Фотоепилатори – въпроси и отговори – № 3

• 55 219
  • 933
  •   1
Отговори
# 510
. Тоест свети нон стоп като лампа, така ли? При мен и с приплъзгане не се съкращава особено процедурата.

Плъзгаш го и то постоянно светва и изгасва. Има и клипове в изобилие.
IPL ли е или лазерен?

# 511
. Тоест свети нон стоп като лампа, така ли? При мен и с приплъзгане не се съкращава особено процедурата.

Плъзгаш го и то постоянно светва и изгасва. Има и клипове в изобилие.
Импулса няма как да бъде генериран по 3 в секунда, всъщност е обратното. Така, че най-вероятно половината площ остава неосветена. 🤷‍♀️

# 512

IPL.

125 светкавици в минута възпроизвежда на най- ниската степен или по две в секунда.
Браун твърдят, че е най- бързият фотоепилатор и че 5 минути са достатъчни за два крака. Моите са и слаби, т.е. с малка площ. Съмнявам се да остава половината площ неосветена.

Купих го след препоръка от приятелка, която преди това имаше друг фотоепилатор, с който й отнемаше много дълго време. На мен ми е първи и не мога да сравнявам, но факт е, че става много бързо.

# 513
Аз не съм използвала на Браун, така че моето мнение е за Лумеята. Доста по-бавно става, но си заслужава за резултата, който получавам 😊

# 514
И мен резултатите ме интересуват. Дали ще държа в ръка уред и ще докосвам кожата си с него 10, 20 или 40 минути ми е все тая. Веднъж седмично го правя, не всеки ден. С епилацията се затварях в спалнята за по час, че и боли малко или много. По-важното ми е, че не загрява фотоепилаторът. На приятелката ми с предишния падаше бушона, а самият уред накрая изгоря.

# 515
  • София
Soft Click според инструкциите ли го ползваш всяка седмица? Ще ми е много любопитно какви ще са ти резултатите с него. От колко време го ползваш?

# 516
Три сесии направих, веднъж седмично. За резултатите не смея да се похваля чак, но ги виждам много ясно. Ще докладвам след 2-3 седмици.

# 517
Аз явно не съм много разбрала при мен няма особено голям успех... Но едно въпросче имам как разбирате за този импулс.. И как успяват да не пропускате места

# 518
Здравейте!
От много време обмислям тази покупка. Има ли дами ходили на лазерна епилация, която в последствие са заменили с Philips Lumea?
След колко време забелязахте резултати? Има ли някакви специални модели, които са подходящи и за интимните области?
Благодаря предварително Simple Smile

# 519
Светва една червена светкавица, така разбирам. 😀 Може и да пропускам места, но аз го правя на успоредни линии и като мина едната си слагам пръстта за да почна другата оттам. След време ще се види дали пропускам. Може да стане като приятелката ми, която каза, че всички косми изчезнали, но на коляното си имала една градинка. 😆 И моите са кокалести и не съм сигурна, че ги хващам идеално. С малкия накрайник ги правя и пак сензорите трудно долепват за да се възпроизведе светкавица.

# 520
Здравейте!
От много време обмислям тази покупка. Има ли дами ходили на лазерна епилация, която в последствие са заменили с Philips Lumea?
След колко време забелязахте резултати? Има ли някакви специални модели, които са подходящи и за интимните области?
Благодаря предварително Simple Smile
Няколко поста по-нагоре се писа това.

# 521
Леле, много съм доволна, толкова лесно и бързо става, чак ме е яд трябваше много по-рано да направя тази покупка!
Светлинни години разлика със стария ми фотоепилатор!
Парването е съвсем леко дори на 5та степен и напълно поносимо, дори за човек като мен който не търпи на болка!
Нямам търпение след няколко седмици и с резултати да се похваля, защото не се и съмнявам, че ще има такива.

Само да питам защо не може вежди? Исках да третирам косъмчетата между веждите и линията на косата.

Също така пише, че не може интимни зони при мъже - предполагам се имат предвид най-интимните зони, а не ‘триъгълника’ - ако има такова понятие за мъж 😄 че и мъж ми иска да се възползва от придобивката?

# 522
Аз в началото пропусках зони на прасеца, защото там не виждах добре точно откъде минавам 😁
И после като видях порастнали косми на зиг-заг много се смях 😂 Вече си поправих грешката и нямам косми и там 🥳

# 523
  • Варна
Soft click, кой точно модел е твоят? Дали всички на Braun са толкова бързи? Много добре звучи това с режима на плъзгане.
P. S. Редактирам се, понеже видях, че е един от pro 5 моделите.

Последна редакция: нд, 21 фев 2021, 15:56 от ivka_smile

# 524
  • София
Maroonka добре дошла в отбора, дано си доволна и от резултата.

Общи условия

Активация на акаунт