Фотоепилатори – въпроси и отговори – № 3

• 55 219
  • 933
  •   1
Отговори
# 480
Благодаря много 🤗

# 481
Как ви се струва цената на този фотоепилатор?
https://emagbg.page.link/anSmw7J3JmNTiazY9

# 482
Как ви се струва цената на този фотоепилатор?
https://emagbg.page.link/anSmw7J3JmNTiazY9
Нищо не излиза

# 483
  • Стара Загора
Излиза Philips Lumea Prestige BRI953/00 за 649,99 лв.

# 484
Излиза Philips Lumea Prestige BRI953/00 за 649,99 лв.
Излиза май само ако човек има приложението на Емаг на тел.Аз го нямам и не излиза.

Така...на въпроса: всяка Лумеа върши работа.Въпросът е на кого колко пари му се дават за екстри.

# 485
  • Стара Загора
Не съм отваряла през телефон, през приложение, а от настолен компютър.
Скрит текст:

Иначе и аз съм на твоето мнение, ДХ3, макар че съм имала и имам в момента само един фотоепилатор Philips Lumea, но от проучването ми преди да го взема, а и от коментари тук, които съм прочела след покупката, ми стана ясно, че няма значение кой модел се взима. Аз имам една приставка за лице, но досега съм я използвала само веднъж и то не зоната, за която е предназначена, правех си експерименти.

Последна редакция: чт, 18 фев 2021, 10:07 от ❇Sisi_91❇

# 486
Питам конкретно за цената на този модел дали е добра - Phillips lumea prestige 953 за 650 лв.

# 487
Аз не бях виждала модел 953, може би защото година-две наглеждах моделите в Амазоните основно, а там го няма. Сега прочетох, че на практика е същия като 954, някакъв цвят се различавал. Според мен цената е добра, горе-долу толкова се върти на промоция в Амазон 954 (но пък от Амазон до България има допълнителна цена за доставка или такса на превозвач). В момента в немския Амазон е 329 евро. Аз го взех от испанския Амазон пак за толкова + 8лв. за таксата на превозвача до България.

# 488
Здравейте момичета,
Извинявам се ако се повтаря въпроса, но сравнявайки лазерна епилация в салон и домашна, може ли домашната да се каже че е също толкова ефектива, при редовна употреба?

В момента се колебая дали да започна серия процедури в салон или да си купя на Philips от по-високия клас, защото разликата в цената е значителна.
Имам несполучлив опит с домашните уреди - преди 5г някъде си бях взела топ модела на Ремингтън за времето си, но не ми се получиха нещата. Уреда беше бавен, отнемаше ми твърде много време, а на всичкото отгоре си ме болеше/пареше дори на най-ниските степени.
Не съм с тъмна кожа, средно светла, тъмен косъм, но на няколко пъти имах изгаряния с коричка и се отказах.

Наскоро една приятелка страшно много ми похвали нейния Philips, който въпреки че е на няколко години все още й върши прекрасна работа и няма никакви косъмчета вече.
Дори каза, че било абсолютно безболезнено.
Моля споделете мнение ползващите го, наистина ли не пари?
Това може би ми е най-голямото притеснение, т.к стигне ли се до болка пак ще се откажа и ще си дам парите на вятъра.

# 489
Като позагрее започва да пари, но не е някаква страшна болка, леко парване само. Според мен си заслужава да се изтърпи предвид резултатите.

# 490
Здравейте момичета,
Извинявам се ако се повтаря въпроса, но сравнявайки лазерна епилация в салон и домашна, може ли домашната да се каже че е също толкова ефектива, при редовна употреба?

В момента се колебая дали да започна серия процедури в салон или да си купя на Philips от по-високия клас, защото разликата в цената е значителна.
Имам несполучлив опит с домашните уреди - преди 5г някъде си бях взела топ модела на Ремингтън за времето си, но не ми се получиха нещата. Уреда беше бавен, отнемаше ми твърде много време, а на всичкото отгоре си ме болеше/пареше дори на най-ниските степени.
Не съм с тъмна кожа, средно светла, тъмен косъм, но на няколко пъти имах изгаряния с коричка и се отказах.

