Фотоепилатори – въпроси и отговори – № 3

• 55 270
  • 933
  •   1
Отговори
# 360
А не ви ли притеснява, че в упътването се казва да не се използва на интимната зона? Аз се обезкосмявам там с кола маска, така че продължавам със стария метод, използвам фотоепилатора около бикини зоната и направо ме боли. Представам си какво ще е, ако светна някъде другаде.

Хмм на моя пишеше да не се ползва над скулите на лицето (това за мъже сигурно), но за другаде не помня да имаше проблем. Ще проверя пак, но аз го ползвам навсякъде.

# 361
Ползвам го навсякъде с една приставка най-често. Лице, пълен интим

# 362
  • София
Аз си признавам, че по диагонал четох книжката, но си направих на целия триъгълник, както ми правеха с лазер в студио. Не ме е боляло като цяло никъде, та за болка не мога да говоря.. но няма разлика при мен в сравнение с бикини линията. Най-неприятно ми беше под мишниците. Огромна разлика обаче има ако го правя преди цикъл и след.

# 363
  • Варна
Добре, има ли от вас някоя, която се святка от година примерно интим и мишници и няма никаво окосмяване вече?

# 364
  • София
Моята кума, заради която си взех фотоепилатора каза, че има 1-2 косъма под мишниците и на срамните устни. Всичко друго се е повлияло на тези места. Тя има BRI954 от септември.

# 365
Добре, има ли от вас някоя, която се святка от година примерно интим и мишници и няма никаво окосмяване вече?
На тези зони е трудно да няма съвсем никакво, но при мен е е на 80% под мишници и на 90 на триъгълник.
Моя приятелка с Лумеа казва, че тези зони при нея не се повлияха и ходи на лазерни процедури, но на ръце и крака няма вече почти с фотоепилатора.

# 366
  • Варна
Мерси! Аз записах процедури за лазерна епилация, а после ще действам с фотото, тип "запечатващ" ефект.

# 367
Мерси! Аз записах процедури за лазерна епилация, а после ще действам с фотото, тип "запечатващ" ефект.
По-скоро  поддръжка.Никой метод не е доживот.
Аз бих опитала с фотоепилатора и ако няма ефект, чак тогава бих дала пари за добри лазерни процедури, не такива в кварталния салон.

# 368
  • София
Кумата ми ходи на лазер една година и бяха оредяли много, но този крайния ефект го постигна с фотоепилатора. Също препоръчвам ако ходиш на лазер да не е най-евтиния, а някой добър за да си заслужава.

# 369
  • Варна
О, не, не, в много добър салон и с отлични отзиви от близки хора Fotora triple laser е апарата. Благодаря ви, ще споделя резултата и тук,ако искате, макар темата да е за фотоепилатори само.

# 370
Здравейте. До колкото знам не е добре да се ходи на солариум 2 седмици преди и 2 седмици след използване на фотоепилатор. Може ли все пак някой да сподели мнение, ако комбинира фотоепилацията и солариума? Наясно съм, че зависи от доста индивидуални фактори, но ми бих искала да знам, дали е допустимо в по-кратък интервал. До сега съм била само на лазерна епилация в клиника на интим и подмишници и нямах проблем да ходя на солариум 2-3 дни преди и след процедурите.

# 371
Здравейте. До колкото знам не е добре да се ходи на солариум 2 седмици преди и 2 седмици след използване на фотоепилатор. Може ли все пак някой да сподели мнение, ако комбинира фотоепилацията и солариума? Наясно съм, че зависи от доста индивидуални фактори, но ми бих искала да знам, дали е допустимо в по-кратък интервал. До сега съм била само на лазерна епилация в клиника на интим и подмишници и нямах проблем да ходя на солариум 2-3 дни преди и след процедурите.
Не трябва да се излага кожата на слънце/солариум 2 седмици преди и след. Аз също ходя и на лазерни процедури.Диодния лазер, с който ви правят вас може да работи и върху кожа с тен, но Александритния лазер и фото лазера (какъвто е на фотоепилатора) не трябва да се прилага, поради опастност от изгаряне и пигментиране на кожата. Поради тази причина лятото не трябва да се правят процедури. Само Диодният лазер може да се прилага и през лятото 🙂

# 372
  • София, България
Здравейте, мога ли да си ползвам фотоепилатора по време на месечен цикъл?

# 373
В упътването му какво пише?

# 374
В упътването му какво пише?
Може би само на интима ще ти е трудно 😆

Общи условия

Активация на акаунт