-плътни и черни косми се повлияват доста по-бавно и трудно от тънките и руси такива!

# 346
При мен пък точно най-тъмните и плътни косми се повлияха още след 2рата процедура 😊
Светлите забавиха растежа си, но не са оредели сякаш. Не се виждат с просто око, но на пипане усещам, че са си там все още 🤷‍♀️

# 347
Аз ползвам от 3-4 години Remington ipl6250, но доста нередовно.
Много съм доволна от резултатите, като сравнявам откъде започнах.
Странното за мен е, че най-голям ефект имам на краката (почти нищо не е останало), а там съм най-нередовна, понеже ми става досадно с такава голяма зона. На ръцете пък ефект 0. Та явно си е различно за всеки.

Като ми изгори апаратът (гаранцията му беше 3 години, та даже се учудвам, че още работи), ще търся някой по-бърз и с по-голям прозорец. Това само ми е забележката, много бавно ми се струва чакането 3 секунди да зареди.

# 348
Момичета, кой фотоепилатор бихте ми препоръчали - Philips Lumea BRI921/00 или Braun Silk-Expert Pro 5 PL5014?

# 349
Здравейте. Чудя се дали да си взема Lumea без приставки  (1994) или Lumea с приставки (1998). Интервсувам се най-вече за епилацията на интимната зона. Смятате ли, че приставката за тази област дава повече възможности да се епилира интимът от общата приставка или ще ми вършат една и съща работа ??? Simple Smile

# 350
  • Асеновград
Здравейте. Чудя се дали да си взема Lumea без приставки  (1994) или Lumea с приставки (1998). Интервсувам се най-вече за епилацията на интимната зона. Смятате ли, че приставката за тази област дава повече възможности да се епилира интимът от общата приставка или ще ми вършат една и съща работа ??? Simple Smile

На мен ми вършат една и съща работа, тази за интимната област е по малка приставка, и понякога не ползвам нея а направо святкам с обикновенната, по бързо става.

# 351
  • Стара Загора
Не използвам приставка за тялото, а на лицето не се святкам, така че приставката при мен е ненужна.

# 352
А само бикини линията ли минавате или и по-надолу, защото се чудя дали приставката  за интим дава възможност за епилиране на по-голяма част, тъй като трябва да се избягват определени участъци и не знам с  общата проставка ще се получи ли

# 353
  • Асеновград
А само бикини линията ли минавате или и по-надолу, защото се чудя дали приставката  за интим дава възможност за епилиране на по-голяма част, тъй като трябва да се избягват определени участъци и не знам с  общата проставка ще се получи ли

Навсякъде се минава няма проблем.

# 354
Благодаря за помощта, дами Blush Heart

# 355
  • Варна
Аз също се чудих между двата модела, но ще взема с допълнителни приставки само защото имат допълнително стъкло и предпазват от изгаряния, предвидени са за тези чувствителни зони. Иначе, да, може и с основната приставка на 1994 само за интим, но ако се окаже, че не мога да  търпя или ме заболява доста, тогава няма да имам избор.

# 356
Честно казано  и аз клонях към този с приставките, но сега като виждам, че приставката за интим върши същата работа , а и как при доста хора фотоепилацията на интим няма съществен ефект, да дам 200лв допълнително за приставки, не знам дали е много оправдано

# 357
  • Варна
Може.Аз ще взема 1997 поне с тази за лице.

# 358
  • София
А не ви ли притеснява, че в упътването се казва да не се използва на интимната зона? Аз се обезкосмявам там с кола маска, така че продължавам със стария метод, използвам фотоепилатора около бикини зоната и направо ме боли. Представам си какво ще е, ако светна някъде другаде.

# 359
Нямам представа как ще е. Едва ли ще го ползвам за цялата област лично аз. Всеки има различен праг на поносимост

Общи условия

Активация на акаунт