Наскоро една приятелка страшно много ми похвали нейния Philips, който въпреки че е на няколко години все още й върши прекрасна работа и няма никакви косъмчета вече.
Дори каза, че било абсолютно безболезнено.
Моля споделете мнение ползващите го, наистина ли не пари?
Това може би ми е най-голямото притеснение, т.к стигне ли се до болка пак ще се откажа и ще си дам парите на вятъра.
На мен ми пари, особено след половин час работа, когато вече е доста загрял 🤷‍♀️
Но не е нещо, което да ме откаже да го ползвам.
Даже предпочитам да пари, което за мен значи че върши работа 🙂

# 491
  • София
Аз за да не ми пари си реших проблема като разделих епилациите на два дни. Единия правя триъгълник, ръце, лице и мишници, втория ден правя крака. Не ми заграва по този начин. Иначе паренето ми е много дискомфортно на мен.

# 492
Паренето при загряване на уреда ли само се получава?
Много ли е зле на триъгълника, къде най-много боли?

С моя си беше от самото начало при включване на уреда, и не беше леко - както ви казах имах изгаряне с коричка на ниска степен на два пъти.
През останалото време дотолкова пареше, че започнах да отдръпвам машинката в момента, в който светкаше импулса - така се понасяше, ама и резултата никакъв, защото не осветяваше достатъчно косъма.

Между другото има ли някаква особена разлика при моделите на Philips?
Чета, чета и като гледам технологията е една и съща, не мога да си обясня разликата в цената между 959, 956, 953, 950?
Ще се прецакам ли ако си взема 953 например, т.к в момента той е на най-ниска цена?

Последна редакция: сб, 20 фев 2021, 11:41 от Maroonka

# 493
На върпосът за домашна и профи: при мен еднакви резултати, тоест домашната работи, но се изисква постоянство, ако това е някакъв дискомфорт за някого.
За болката: има парене, особено в началото, когато има повече косми, които да абсорбират светлината.Трябва да се внимава също, може да се изгори човек.Затова при силен дискомфорт се мкнава на по-ниска търпима степен.Аз крака правя на няколко степени, зависи къде светкам.Някои зони са ми по-чувствителни(сгъвката зад коляното)
Относно моделите: всички работят еднакво, само приставките са разликата и някакви “екстри”, които реално не влияят на крайния резултат.Да речем някои приставки са извити и това облекчава може би контакта с кожата.Моят има приставка за лице/интим, която не ползвам доста често.Правя се с тази за тяло навсякъде.
Повечето ползватели в темата сме с базови модели.

# 494
  • София
Аз съм с много нисък праг на болка, ходила съм на лазерна епилация и едвам я изтърпявах, за сравнение всичките ми приятелки казват, че нищо не ги боли. Кола маска и епилатор -абсурт, по-скоро ще си ходя като Йети. Та всичко това в сравнение с фотоепилатора е болезнено, при него не ме боли. Дори дискомфорт не изпитвам, освен ако не го ползвам в дните около цикъла и овулацията (тогава не правя вече), защото си ме боли. Нямаш ли някой познат с фотоепилатор Филипс да го пробвсш преди да купиш? Също може да го върнеш до определени дни ако не ти понася болката. Никога не съм се горила до сега с него, ползвам го на 4 и 5 степени, които са най-силните. Като съм преди цикъл едвам изтрайвам и трета. В отделни случаи ме е боляло да речем ако косъма, който светна е с по-дебел корен ли, не знам и аз, но ми се е случвало на подмишницата няколко пъти. Но пак казвам, в сравнение с лазера е бял кахър.

Общи условия

Активация на акаунт