Фотоепилатори – въпроси и отговори – № 3

• 55 267
  • 933
  •   1
Отговори
# 390
Аз реших да поръчам. Обадиха ми се преди малко от магазина, актуална си е промоцията (349лв, с 2г гаранция). Утре ще е при мен, ще видим какво ще пристигне Grinning Благодаря за линка, от  един месец търся Joy

# 391
И аз си поръчах и утре ще дойде .Според служител с който си писах всичко ще е каквото трябва да е но ще видим !

# 392
Добре, има ли от вас някоя, която се святка от година примерно интим и мишници и няма никаво окосмяване вече?

Сега сметнах, че всъщност ползвам моя от почти 5 години, купих го май 2016! Ефект на око:
Мишници - 85% (по едно време беше 99%, но се връщат)
Триъгълник - 95%, Интим - 80%
Крака под коляно - 99% (тук би било 100, но са останали само около бенктие, които избягвам, а ме мързи да ги оцветявам с нещо)
Бедра - трудно да кажа, понеже са светли, може би 70-80%, там съм най-нередовна
Ръце - сигурно 10%, бих казала никакъв осезаем ефект, а не са нито руси, нито особено тънки

Супер доволна съм, но не очаквам да е завинаги, гледам да се сещам за процедури веднъж месечно зимата.

# 393
Grumpy, може ли да кажеш през какъв интервал правеше процедурите, в началото и впоследствие?

# 394
А как се разбира,че са му свършили импулсите Thinking

# 395
А как се разбира,че са му свършили импулсите Thinking
Като спре да ги произвежда Simple Smile))
На никоя от нас не са, скоро май и няма да свършат.

# 396
Grumpy, може ли да кажеш през какъв интервал правеше процедурите, в началото и впоследствие?

Аз писах, че съм нередовна, честно казано не помня, трябваше да си записвам някъде. Simple Smile) На моя апарат (ремингтън), в началото инструкцията беше да се използва 3 пъти веднъж на 2 седмици, след това веднъж на 4 седмици поддръжка.
Грубо казано съм направила първите 3 на цяло тяло, и след това от септември до март, като се сетя - понякога през 2 седмици подмишници, но крака веднъж на 2-3 месеца най-често. Моят апарат има импулс на 3 секунди и ме мързи за големите зони. Новите гледам, че са на 1-1,5 секунди.

Моят също има "само" 100,000 импулса, което го дават за 5 години та може и да свършат скоро, но като не съм била редовна, надали...

# 397
Grumpy, моля те кажи за интима колко често го светкаш и за колко време стана този ефект 80 % , звучи ми невероятно!

# 398
Здравейте, и аз ще се радвам да споделите, ако има някъде Lumea на изгодна цена.

# 399
Зависи какъв търсиш, последния коментар от предишната станица е най-изгоден

# 400
  • Варна
Страхотна цена и благодарности за линка за 1994 Hug, аз търся Bri 921 поне или 1997,за да имат приставка за лице. След като приключа лазерната епилация ще си ползвам за поддържащи. Ако открия на добра цена ще споделя линк тук. Бих помолила и вие.

# 401
Да споделя и своите впечатления. След 1 процедура преди седмица ефектът според мен е много добър. По принцип използвам само самобръсначка на краката и всеки ден трябва да ги бръсна, но краката ми остават гладки за няколко дни. Предполагам,че това са изгорелите косми и тепърва ще излизат следващите в новата фаза на растеж. Със сигурност не очаквах такъв ефект от 1 светкане. На ръцете също остават гладки с дни. За интим и подмишници не мога да дам мнение, тъй като там съм правила лазер, ама за всеки случай минавам и там.

Според това ,което чета, правите процедури през 2 седмици, докато достигнете желан ефект. След това през 3  седмици за оптимален ефект ,или няма нужда и започвате с поддържащи през 4-6седмици?

# 402
Grumpy, моля те кажи за интима колко често го светкаш и за колко време стана този ефект 80 % , звучи ми невероятно!

Kaто подмишниците - пред 2/3/4 седмици, и това е ефектът след 5г в момента. Това е най-упоритата зона, но веднага имаше осезаем ефект, след няколко месеца.
За мен изводът е, че има ефект дори да не си супер редовен с процедурите, но не трябва да се спира окончателно, защото не е завинаги!

# 403
  • на брега на морето
Да, с интима и аз бях най- упорита от всички други зони. Трябваха ми половин година процедури през 2 седмици за резултат. Сега ще правя на месец, въпреки че понякога ми се струва, че се " завръщат" косъмчета. Но определено бръсна доста по- рядко от преди. И интим и другите зони. С Бри 921 съм. Доволна съм.

# 404
Здравейте, много съм нова в това бихте ли споделили усещате ли топлина на 1-ва , 2-ра степен? Днес си правих пробите в началото с малко страх да не  направя нещо грешно и може би топлината е нормална .

Общи условия

Активация на акаунт