Фотоепилатори – въпроси и отговори – № 3

• 55 219
  • 933
  •   1
Отговори
# 495
При мен нищо не пари.  Крака, ръце, мишници и интим обработвам за по-малко от 10 минути, да не са и 5, и наистина никога нищо не пари. С Braun Pro 5 съм и почти навсякъде минавам с плъзгане.

# 496
  • при Arctic Monkeys
Аз съм доволна от моята лумеа, отличен резултат, но при мен е поддръжка след лазерно третиране. При дъщеря ми на 15 нямаме кой знае какви успехи, но и при нея не съм очаквала чудеса.

# 497
Аз съм доволна от моята лумеа, отличен резултат, но при мен е поддръжка след лазерно третиране. При дъщеря ми на 15 нямаме кой знае какви успехи, но и при нея не съм очаквала чудеса.
Да, малка е още .Но все пак ще е нещо.

# 498
Колко време ви отнемат цели крака с Филипс? Не засякох с точност, но едни 30 минути при мен заминават, като че ли. Особено при втората процедура доста внимавах да нямам пропуск.

# 499
  • София
Колко време ви отнемат цели крака с Филипс? Не засякох с точност, но едни 30 минути при мен заминават, като че ли. Особено при втората процедура доста внимавах да нямам пропуск.

Имам BRI953 и днес направих трета процедура - цели крака, бикини, подмишници и лице. Цялата процедура ми отнема около 30 минути.

# 500
Ей това не ми е ясно как го постигате, честно... Сигурно сте все дребосъци някакви, няма шанс да си направя целите крака за половин час, ама никакъв. Хем не е като сега да започвам и да не съм му свикнала и само да се озъртам. Вярно че ги правя на най-високата степен и по-бавно се зарежда импулс ама пак малко ми се вижда половин час. Освен ако по-новите модели не зареждат по-бързо, нямам друго обяснение. Моят не е много скорошен.

# 501
На мен цели крака ми отнемат поне 1 час. Не знам как някой правят по 2,3 зони за 30 минути.
Аз се старая да не пропускам никъде и съм доста висока - имам голяма площ за обработване 😂

# 502
  • София
Да ви кажа момичета хич не съм дребосък... голям бедър имам 😄. Краката разделям на зони първо до коляно и след това над. Използвам функцията с плъзгане. Имам някоя друга бенка и белег, които ми служат като ориентир.
Към моя фотоепилатор има приставка и за лице и деликатни зони. Аз използвам основната и за лицето. За съжаление имам косъмчета върху носа 😔 и единствено с приставката за лице успявам светна... пада едно нагаждане дори и  пръст поставям за да успея да генерирам импулс.
Като цяло съм доволна от Филипсчето ми. Космите растат бавно и видимо изтъняват.

# 503
  • София
И мен ме учудват с тези 30 минути, но го вярвам, а дамата с Браун, която се минава навсякъде за 10 минути даже няма да коментирам. 😀 На мен ми отнема 30 минути за ръце, интим, мишници и мустак и още 30 минути за крака. Всеки път засичам и е толкова. Епилатора ми е нов и не зарежда бавно импулс, 175 см съм висока.

# 504
Аз за около 50минути се минавам навсякъде - цели крака, ръце, интим, мустак и подмишници, но се старая много само на интима.

# 505
И мен ме учудват с тези 30 минути, но го вярвам, а дамата с Браун, която се минава навсякъде за 10 минути даже няма да коментирам. 😀 На мен ми отнема 30 минути за ръце, интим, мишници и мустак и още 30 минути за крака. Всеки път засичам и е толкова. Епилатора ми е нов и не зарежда бавно импулс, 175 см съм висока.

Аз съм с Брауна. 🙂 Тази вечер правих процедурата, толкоз, 10 минути. Заради плъзгането става толкова бързо. Светкавиците се възпроизвеждат една след друга, буквално плъзга навсякъде и готово. Бръсненето ми отнема поне два пъти по-дълго. Бях забравила каква досада е.

# 506
Браун IPL ли е. или лазерен?

# 507
  • София
Скрит текст:
Цитат
Аз съм с Брауна. 🙂 Тази вечер правих процедурата, толкоз, 10 минути. Заради плъзгането става толкова бързо. Светкавиците се възпроизвеждат една след друга, буквално плъзга навсякъде и готово. Бръсненето ми отнема поне два пъти по-дълго. Бях забравила каква досада е.
Съжалявам, че съм така невярваща ама не мога дори да си го представя. Тоест свети нон стоп като лампа, така ли? При мен и с приплъзгане не се съкращава особено процедурата.

# 508
Взех си 953, утре ще пробвам и ще пиша отзиви, дано да не пари много.

Благодаря ви за съветите 🤗

# 509
. Тоест свети нон стоп като лампа, така ли? При мен и с приплъзгане не се съкращава особено процедурата.

Плъзгаш го и то постоянно светва и изгасва. Има и клипове в изобилие.

Общи условия

Активация на акаунт