Фотоепилатори – въпроси и отговори – № 3

• 55 270
  • 933
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте, мога ли да си ползвам фотоепилатора по време на месечен цикъл?
В упътването му какво пише?
Може би само на интима ще ти е трудно 😆
С тампон може, аз стм
ползвала Wink

# 376
Аз забелязах, че като се светкам по време на цикъл или малко преди него, кожата ми е по-чувствителна и ме боли повече.

# 377
  • София, България
Аз за краката искам да го ползвам, интима мога и да пропусна един път не е проблем, просто го имам от скоро фотоепилатора и за първи път се пада по това време на месеца да тярбва да го ползвам

# 378
Здравейте, имам Лумена 1997 от скоро. Вчера се светнах както ми е по график за втори път, но днес се събудих с обрив по краката. Използвам 4та степен за краката като се ориентирах от приложението. Има ли някой друг който е имал или има подобен проблем?

# 379
Здравейте, имам Лумена 1997 от скоро. Вчера се светнах както ми е по график за втори път, но днес се събудих с обрив по краката. Използвам 4та степен за краката като се ориентирах от приложението. Има ли някой друг който е имал или има подобен проблем?
Моя близка.След лазерна епилация отключи уртикария.Или просто беше съвпадение, не знам.

# 380
Направих тест с philips lumea 1997 на някои места. Светнах 15тина пъти и още ми дразни на очите от светкането на епилатора. Четох,че светлинта трябва да е добра. Тоест вечер на лампа не става ли?

# 381
Не гледайте към него като светне

# 382
Аз първо се правих с очила, но вече се светкам без и нямам проблем.Гледам си надолу, за да не пропусна някъде. Не са ме боляли очите.Опитайте с тъмни очила другия път 🙂

# 383
Благодаря за отговорите. Сетих се тези големите шлемове за електрожен 😁😁😁

# 384
Не гледайте надолу, като местите поглеждате и пак отмествате похлед или затваряте очите. Не е сложно и няма нищо фатално да се изпусне 2мм кожа

# 385
Не са ви нужни очила, а повече лампи да светнете... В стаята трябва да е много добре осветено, за да не се откроява ярко светлината от епилатора. Аз поначало не харесвам силно осветление и вкъщи рядко е много светло. Изключенията са две: когато чистя, бърша прах и прочие и второто е когато използвам Лумеа-та. Тогава де що има лампи край мен светят.
С очила помня че някой се оплакваше че не вижда кога е светнало че е заредил импулс епилаторът.

# 386
Здравейте моля ако мъже ползват Philips Lumea да споделят кой зони обработват. Благодаря предварително

# 387
Аз на моя мъж му светкам мишниците

# 388
Здравейте моля ако мъже ползват Philips Lumea да споделят кой зони обработват. Благодаря предварително

Според упътването и сайта на philips:
"Последните изследвания показват, че мъжете могат да използват Philips Lumea в повечето области на тялото, с изключение на брадата (поради различен тип коса, по-плътна и груба коса), цялата генитална област (срамната кост и скротума) и ануса."

# 389
Базовият модел , който беше на добра цена с лоялната програма в Кауфланд, е изчерпан там, за в бъдеще ако някой мерне подобна оферта, ще се радвам да сподели! Simple Smile Зора и Техномаркет нямат , проверих , Емаг, Метро засега - също .

Здравейте ,
А дали някой би могъл да каже дали е актуална офертата
И също би ли следвало да има 2 годишна гаранция ?https://bulmag.org/bg/product/detail/fotoepilator_filips_za_tyalo-20939-0.html

Общи условия

Активация на акаунт